Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
mochee #52353 Kiszedtem a GF 210-et, és kipróbáltam az integrált grafikus vezérlőt, és tökéletesen működik a gépem. HD filmeket is tudok nézni, nem szaggat ha megnyitok 2-3 progit egyszerre, egyszerűen remek lett minden.
Na most ebből arra gondolok, hogy vagy jobb az integrált mint a GF 210, amit nem hiszek, vagy nem kompatibilis az alaplapommal a GF 210. Tényleg ég és föld a különbség a 210 és az integrált között az integrált javára, annyira rossz a 210-zel minden, hogy itt tényleg valami más lesz a probléma és nem a kártya ennyire trágya ha egy viszonylag régi alaplapi integrált grafvez lenyomja teljesen.
Szerintetek az ATI 4670 rendesen fog működni az alaplapomba vagy olyan lesz mint a 210?
Parázom mert már megrendeltem 23-ért és nem akarok a semmiért fizetni ennyit.
Az alaplapom: Asus P5BVM-DO