64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Kange
    Még ehhez annyi kiegészítőt, hogy használom az MSI Afterburner programot, főként a frekvenciák levételére, valamint a hűtés módosítására.
    Valamint keresgettem a naplók között, nincs benne bejegyzés a hibáról, csak az újraindítást jegyzi fel, miszerint a számítógép nem helyesen lett leállítva.
  • Kange
    Az a baj, hogy egyszer láttam csak. Azóta lekapcsolja a monitort és már nincs kék halál. Csak a reset segít.
  • redmonk
    bekéne írnod a blue screen-en megjelenő hibakódot...az alapján könnyebb a hibaforrást megtalálni
  • Kange
    Sziasztok!

Remélem jó helyen kérdezek. A gondom az volna, hogy mostanában egyes játékoknál teljesen lefagy a gép (még kék halált is produkált). Azonban a lefagyás menete az, hogy előbb elmegy a kép (vagy előbb piros vízszintes vonalak jelennek meg), de hang van a háttérben, majd KO. A lefagyásig történő játék ideje függ a grafikai beállításoktól.
    Először csak egy játéknál jelent meg (az új Splinter Cell), de most elővettem a Test Drive Unlimited-t és most annál is. Pedig azzal sokat játszottam ezen a gépen.
    Én most így hirtelen VGA driverre gyanakszom, de Nektek mi a véleményetek?
    Win7 64bitem van, jelenleg az 197.45-ös driver van fent.

Köszi szépen előre is!
  • Danyi95
    Oké. Köszi!
  • Lacee86
    Csak simán fel kell tölteni, asszem 2 giga ill. 10 perc a limit. Valszeg túl nagy a videó, amit fel akarsz tenni, vagy nem támogatott formátumú. Movie makerrel vagy vmi mással (pl. Sony Vegas) konvertáld át.
  • Danyi95
    Sziasztok.Szeretnék abban segítséget kérni hogy youtube-ra hogy lehet konvertálni videot?! Vagy magának konvertálja le? Mert amikor tölteném fel mindig azt írja hogy "konvertálás nem sikerült!"
  • Blum
    Minden rendben,nem kell hozzányúlnod. Pontszám is tökéletes.
  • lamerrichard
    Hello.

Lenne egy kérdésem és szeretném hogy segítenétek.
    Most lesz fél éve hogy nem formáztam a gépem a gépem pedig már 9 hónapos, és még én raktam anno össze, és nincs semmi tuning benne minden alap beállítás. Kíváncsiságból lefuttattam a 3DMark-ot hogy mit ad ki a gépről. Már mikor néztem a gépem tulajdonságait valami nagyon furcsa volt, csináltam is képet:
    Processzor
    Ezen a képen, lehet nincs igazam ennyire még nem értek a géphez, a processzor cache memóriának az elosztása az normális?

Memória
    Itt ezen a képen meg a memóriámon furcsa valami. Nekem 1066Mhz-os Corsair ram van a gépben és a 3DMark azt írja(lehet nincs igazam) csak 800Mhz-n megy. Az normális?

Ez a kép meg a tesztnek az eredménye, ami számomra értelmetlen mert nem tudom mi a jó meg mi a rossz érték (még).
    Teszteredmény
    Annyi hogy a a teszt során a CPU tesztnél mind a két vidi 1-2-3 FPS-el ment csak. Az miért volt?
    Ez az eredmény milyen a gépemhez képest? (Aláírásom)
  • Lacee86
    Hát jah, HD 4830 az hasonló tudású mint a 8800 GTS. Jó, lehet utóbbi egy picikét erősebb, de 1 súlycsoport a 2 kari mindenképp.
  • redmonk
    müködnie kell de azzal szar vételt csináltál amikor még kapni hd4830-okat...még visszamondhatod a rendelést
  • mochee
    Kiszedtem a GF 210-et, és kipróbáltam az integrált grafikus vezérlőt, és tökéletesen működik a gépem. HD filmeket is tudok nézni, nem szaggat ha megnyitok 2-3 progit egyszerre, egyszerűen remek lett minden.
    Na most ebből arra gondolok, hogy vagy jobb az integrált mint a GF 210, amit nem hiszek, vagy nem kompatibilis az alaplapommal a GF 210. Tényleg ég és föld a különbség a 210 és az integrált között az integrált javára, annyira rossz a 210-zel minden, hogy itt tényleg valami más lesz a probléma és nem a kártya ennyire trágya ha egy viszonylag régi alaplapi integrált grafvez lenyomja teljesen.

Szerintetek az ATI 4670 rendesen fog működni az alaplapomba vagy olyan lesz mint a 210?
    Parázom mert már megrendeltem 23-ért és nem akarok a semmiért fizetni ennyit.
    Az alaplapom: Asus P5BVM-DO
  • redmonk
    én a helyedben 20eFt környékéről egy HD4830-t vennék az nagyon jó vétel annyiért...
  • mochee
    Most már megrendeltem sikeresen a 4670-et.
    Ha a 8800 GTS-re gondolsz akkor egyértelmű, hogy gyengébb, nem is számítok arra, hogy hasonló szintű kártyát veszek egy 20-asból, mint anno amit 70-ért vettem, de rémélem ez a kártya azért ér valamit.
  • Lacee86
    Hűha, ezt nem is tudtam... Na majd utánanézek. Thx.
  • [HUN]FaTaL
    Nem régi lapoktól függ, gigabyte alaplapok biosában külön engedélyezni kell az USB-t.
  • [HUN]FaTaL
    VGA probléma lesz, elmelegszik vagy csak szimplán besz*rt a GPU.
  • [HUN]FaTaL
    9500GT gyengébb sokkal mint a régi karid volt.
  • redmonk
    #52334-re senki semmit nem tud?...mondjuk megértem ha nem mert neten sincs sehol semmi
  • pxxl
    nm
  • leipsig
    nagyon nagyon szépen köszönöm !
    mególdódott a probléma ! frissítettem és simán ír

ÖRÖK HÁLA
  • pxxl
    frissíts firmware-t. nekem anno hasonló problémám volt és megoldotta.
  • leipsig
    sziasztok !

valamiért nemtudok dvd-t kiírni, próbáltam már több programmal is de egyikkel sem megy. 70% környékén megáll és csak pörgeti de nem írja !
    volt már win reinstall is de ugyanaz.
    a típus Pioneer 110 azthiszem

Valakinek valami ötlet?

Köszönöm
  • Lacee86
    USB a bill. Hát a LED-ek nem világítanak win betöltés előtt, de pl. DEL-t nyomva a BIOS bejött, tehát reagált a billentyűre elvileg. De mind1, most sikerült megoldanom amit akartam csökkentett mód nélkül is, bár ez továbbra is rejtély, h miért nem tudok csökk módot csinálni...
  • pxxl
    nálam meg a P4-es deszkán nyomhattad az F8-at a csökkentett módhoz, mert akkor a popup jött, h honnan akarok bootolni :)
  • redmonk
    ja bocs azt hittem enyémre válaszoltak...bocs, bocs, bocs
  • redmonk
    Minden müködik, de ez a lap nagyjából 3hetes és most kezdte el múlt héten ezt csinálni...és semmi megoldást nem találunk rá...
  • MR ME
    lehet hülye kérdés lesz, de usb a bill? működik tutira azelött is h bejönne a winfos? :) csakmert régi lapoknál nem mindig megy az usb a betöltés elött
  • Lacee86
    Egyébként Gigabyte alaplapom van, nemtom h ez vmit számít-e esetleg.
  • Lacee86
    Így sem jó... Komolyan mondom, ilyen gyökérséget, h nem tudok egy qva csökkentett módot behozni... Nincs vmi más trükk vagy vmi, amivel be lehet hozni?
  • redmonk
    Sziasztok

Valaki tudna erre valami megoldást szervízben és neten sem tudjuk, hogy mi lehet a gond aláírásomban lévő gép csinálja.

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.

If this is the first time you've seen this Stop error screen, restart your computer.
    If this screen appears again, follow these steps:

Check to make sure any new hardware or software is properly installed.
    if this is a new installation ,ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need.

if problems continue.fisable or remove any newly installed hardware orsoftware..disable bios memory options suh as caching or shadowing
    if you need to remove or disable components ,restart your computer,press f8 to select advanced startup options and then select safe mode..

Technical Information:

*** STOP: 0x00000101 (0xC00000060, 0x00000000, 0x807c4120, 0x00000001)

collecting data for crash dump ...
    initializing disk for crash dump..
    beginning dump of pyical meory
    dumping physical memory to disk... 100
    physical memory dump complete.
    contact your system admin or technical support group for future assistance
  • Lacee86
    Ennyit a Win7 súgóról... Thx
  • MR ME
    nyomogasd folyamatosan, ne nyomva tartsd
  • Lacee86
    Hali! Van egy szörnyen láma kérdésem. Hogy a francba kell behozni a csökkentett módot Win7-ben? Újraindítottam a gépet, F8-at megnyomtam és nyomva tartottam, de semmi...
  • lucifer9393
    oké, kösz megpróbálom... szerintem is döglődik... De esetleg még az jutott eszembe h. amióta feltettem a nod Antivirus 4-et jelentkezett ez a probléma... bár lehet h. most hülyeséget irok....
  • donoki
    vagy valami túl melegszik, vagy vmi döglődik.. mindenből tedd fel az új drivert
  • lucifer9393
    Estét mindenkinek! segítsen már rajtam valaki :S. a gond h. már egy ideje bármiylen évjáratú játékba megyek bele, lehet az uj, vagy régebbi is.. a játék bekapcsolását követő percben a gép felmondja a szolgálatot és lefagy. Ma lett benne átcserélve a windows, hátha megoldódik a probléma, de még mindi fennáll, és az örületbe kerget. Adatok ha kellenek: Windows Xp SP 3, Intel Celeron CPU 2,93 gHz, Ge Force 6600, RAM: 1 Gb. Próbáltam drivert huzni, nemsegitett... fogalmam sincs mi lehet a gond...
  • donoki
    gyere át ebbe a topikba, itt okosabb emberek vannak mint én:
    Milyen gépet vegyek?! :o c. topik
  • mochee
    Kösz a segítséget, még amúgy lehet visszacsinálható a dolog, mert csak egy emailt küldtem délután, tehát reggel felhívom őket, hogy leállítsam a dolgot ha még lehet.
    Amit néztem, hogy 9600 GT van 21500-ért, ATI 4670 17-ért. Ebben az árkategóriában GF 220 GT, ATI-ban 5450 és 4650-es darabok.

Akkor melyiket vegyem szerintetek?
  • Lacee86
    Sztem HD filmre a HD4550 is jó lett volna, és az csak 12k. Most már mind1...