Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Hello!
Az a helyzet, hogy játék közben egyszerűen újraindul a gép és semmi hibaüzenetet nem hagy maga után. Végeztem rajta cpu és hdd stress test-et, de bírta, viszont gpu stress tesztnél mindháromszor újraindult a gép. A gpu a következő hőmérsékleteket érte el, sorban: 108 fok, 83 fok, 114 fok (alapjáraton olyan 70 fok körül van)). Én annyira ugyan nem értek hozzá, de szerintem ezek az értékek nagyon magasak. Az áldozat egy Galaxy 8800gt 512MB, gyári hűtéssel, órajel húzás nélkül. Szerencsére még van rá egy hónap garancia. Szerintetek emiatt indul újra a gép, vagy esetleg más is közrejátszhat?