!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
ezt kicsomagolod, és van benne 2 jar file, azt felteszed
onnan már nem kell jobban kicsomagolni
Kössz!

amik bevan csomagolva egy mappa meg csomo fájl azzal mit kell még csinálnom hogy müködjön telon?

vagy NOKIA 6233-on nem is müködik?:S
Nem a cdrõl kell telepíteni a drivereket, hanem a gyártók honlapjáról a legfrisebbet mindenbõl.
France men
Sziasztok!

Nem tudom, hogy a megfelelõ topicba írok-e.
Újratelepítettem a gépet (win xp), minden cd-n lévõ drivert feltettem. Újraindítom a gépet, de mintha lassabb lenne mint volt :S. Pl winrar-nál lehet észrevenni a lassúságot, vagy amikor usb-re másolok, de maga az xp is lassabban tölt be, és jóval késõbb jelenik meg az msn, mint korábban. 😞 Valami a biosban el lehet állítva, vagy nem tudom 😞, fogalmatlan vagyok ilyen téren.

München ist ROT!!!

kifli
TESS 2 is van benne...
kifli
ha szépen megkszér szegkeresem telómon, am annyi hogy fehéren világít a képernyõ 😊
Törölt felhasználó
sztem azt a telót csak telerakták ledekkel😊
Ha kikapcsolom nem hallani engem... Asztali mikrofon.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

[HUN]FaTaL
Vezérlõpult hangbeállításoknál, a felvételnél van valahol +20db BOOST a halkabb mikrofonokhoz, ezt kapcsold ki és jó lesz.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
6pin PCIE - MOLEX átalakítót vegyél, de szoktak hozzá adni, a dobozban nézz körül mégegyszer. Párszáz forint. PH-n pl. kopy33 asszem 300ft-ért adja.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok!!
az lenne a kérdésem hogy régebben láttam a tv-be hogy van olyan telefonra hogy a képernyõ ugy világit mint egy lámpa és azt nem tudjátok hogy azt honnan lehetne letölteni vagy mi annak a neve annak a lámpának😄?
Nyugis
sziasztok!
az a kérdésem, hogy van egy 8800GT VGA kártyám.
És kell hozzá egy csatlakozó amirõl plusz áramot kap.
egy két soros 6"lyukas" kábelnek van a helye a végében.
viszont a 420W-os tápomon NINCS ilyen fajta csati.
És a dobozban sem volt.
tudja valaki, hogy annak mi a neve?
mert vennem kell egy olyat, csak nem tudom hogy hogy keressek rá!
tud valaki segíteni?

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Az volt a legelsõ.... minden elvan némítva felvételnél is... csak a mikrofon van bekapcsolva.... és vesz mind2 sávot...

pxxl
próbáld meg vindózban az óra melletti kis hangszórós beállításoknál a "felvételhez"-nél csak a mikorfon legyen bejelölve (eseteleg a többi tiltva, vagy hangerõt nullára)

All hail the double x!

Sziasztok, Ilyen alaplapom van.... és a beépített hangkártyát kell használom mert a sound blaster elszállt... Most AC97 es hangkártyám van és valamiért a mikrofonom felveszi a ami beszélek de felveszi a kimenetet is.... nemtudom hogyan állítgatni mindig felveszi, engem nem zavar én nem hallom magam de akikkel beszélek õket már idegesíti.

pxxl
hát akkor szánj rá pár percet-órát, és térj át másikra. megéri a gmail 1000x jobb, és stabilabb és stb 😊<#vigyor5>

All hail the double x!

Köszi, de mindenki ezt ismeri. Sõt az a baj, hogy hivatalos helyeken is ezt adtam meg.😞(
pxxl
fail list:

1. citrommail
2. citrommail miatt új xp
3. citrommail, citrommail, citrommail, citrommail <#idiota>

megoldás: minél hamarabb felejtsd el a citromot...

küldjek meghívót gmail-re?

All hail the double x!

Sziasztok!Segítsetek legyetek szívesek, ha tudtok. Leborult a citromailem, valszeg egy víruslevelet kaphattam. Elõször megduplázott minden bejövõt ( a régieket is). Legyalultuk a vinyót, újraraktuk az XP-t, a víruskeresõ szerint nincs vírus a gépen (Avast). A citromail viszont továbbra is beteg. mostmár nem dupláz, de most meg nem tudom törölni a leveleket, azonnal visszarakja, van hogy nem is tudok belépni a könyvtárakba, hülyeségeket ír a levelek számára, a szemetest nem is tudom megnyitni, meg ilyenek. Tudnátok esetleg segíteni???? Elõre is köszönöm
alcotb
hy!
Mivan ha a mobilnettõl (web 'n' walk) lefagy (elkékhalálozik) a gépem?szoftverfrissítve volt...a crashdump azt mutatja hogy a t-mobile drivere miatt.....

Minden ugyanaz másképpen.

Mop
Sziasztok!
Egy otthoni hálózatot szeretnék csinálni 2 gép között routeren keresztül.
Az egyik gép (elsõdleges) asztali PC, a másik Notebook. Mindkét gépen XP SP3 van.
Odáig már eljutottam, hogy remekül látják illetve pingelik is egymást.
IP-k, DNS-ek, egyebek a "helyükön", minden korrekt, de a gépek egymás megosztását nem látják (pl.: fájl vagy mappa esetében).
A jogokat meg nem tudom kiosztani, mert a egyik gépnél sem lehet megadni a másikat felhasználónak.
Ötlet? <#confused>

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

tugyiti
kondi ->gar
deestroy
Utána néztem, és a VGA- m sípol élesen, halkan... (Gigabyte HD 4870) Nem tom mi miatt lehet....?

'Nekem 8'?! - baszki, te kérdezted.

Kérdés:
RR, RL, és a Center hangszóróim nem szólnak. Erre mondjon valaki okosat, mitõl lehet?
Csak a Front Right és Front Left-bõl jön a zene

Törölt felhasználó
jah ma 8 liter sört ittam meg a kocsmábanxD
Akkor liter? 😮 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Törölt felhasználó
nem is úgy😄
kifli
akkor centi? XD
<#zavart1>

Törölt felhasználó
xD nem úgy értettemxDXD
Húú..

nekem csak 6 MB. <#idiota>

Törölt felhasználó
Nekem 8
Foky
Hello!
Tud valaki segíteni abban, hogy egy Toshiba eStudo 166 típusú fénymásolónak hogyan lehet belépni a szervízmenüjébe? Service Manual-t és minden egyéb sgítséget, tanácsot szívesen fogadok!
Köszi!

Sohasem fogod beütni a fejed a képességeid plafonjába!

deestroy
Hali! Most vettem nemrég egy új konfigot. AMD PhenomII 720, Gigabyte 790XT alaplap, CHIEFTEC 500W tápegységgel. Mikor megy a gép halk éles sípolást hallok. Szerintetek a tápom lehet? Gép mûködésével nincs probléma, leszámítva hogy párszor (nem soxor) csinált olyat hogy windows betöltött, és újraindult a gép. Utána már ment rendesen. Játék közben is normálisan mûködik, videó kódoláskor is, stb. Talán akkor még a sípolás is megszûnik. Holnap jobban átvizsgálom a hang forrását. Addig is ha valaki tudna mondani errõl pár szót, esetleg találkozott már ilyennel, azt megköszönném.

Öhm, gyorsítótár. 😄

'Mûveletek végrehajtását az utoljára és/vagy leggyakrabban használt adatok a mûveletvégzõ egység közelében, gyors elérésû területeken történõ tárolással, illetve apróbb részmûveletek egyetlen nagy mûveletbe összefûzésével gyorsító szoftver vagy hardver.'

kifli
gyorsírótár
Törölt felhasználó
A cache az a procinak milye?
Mit mutat meg????😄(Tudom nagyon hülye kérdésxD)
Lacee86
Meg fogyasztást, tuningolhatóságot, teszteket sem árt.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Cache.

Még mindig nem jó :S... Utánaolvastam és egy helyen azt találtam, hogy van a microsoftnak egy HD Audio Hotfix-e...Csak az a baj,hogy ezt nem találom sehol...Valaki ismeri esetleg? Azzal mûködhet?

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

Törölt felhasználó
akk még mit kell nézni?😄
árához képest nagyon is jó.

Lacee86
Hát nemtom milyen 4 magos lehet ez 22k-ért... <#hehe>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Üdvözlet mindenkinek!
A következõ a problémám:
ASUS K8V-X SE alaplap,3000+ Sempron procival rendelkezõ régebbi gépre telepítettem Windows 7-et,ami valami oknál fogva, az alaplapi hangkártyát nem ismeri fel. A letölthetõ frissítésekben ott van a driver hozzá, de nem tudja felrakni. Kaptam 1 tippet, hogy ez valami más kártya, mint aminek felismeri, és bios frissítés kéne hozzá. Ez megoldaná? Érdemes 1általán ezzel szórakozgatnom, vagy jobban járok, ha veszek 1 usb-s bigyót ( a pontos nevet sajna nem tudom, csak a funkcióját, amin van 1 audio,meg 1 mikrofon csati? (persze akkor nincs 5.1, csak sztereo, de ez még valahogy elmenne, csak legyen valami hang)
Elõre is kösz a helpet.
szerintem nem Nem minden az órajel.

Törölt felhasználó
de ha az enyémen húzok kemény 200mhz-cet akkor ugyanott vagyok ezzel mint azzal😊
Szerintem azt a procit már ne húzzad,nem nagyon éri meg. Inkább vegyél egy újat. (pl,amit linkeltél)

CopyKing92
Segítsetek 😮 Vettem új alaplapot. Abit NF7 😄D

Már csak a Boot.ini hiányzik nem tudjátok hogy a windowson belül hol találom? mert manuálisan szeretném helyre állítani 😄 kösz.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Törölt felhasználó
Ok köszi😊Erre a procira gondoltam😊 és most 30 fokos a procim,artic cooling van rajta most pontos tipust nem tudok mondani,de nagyon jó😊 És anyi lenne még a kérdésem hogy nekem van 1 asus ati eah 4700 512mb gddr5-ös videókarim,és van 1 amd dualcore 4800-as procim,anyi lenne a kérdésem hogy ezt a procit meddig kéne húznom hogy a videókarimat 100%-ig ki tudjam használni?
Ha ésszerû határokon belül húzod a procid...(tehát nem állsz neki gyári hûtéssel túlságosan powerkodni-->megsütöd),akkor az alaplapnak nem lehet baja.

2600mhz-t nem szokás 4-szer venni. Azthiszem.