Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
lamerrichard #52258 Hello.
Lenne egy problémám. Fél éve vettem egy WD My Passport Essential 500Gb-s winyót, eddig semmi probléma nem volt vele, de múlthéten bedugtam a suliba a gépbe és a Kaspersky letörölte a winyóról a system.exe fálj mert trójainak láttam. Ezután meg ha meg akarom nyitni a meghajtót azt írja ki hogy nem találja ezt fájlt. Próbáltam több gépen is mindenhol hiányolja azt a fájlt(ezeken a gépeken XP volt). Nekem Win7-em van meg a progija is fentvan a winyónak és én meg tudom nyitni semmi baj nincs vele de más gépen nem lehet.
Van valami ötletetek mit lehetne csinálni ezzel? Vagy visszarakni azt a fájlt rá?
Köszi!