Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok.MA cseréltem pasztát és teljes portalanításon esett át a gép.Minden szét lett szedve.Körömlakklemosóval átecseteltem az alaplapot és a videókártyát.És a magas hőfokok még mindíg maradtak.Nem annyira magasak mint előtte.De a proci főleg.És bazira melegszik.Játéknál a 111fokot is elérik az everest szerint DE.A Speedfan-t és az Everestet egyszerre indítottam el.ÉS nézzétek h mennyi a különbség a hőfokok közt.Egyszerre ment mindkét progi.Sztetek mi a baj?Haver szerint elbaszódott az alaplap hőérzékelője és ezért írja olyan magasnak,és emiatt kapcsol le a gép mivel azt hiszi h túlmelegedett.Bocs az idióta paint-ért de ami a cél arra alkalmas.
VAgy azt hogy esetleg hogyan tudnám lekapcsolni azt h ne kapcsoljon ki a gép túlmelegedés esetén.Ha valóban ilyen meleg akkor meg had égjen le,én mindent megtettem érte.De legalább játszani tudjak.