!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne 1 pár kérdésem😊
1.Az okozhat valami kárt az alaplapban hogyha húzom a procit?
2.Ha vennék új procit és odaírják hogy valós órajel 2600mhz és 4 magos akkor azt a 2600mhz-cet 4-szer kell venni??
De nem dugdostam semmit, mielõtt a probléma megtörtént
Van teszt az Audio Manager-ben, hogy szólnak-e a hangfalak
Ha sztereóba kapcsolok, akkor mûködnek - de így csak sztereó
Ha 5.1-be, akkor csak kettõ szól
Szóval nem a hangfalakkal van a baj, nem is a driverrel. Valami beállítás lehet :S
A kötekedõknek: laptopról írok.
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
Neked 5.1-es hang rendszered van, szerintem valamit rossz helyre dugtál és azért nem ott szólnak a dolgok ahol kellene.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Megy is a film, pl. lehet hallani a zenét, meg a háttérzajt, de néhol 'hiányzik' a szinkronhang - mozog a karakterek szája, de nem játsza le.
Ezt untam meg, s gondoltam valahogy mûködésre bírom a szettet, de csak elbasztam vele az eddigi beállításokat is 😄
Szóval hasonló gondom van mint adam994-nek.
Valami miatt elcseszõdött a hangszettem
Szóval elvileg 7.1-es hangszettem van (de 5 kis hangszóró, meg egy mélyládám van)
És most csak 2 hangszóróból jön a zene, hiába állítom át 7.1-re, 5.1-re, vagy sztereóra a Realtek HD Audio Manager-ben, csak kettõbõl jön a zene
Újraraktam a legfrissebb kodeket, (R2.35) újraraktam a winampot, átdugdostam a kábeleket de semmi
Eddig minden jó volt, csak valamit állítgattam a BS-playerbe és ez lett (azóta leszedtem, de nem tudom befolyásolja-e)
Szóval ehhez igazán nem értek, jó lenne ha valaki segítene
nem lehet, hogy az 5.1-es hangfalon kell állítani hoyg sztereo vagy 5.1? nekem az összesen ami eddig volt, volt egy kapcsoló, amivel váltani lehetett.
All hail the double x!
All hail the double x!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
valaki megtudná mondani hogy hol tudom beállítani azt hogy a windows ne kérjen semmi jelszót hanem csak úgy simán betölt és kész?
Most tettem fel a Win7-et és akadt egy kis hang problémám: ASUS P5B alaplapom van,5.1-es kimenettel,és van egy 5.1-es rendszerem hozzá. Az alaplaphoz adtak telepítõt,de az csak a drivert teszi fel hozzá,a programot nem,mert nem támogatja a win7-et. És a Windows(meglepõ módon...) rosszul látja a hangszórókat,és a mélynyomó eyáltalán nem szól,a többi meg megpróbálja helyettesíteni...Tehát kellene egy friss driver hozzá, az Analog Devices oldalon nem találtam semmit...
Elõre is köszi!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A segítségeteket szeretném kérni. A helyzet a következõ. Barátnõm gépét átvittük hozzánk, mert LAN-ozni szerettünk volna, de amikor megpróbáltuk bekapcsolni a gépet nem történt semmi. Felpörögnek a cuccok (vinyó, dvd író, floppy), de nem csipog, sötét marad a képernyõ (elvileg jelet küld, mert a monitor nem írja ki, hogy "no signal".) Amivel eddig probálkoztam: 1. kábeleket kihúztam, visszadugtam (semmi), 2. videókártyát kihúztam, integráltra kötöttem a monitort, memóriát kivettembetettem (semmi) 3. másik vinyó(semmi) 4. alaplapból elemet kivettembetettem (semmi). Nem nagyon értek a gépekhez és nem akarok feleslegesen pénzt kidobni az ablakon. Ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném. Hovi
Durva.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
#49420: Gondolom szabványos gamepadként kezeli. De lehet, hogy alapból kezeli, nincs kizárva. Nézd meg mit ír ki a vezérlõpult->eszközök és nyomtatóknál.
http://goo.gl/gd6Zi5
Win7 alapban kezeli?? 😮
Haveromnak lenne egy kis problémája méghozzá az hogy nincs hang mióta felraktuk az új windowst. a probléma az hogy akármilyen drivert töltöttünk le nem érzékeli az integrált hangkártyáját...😞 az alaplapja asus p4p8000 deluxe. a windows pedig egy sp2 es xp. eddig volt minden csak msot kezdõdött el. pls help. ha lehet privátba😊 nagyon köszönöm😊
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Valaki meg tudná mondani, hogy honnan tudnék letölteni windows7-re xbox360 wireless controller drivert???? Hülyére böngésztem azt a nyomorult microsoft honlapot, de nem találtam sehol (CD-t meg isten tudja hová rejtette az asszony 😄DD)
Fogalmam sincs mik a paraméterei mert linux van rajta és nem tudom hol lehetne megnézni milyen cuccokból is áll.(Nem is ez a lényeg gondolom)
A bajom az hogy szinte semmiféle beágyazott videot (vagy hogy hivják ezeket) nem tudok lejátszani. (youtube,gametrailers stb semmitse)
Mi kellene hozzá hogy ezeket lejátssza??
Csomo dolgot felajánlott elsöre flash plugin meg sok más de megse moccannak a videok 😞
Next PC upgrade: 2022
hangszórók bekapcsolva, bedugva konnektorba és gépbe is. a gépen az alap hangerõ szabályozó és a soundmax-es hangerõ szabályozó is maxon van... mégis semmi hang... egyszerûen nem értem...
Lenne egy olyan problémám hogy egy ideje mikor beindítom a gépet valami el kezd benne kattogni, azonban ez két napja nem kattog hanem egy pár másodpercig szó szerint visít majd folytatódik az a kattogás vagy búgás. Én a tápra gondoltam, de ha az akkor mi a teendõ? vagy honnan eredhet ez a hang és mi a teendõ?
Köszönöm elõre is.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Most telepíteném újra a gépet, de probléma adódott, a vinyót felismeri (320as samu)
régi partíciót is (298gb hely), az a probléma hogy azt írja ki hogy teljesen üres a vinyó.
Pedig teli van már minden szeméttel.
Most próbáltam a HDD Smart-ot bekapcsolni és így se jó.
A régi gépnél is ez volt a hiba, de a HDD Smart-ot bekapcsoltam és jó lett.
Legyetek szívesek segíteni! Sürgõs lenne!
Elõre is köszi!
All hail the double x!