64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#52644 van egy 500 gigás verbtaimos külsőp vinyó, ami kattog és olvasási hibát jelez. taavaly vettem ilyesmitájt ha jól emlékszem. azt olvastam a honlapjukon 2 év garancia van rá. kihez, hova forduljak? amugy a blokk meg ami kell vagy nem is volt hozzá, vagy nemtudom hol van:D -
#52643 ez egy fincsi vírus :) találkoztam már ilyennel az egyik ügyfelünk notbookján. alig bírtam megfogni, mert folyamatosan "menekült" (másolta magát össze vissza, tiltotta a nod indulásást stb.) csökkentett mód, portable nod, cleaner progik... -
#52642 Hali!
Érdekes hibába ütköztem. Kb. 1 hete vettem észre, h a C-n folyamatosan fogy a hely. Tegnap is maradt vagy 50mb, holott volt vagy 20gb helyem. Ez mitől van? Köszi! -
#52641 "Körömlakklemosóval átecseteltem az alaplapot és a videókártyát."
Örülj, hogy még bekapcsol a géped :D -
Apocalipto #52640 Mindig a magasabbat nézd, a 60°Cosokat, mert az a maghőmérséklet.
"Vagy azt hogy esetleg hogyan tudnám lekapcsolni azt h ne kapcsoljon ki a gép túlmelegedés esetén.Ha valóban ilyen meleg akkor meg had égjen le,én mindent megtettem érte.De legalább játszani tudjak."
Felejtsd el. Kockulásod nem ér annyit hogy új gépet vegyél 100ezerért.
Valami nem jó ott. A 111°C az már nonszensz :D
Hűtőventillátorok mennek rendesen? -
#52639 "Körömlakklemosóval átecseteltem az alaplapot és a videókártyát." NORMÁLIS vagy?
mit kell nézni? mind2 progiban ugyanannyi a cpu, gpu (max 1-2 fok eltérés) az meg h a magok melegebbek mint a cpu, az előfordul. -
#52638 Sziasztok.MA cseréltem pasztát és teljes portalanításon esett át a gép.Minden szét lett szedve.Körömlakklemosóval átecseteltem az alaplapot és a videókártyát.És a magas hőfokok még mindíg maradtak.Nem annyira magasak mint előtte.De a proci főleg.És bazira melegszik.Játéknál a 111fokot is elérik az everest szerint DE.A Speedfan-t és az Everestet egyszerre indítottam el.ÉS nézzétek h mennyi a különbség a hőfokok közt.Egyszerre ment mindkét progi.Sztetek mi a baj?Haver szerint elbaszódott az alaplap hőérzékelője és ezért írja olyan magasnak,és emiatt kapcsol le a gép mivel azt hiszi h túlmelegedett.Bocs az idióta paint-ért de ami a cél arra alkalmas.
VAgy azt hogy esetleg hogyan tudnám lekapcsolni azt h ne kapcsoljon ki a gép túlmelegedés esetén.Ha valóban ilyen meleg akkor meg had égjen le,én mindent megtettem érte.De legalább játszani tudjak. -
#52637 Minden nap tanul valamit az ember. Köszi. -
#52636 Mert az ún. overlay render használja. -
#52635 Köszi szépen! -
Cat 02 #52634 Mplayer-nél van olyan, hogy kép készítése, azt keresd meg. Azt hiszem speciális menü kell hozzá.
De pl a Quick Time Playerről még a Windows is tud képet csinálni. -
#52633 mer a winfos nem tud kiszedni képet filmből...használj frapsot vagy más képlopót... -
#52632 Hali
Szerintetek az miért van hogy akármelyik lejátszóban nyomok 1 printet a filmről/meséről aztán mikor elmentem csak egy fekete kép lesz.
Pl.:ez -
#52631 Na neee:D Köszi!
Már megkerestem a hivatalos nevüket wikipedian, de azzal semmire sem mentem:D -
#52630 TESS, angol magyar átalakító a neve :D -
Cat 02 #52629 Rákeresnék, hogy ott mi a neve, meg nálunk, aztán közédobni egy to-t. -
#52628 Milyen néven keressek olyan átalakítót, ami angol dugóaljzatot alakít át itthonira? -
BIZ0906 #52627 Ez mitől lehet? Alaplap biosa defaultra van állítva (ASUS K8N Win7-el)
"A processzor egyes teljesítmény-energiaellátási szolgáltatásai le vannak tiltva a belső vezérlőprogrammal kapcsolatos probléma miatt. Kérjen frissített belső vezérlőprogramot a számítógép gyártójától." -
#52626 ja de ahhoz kell a kézikönyv :) -
#52625 pwr reset hdd gombok, visszajelzők okozhatnak kis fejfájást :) -
#52624 nem igazán tudod rossz helyre dugni, az egész igazából elég parasztbiztos, nem tudsz semmit se rossz helyre kötni kb :D -
Cat 02 #52623 Tápot nehéz bekötni ? Annyi kábel van arra :D -
#52622 Igaz is meg nem is.
Általában be kell állítani az időt, dátumot, megnézni, hogy a meghajtókat (vinyó, optikai) rendesen felismeri e, engedélyezni vagy éppen letiltani az integrált dolgokat attól függően, hogy szükség van e rá vagy nem, procit ramot rendesen felismerte e, és lehet telepíteni.
De az alaplap könyvébe le van írva minden. -
MiMeleg #52621 Mint teljesen analfabéta ilyen téren lenne egy (még egy) kérdésem
Én úgy gondolom, hogy a gép összerakása annyiból áll, hogy a kártyákat összedugdosom aztán csá, lehet is kezdeni az op rendszer telepítését stb. de egy ismerősöm szerint amikor összerakom a gépet utána még konfigurálni kell a gépet meg a bioszt beállítani stb. ami sokáig tart és hozzá értést igényel. Melyik állítás az igaz? -
#52620 Az a biztos ha Te rakod össze vagy egy hozzá értő ismerősöd :) -
#52619 sehol sem ajánlott az összerakás, az a biztos ha te szépen összedobod, a boltokban csak összecsapott munkát kapsz -
MiMeleg #52618 Helló!
Valahol azt olvastam, hogy nem ajánlják az ipon.hu-n a gép összerakást (nem a vételt, hanem azt az opciót, hogy ott össze is szerelik)
Erről tud nekem valaki valamit mondani? Mennyire van alapja az állításnak és miért?
Előre is kösz
Üdv: MiMeleg -
#52617 az a legjobb megoldás -
#52616 Most vettem észre, hogy 3 év gari van a tápra, és még csak 2 éve van meg, valószínüleg vissza fogom küldeni :)
Azért köszönöm szépen a segítséget. -
#52615 ugyanolyan ventillátor kell bele mint amit a gépbe raksz. de azért nézd meg h le lehet-e húzni (mint az alaplapról) a ventillátort a tápban, vagy nem. -
#52614 Ja, olyat lehet? xD Nem igazán értek a tápokhoz xD Hol lehet táphoz ventit kapni?:S -
#52613 nehogymár tápot cserélj egy ventillátor miatt...cseréld csak a ventillátort. -
#52612 Biztos hogy az, mert azt próbáltam ki, hogy amikor leállt a gép, kézzel megállítottam a videókari és a proci ventillátorát, és nem azok adták ki a hangot... Most ma délután játszottam egy órát kb, akkor nem adta, de most egy kicsit megint hallom... Francba, nem nagyon van most 10-20ezrem egy új tápra... -
#52611 állítsd meg a táp ventillátor(oka)t egy pillanatra, akkor rájössz h az e vagy nem. :) -
#52610 A táp ventillátora később áll le mint a VGAé... -
#52609 Igne, de az tuti, hogy nem a videókariból jön a hang, mert amikor leállítom a gépet, a hang már akkor is megszűnik, amikor a VGA ventillátora még forog. Pontosan akkor szűnik meg, amikor a táp ventillátora leáll. Meg a VGA 54 fokon áll... -
#52608 Színes pixelek az inkább vga memória vagy vmem túlmelegedési probléma szokott lenni. -
#52607 Sziasztok! A gépem elkezdett néha furcsa hangokat hallatni, valamelyik ventillátor lesz szerintem, valószínűleg a táp. Az előbb pedig kikapcsoltam, majd be újra, megint adta a furcsa hangot, és a képernyőn színes pixelek kezdtek megjelenni. Lehetséges, hogy ez a táp miatt van?:S Egy Chieftec tápom van, amit 3 éve vettem. -
#52606 Megoldódott -
#52605 Van egy Allnet 0276 WIFI-s routerem. Behányt? Mert nemtok csatizni hozzá :( LED-ek megfelelően égnek. Restart megvolt. De mindig ezt írja. Akár WIFI-n vagy vezetékesen