64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Blum
    VGA kipucolása segíthet. Esetleg küldj rá egy MSI Afterburnert,azzal húzd fel kicsit a venti fordulatszámát. Ha utána is újraindul,akkor vagy a táp vagy pedig maga a VGA haldoklik.
  • Kange
    Szia!

Bár nem vagyok szakértő, de ezek az értékek rettentő magasak! Arra figyelj, hogy (bár nem tudom, melyik is volt pontosan) az egyik nV driver hibás volt és levette a VGA hűtését, ezáltal hozzájárult sok VGA megsüléséhez. (Apropó, megnézted, működik rendesen a venti a kártyán? Ha passzív, akkor azonnal csere)
    Én a helyedben gyorsan elővennék egy "tuning" progit, amivel bele lehet nyúlni a hűtésbe.
  • kaposi1
    Függetlenül azoktól amiket írtál nekem akkor csinálta az újraindításokat játékok közben amikor kezdett meghalni a tápom!
  • NEOreg3
    Hello!

Az a helyzet, hogy játék közben egyszerűen újraindul a gép és semmi hibaüzenetet nem hagy maga után. Végeztem rajta cpu és hdd stress test-et, de bírta, viszont gpu stress tesztnél mindháromszor újraindult a gép. A gpu a következő hőmérsékleteket érte el, sorban: 108 fok, 83 fok, 114 fok (alapjáraton olyan 70 fok körül van)). Én annyira ugyan nem értek hozzá, de szerintem ezek az értékek nagyon magasak. Az áldozat egy Galaxy 8800gt 512MB, gyári hűtéssel, órajel húzás nélkül. Szerencsére még van rá egy hónap garancia. Szerintetek emiatt indul újra a gép, vagy esetleg más is közrejátszhat?
  • tazis
    üdv!
    tudnátok ajánlani két eszközt amivel a legolcsóbban tudok két gépet vezeték nélküli hálózatba kapcsolni?linket vagy eszköznevet írjatok!
    mivel netet is megosztom az egyik biztosan egy router lesz a másik géphez milyen perifériát kell vennem?egy egyszerű (wifi) jel vételére képes eszközt, mi ennek a köznapineve(wifi modul?)? köszi
  • Puhos
    Csá!

Vírusirtás, spyware program futtatása csökkentett módban!
  • forzaferrari
    Ja igen: olyat ne ajánljatok, hogy reinstall, vagy váltsak win7-re! :D
  • forzaferrari
    Hello mindenkinek:

Ez lenne a problémám: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=964622373

Hogyan tudnám ezt megoldani? Nagyon-nagyon megköszönném!
  • rooney8
    kár :S mind1 köszi
  • napsterke
    helo , a laptop monitorát nem tudod másra kötni csak ha szétszeded
  • napsterke
    reggel óta a gépem bekapcsolás után folyamatosan kikapcsol és bekapcsol kb 5-8 mp-enként. kérlek segítsetek szerintetek mi lehet a gond ?
    játék közben kapcsolt ki és azóta nem jó. tavaly augusztusban vettem 150ért.
    Asus TurboTwins2000 alaplap
    Intel E8400 proci
    Gigabyte Ati 4870 vga
    Táp : Gigabyte Superb 460 (GE-R460-V1)
    Segítsetek nagyon fontos
  • rooney8
    üdv

a gépemet nem leeht valahogy a laptopra kötni? :D bedöglött a monitorom és van itthon egy laptop, van is rajta vga csatlakozó, de rádugom a gépet és semmi :D szval valahogy meg lehet oldani, hogy a laptop "monitorja" jelenítse meg az én gépemet?
  • Piszkos  Fred
    szerintem is vinyó kuka lesz:S úgyis elkélt már egy win7...
  • hungaro
    Nekem is ezt csinálta egy gép,akármit csináltam vele,boot failure,meg el kezdett formázni és 39%-nál megállt,de a legjobb amit csinált és ott döntöttem el, hogy ki dobom a pi**ába az az volt,hogy formázás ok,telepítés 98% a "lemezről xy fájl hiányzik".És végül a lényeg,hogy ki derült a gépről alaplap hibás volt,és azért szórakozott velem!
  • [HUN]FaTaL
    vinyó kuka
  • Met
    vinyó kuka?
  • Piszkos  Fred
    Ezt imádni fogjátok:
    Az egész egy kékhalállal kezdődött, restart, aztán jött a "disk boot failure" szöveg. Közben a maxtor vinyómat nem igen akarta felismerni, mert egész lehetetlen nevekre keresztelte át, volt már matrxon meg laxtron is:D
    Tehát megnéztem az alaplapi elemet, csutkára lemerülve, kicseréltem, most már bootnál "lemezolvasási hiba" szöveggel gyilkol. XP SP3 az oprendszer, rendszerindító lemezről ha indítom, akkor is ez a szöveg. Ötlet? satás vinyóról van szó.
  • Kange
    Szia!

Lehet későn írok és nem biztos, de egy próbát megér!
    Szóval nekem is ehhez hasonló dolgok jöttek elő (+fagyás), egyre több játéknál. Nekem 8800 GTS 512 kártyám van, legújabb driver és RivaTuner helyett az MSI Afterburner-t használom (ez a RivaTuner utódja tudtommal) a venti szabályzásra.
    Én azt csináltam, hogy leszedtem a driver teljesen (driver sweeper), majd visszaraktam az 196.21-t. Ez a jelenség még így is előjött. Azonban ha teljesen kikapcsolom az Afterburnert azoknál a játékoknál, amik fagytak, akkor gond nélkül működnek. Szóval lehet egy próbát megérne Neked is!
  • sanyiute
    oksa kösze!!!
  • [HUN]FaTaL
    A Dual Core általában a gyengébb, core2duo architektúrával szerelt procit jelenti. Kevesebb cache, kisebb FSB. A C2D jobb.
  • sanyiute
    Srácok olyan kérdésem lenne hogy a
    Intel Dual Core és a Intel Core2 Duo
    mi a külömbség?!melyik a jobb?
  • donoki
    Már jönnek is a szúnyogok?:o
    Szerencsére nálunk még nem támadtak be :D
  • qetuol
    mostanában elég sokszor az történik, hogy a notebookom restartol, előtte egy pillanatra kiugrik a kék képernyő...
    úgy gondolom h ez azért van mert már 3 éves, és a benne levő por miatt van.
    a kérdésem az h ajánljátok e h magam tisztítsam ki, vagy inkább vigyem szervizbe?
    ha én magam tisztíom ki, mire ügyeljek, ill hogy kell az ilyet?
  • Narxis
    Hali!

Én csak poénból tartottam meg, de tessék: Letöltéshez kattints ide

:D

Nem vírusos vagy ilyesmi. :)
  • miki10
    Sziasztok!

nem tudjátok honnan tudnék letölteni szúnyogríasztó programot, ami olyan hangot add ki a hangszoron ami el riasztja a szúnyogokat?
  • C7
    köszi a választ. azért még megpróbálom másik kábellel...
  • [HUN]FaTaL
    Húzzál már innen te szar flamer, senki nem kiváncsi rád.
  • [HUN]FaTaL
    Többnyire sajnos másik keret vásárlása oldja meg ezt a problémát.
  • kifli
    csak tirexire
  • MR ME
    irigy vagy
  • kifli
    énlennék a vérpistike? :D:D:D
    Szerintem kettőnk közül te nemtudod használni a forumot, duplapost vagy 4 post egymás után, felhívnám a figyelmed hogy ez nem chat. Lehet nem tudod a gondolataidat 1 postba összesűríteni (pedig nem lenne nehéz, hisz nem sok értelmes dolgot írsz)
  • donoki
    "hogy mi a jó..:)"
    Te mi a francról beszélsz? Egyik ötlet se volt jó, hogy megoldja a gondom, de egyszer csak megjavult. Te nem tudod miről beszélsz ember.. nem vagy teljesen képbe úgy látom
  • sanyiute
    Router nincs de az lehet hogy vírus! (az számít valamit ha volt benne alaplap csere!? és esetleg valami beállítás "elmozdult"???
  • josi
    most látom Te is olyan vérpistike vagy:)
  • josi
    No Comment:)
  • C7
    úgy látom a vita miatt senki nem nézte a hozzászólásom, ezért leírnám még egyszer: van samsung gyártású usb-s külső merevlemezem. mindig nagyon jól működött, nem volt hozzá driver, de két hete nem látja egy gép sem, ha bedugom. a merevlemezt kiszedve és a gépet szétszerelve, összedugva működik, tehát a tárolójával lehet a gond. hogyan lehetne orvosolni a gondot?
  • hungaro
    ha van routered akkor az végett,ha van akkor nem ártana egy újra konfigurálás,ha nincs,akkor lehet a gépedben van egy vírus vagy egy progi ami blokkolja!Remélem nem mondtam hülyeséget!
  • sanyiute
    Hi all olyan kérdésem lenen hogy (UPC netem van) és 10-15 percenként el megy a netem már futtattam ilyen hiba keresőt húztam ki dugtam vissza a netet de egyszerűen mindig ugyan azt csinálja mi lehet a baj ? valaki tud rá orvosságot? előre is köszönöm a választ!
  • kifli
    te meg azt értsd meg hogy hagy abba a kötekedést, ha értelmesen nem tudsz hozzászólni a témához, akkor NE tedd.
  • josi
    mondom olvass!! pl: nézz körül a sg-én:) akkor talán megérted:)