64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • LoDMaSt
    abszolút nem is érdekel, hogy ki kezdte, csak azt látom, hogy te még mindig kötözködsz :P
  • josi
    olvasni csak tudsz...akkor légyszi nézz körül:)
  • LoDMaSt
    azt nem kérdezte senki, ez nem az ovi, hogy nem én kezdtem, mindenki hagyja abba.
  • josi
    nem ém kezdtem.
  • hungaro
    fejezzétek már be,keressetek egy OFF topikot és folytassátok ott!
  • josi
    Szóval Te vagy az mindenható!!!!...óóóóóóóóóóóóóóóóó bocsika.
  • josi
    Neked lehet írni ide?..jaaaaaaaaaaaaaaaa...hogy Te vagy az isten?:)
  • josi
    És amúgy Te ki a jó isten vagy?
  • josi
    Csak azért írok ide, mert milliószor leírták donokinak hogy mi a jó..:)
    Képben vagy?:)
  • donoki
    te is nagyon jól nevelt lehetsz, ha másik gondját leszarod :)
    #52394: hát ez az
  • Zoli007
    OFF: Te meg minek írsz ide?
  • josi
    látszik hogy milyen jól nevelt vagy..."leszarom"..de attól még nagyon hülye vagy.
  • donoki
    akkor ne olvasd a hsz-eimet.. leszarom mit gondolsz
  • josi
    fárasztó vagy már...:(
  • donoki
    Lol!
    Ezt nem hiszem el, most meg rendesen megy 16x-osan a vga!
    Tegnap este az alaplapi integrált vga-t beállítottam mindent rajta, shared memoryt, hpetet stb... és most meg jó! Nem tudom, hogy ennek köszönhetem, de megjavult o_O
    És most csak A 4870emet látja a Windows is! :o

Megyek a BIOS-ba megnézem miket állítottam be még tegnap este :D
  • C7
    üdv! van samsung gyártású usb-s külső merevlemezem. mindig nagyon jól működött, nem volt hozzá driver, de két hete nem látja egy gép sem, ha bedugom. a merevlemezt kiszedve és a gépet szétszerelve, összedugva működik, tehát a tárolójával lehet a gond. hogyan lehetne orvosolni a gondot?
  • donoki
    azon volt :( nem igaz, hogy semmit nem lehet a pcie-el kapcsolatban állítani a briósban... :/
  • donoki
    szerintem az alapból annyin van, de megnézem :|
  • Solten
    Probald meg esetleg, hogy a PCI-E Frequency-t 100-ra allitod.
  • donoki
    Valaki segítsen lécci!
    A vga-mat csak 2x-esnek ismeri fel a pcie slotban :/ Nem tudom mit csináljak.. most kivettem betettem és még mindig ilyen...

Kép róla:

• hentesferi
    Megvan Köszi :))
  • Lacee86
    Sztem akármilyen író progival lehet. CD kép lemezre mentése, ilyet keress.
  • hentesferi
    Sziasztok

Van pár DVD filmem amit kiakarok írni ( Audio_TS , Video_TS ) , csak az a baj , hogy iso-ba van ... hogy tudnám egyből lemezre írni ? csak Alcohol 120%-al , vagy valahogy Neroval is ? :))

Előre is köszönöm a válaszokat :)
  • qetuol
  • donoki
    nem tudom, nálam akkor lassult be a külső hdd átviteli sebessége, amikor elkezdtek haldokolni a ramjaim..
  • Nohab
    Rendben köszönöm, akkor megy vissza a boltba.
  • MR ME
    ez vga memória hibának tűnik, sztem az emlegszik túl, akkor szokott szétesni a kép, gariztasd amíg tudod
  • Nohab
    Hali!
    A problémám a következő: Tegnap több órán át tünetmentesen üzemelt a gépen, majd 3 óra pihenő után a játék elindítása után 4 percre ilyen képpel jutalmazott, a hangok futottak tovább. Kitisztítottam a gépet, és 10 percre megnövekedett a normális futás ideje. A videokártyára tippeltem szétszedtük, és a zselét (ami mag és a hűtő között van) felhígítottuk, mivel elég száraz volt. Ezzel 1.5-2 órát bírt ki, majd újra előjött a fagyás. Ma leszedtük az öreg zselét és raktunk rá újat, de így csak 10 percig bírja.
    Hőmérsékletet figyeltem játék közben és 70 fok fölé nem ment, de már láttam 65 foknál is lefagyni. Más játékoknál is előferdül ez a hiba. Firefox illetve öreg játékok (openttd) hibamentesen üzemel,csak az újjab játékok hozzák ki belőle ezt a hibát.
    A videokártyám 8800 GT és a ventilátorját Rivatunerrel kezelem, gyári teljesítményén futott. Novemberben lesz 3 éves, és a gari is akkor jár le.
    Lehet vele még valamit kezdeni, vagy küldjük vissza a boltba?
  • qetuol
    mitől van az h most a külső usb-s hdd-m lelassult? 1mbyte/s alatt viszi az adatokat, holott régebben még pár mbyte/s volt....

hogyan lehetne felgyorsítani?
  • donoki
  • Lacee86
    Én nem is tudtam, h van már USB 3.0.
  • donoki
    Érdemes már olyan alaplapot venni amin van USB3.0? Vagy még kb. 2-3évig nem lesz elterjedt?
  • ajem kisa
    Okosság!:D
    Lényeg, hogy hajszálvékony papir, nemtommianeve, arra kell nyomtatni képet, aztán akárcsak bevizezed, és rárakod ahogy akarod, és lakkot a végén!
    Persze elöbb csinálj tesztet, hogy a lakk nemkezdi-e ki a papirt!
    De szerintem ez megoldható!
  • pxxl
    tamponnyomsának hívják a technológiát, keress rá guglival ilyen nyomdákra ;)
  • Kange
    Egyelőre úgy néz ki, hogy az Afterburner a hibás.
    Ha nincsen módosítva az órajel, de fut, akkor 5 indításból egyszer fagy ki a játék, ha húzva van a kártya, akkor állandóan, ha nem fut egyáltalán az Afterburner, akkor pedig eddig még nem produkált fagyást.
    Szóval ez az 1-2 játék nem szereti, érdekes.
  • Lacee86
    Mi lesz ez, anyósnak ajándék?
  • kaposi1
    Picit??????
  • Cat 02 #52367
    Picit off, de szerintetek seprűnyélre, hogy lehetne nyomtatni ?
    Addig okés, hogy kinyomom a képet és ráragasztom, de ugye a vége gömbölyű, szal az parás, van erre program ?
  • Kange
    Oks, próbálkozok! :)
    A hőfokokat már néztem, teljesen normális minden érték. A legérdekesebb az egészben az, hogy pl. a Starcraft 2 béta alatt 98-99% terheltség mellett megy a GPU és ott semmi baja, ellenben még a Mount&Bldae Warband alatt is már lefagyott... :(
  • redmonk
    próbáld meg úgy hogy kiveszel egy memória modult...persze ha kitben van csak akkor tudod...illetve kapcsold ki az msi afterburnert lehet nem bírja a húzást meg nézd meg a hőfokot játék közben...hirtelen ezt tudom csak mondani