Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Hali!
A problémám a következő: Tegnap több órán át tünetmentesen üzemelt a gépen, majd 3 óra pihenő után a játék elindítása után 4 percre ilyen képpel jutalmazott, a hangok futottak tovább. Kitisztítottam a gépet, és 10 percre megnövekedett a normális futás ideje. A videokártyára tippeltem szétszedtük, és a zselét (ami mag és a hűtő között van) felhígítottuk, mivel elég száraz volt. Ezzel 1.5-2 órát bírt ki, majd újra előjött a fagyás. Ma leszedtük az öreg zselét és raktunk rá újat, de így csak 10 percig bírja.
Hőmérsékletet figyeltem játék közben és 70 fok fölé nem ment, de már láttam 65 foknál is lefagyni. Más játékoknál is előferdül ez a hiba. Firefox illetve öreg játékok (openttd) hibamentesen üzemel,csak az újjab játékok hozzák ki belőle ezt a hibát.
A videokártyám 8800 GT és a ventilátorját Rivatunerrel kezelem, gyári teljesítményén futott. Novemberben lesz 3 éves, és a gari is akkor jár le.
Lehet vele még valamit kezdeni, vagy küldjük vissza a boltba?