!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
onnan már nem kell jobban kicsomagolni
amik bevan csomagolva egy mappa meg csomo fájl azzal mit kell még csinálnom hogy müködjön telon?
vagy NOKIA 6233-on nem is müködik?:S
Nem tudom, hogy a megfelelõ topicba írok-e.
Újratelepítettem a gépet (win xp), minden cd-n lévõ drivert feltettem. Újraindítom a gépet, de mintha lassabb lenne mint volt :S. Pl winrar-nál lehet észrevenni a lassúságot, vagy amikor usb-re másolok, de maga az xp is lassabban tölt be, és jóval késõbb jelenik meg az msn, mint korábban. 😞 Valami a biosban el lehet állítva, vagy nem tudom 😞, fogalmatlan vagyok ilyen téren.
München ist ROT!!!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
az lenne a kérdésem hogy régebben láttam a tv-be hogy van olyan telefonra hogy a képernyõ ugy világit mint egy lámpa és azt nem tudjátok hogy azt honnan lehetne letölteni vagy mi annak a neve annak a lámpának😄?
az a kérdésem, hogy van egy 8800GT VGA kártyám.
És kell hozzá egy csatlakozó amirõl plusz áramot kap.
egy két soros 6"lyukas" kábelnek van a helye a végében.
viszont a 420W-os tápomon NINCS ilyen fajta csati.
És a dobozban sem volt.
tudja valaki, hogy annak mi a neve?
mert vennem kell egy olyat, csak nem tudom hogy hogy keressek rá!
tud valaki segíteni?
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
All hail the double x!
All hail the double x!
1. citrommail
2. citrommail miatt új xp
3. citrommail, citrommail, citrommail, citrommail <#idiota>#idiota>
megoldás: minél hamarabb felejtsd el a citromot...
küldjek meghívót gmail-re?
All hail the double x!
Mivan ha a mobilnettõl (web 'n' walk) lefagy (elkékhalálozik) a gépem?szoftverfrissítve volt...a crashdump azt mutatja hogy a t-mobile drivere miatt.....
Minden ugyanaz másképpen.
Egy otthoni hálózatot szeretnék csinálni 2 gép között routeren keresztül.
Az egyik gép (elsõdleges) asztali PC, a másik Notebook. Mindkét gépen XP SP3 van.
Odáig már eljutottam, hogy remekül látják illetve pingelik is egymást.
IP-k, DNS-ek, egyebek a "helyükön", minden korrekt, de a gépek egymás megosztását nem látják (pl.: fájl vagy mappa esetében).
A jogokat meg nem tudom kiosztani, mert a egyik gépnél sem lehet megadni a másikat felhasználónak.
Ötlet? <#confused>#confused>
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Kérdés:
RR, RL, és a Center hangszóróim nem szólnak. Erre mondjon valaki okosat, mitõl lehet?
Csak a Front Right és Front Left-bõl jön a zene
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
nekem csak 6 MB. <#idiota>#idiota>
Tud valaki segíteni abban, hogy egy Toshiba eStudo 166 típusú fénymásolónak hogyan lehet belépni a szervízmenüjébe? Service Manual-t és minden egyéb sgítséget, tanácsot szívesen fogadok!
Köszi!
Sohasem fogod beütni a fejed a képességeid plafonjába!
'Mûveletek végrehajtását az utoljára és/vagy leggyakrabban használt adatok a mûveletvégzõ egység közelében, gyors elérésû területeken történõ tárolással, illetve apróbb részmûveletek egyetlen nagy mûveletbe összefûzésével gyorsító szoftver vagy hardver.'
Mit mutat meg????😄(Tudom nagyon hülye kérdésxD)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A következõ a problémám:
ASUS K8V-X SE alaplap,3000+ Sempron procival rendelkezõ régebbi gépre telepítettem Windows 7-et,ami valami oknál fogva, az alaplapi hangkártyát nem ismeri fel. A letölthetõ frissítésekben ott van a driver hozzá, de nem tudja felrakni. Kaptam 1 tippet, hogy ez valami más kártya, mint aminek felismeri, és bios frissítés kéne hozzá. Ez megoldaná? Érdemes 1általán ezzel szórakozgatnom, vagy jobban járok, ha veszek 1 usb-s bigyót ( a pontos nevet sajna nem tudom, csak a funkcióját, amin van 1 audio,meg 1 mikrofon csati? (persze akkor nincs 5.1, csak sztereo, de ez még valahogy elmenne, csak legyen valami hang)
Elõre is kösz a helpet.
Már csak a Boot.ini hiányzik nem tudjátok hogy a windowson belül hol találom? mert manuálisan szeretném helyre állítani 😄 kösz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
2600mhz-t nem szokás 4-szer venni. Azthiszem.