64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • MR ME
    most milyen kártyával tolod?
    am sztem érdemes, ki fogja hajtani 3ghz-n
  • bujcsik555
    Hello!

Véleményeket várnék, érdemes lenne-e ehhez a confighoz még egy 9600gt-t vennem(8k-ért) vagy a proci kevés és úgyse tudnám kihasználni?

Kössz
  • [HUN]FaTaL
    Paragaon Partition Manager
  • pxxl
    partition magic
  • harlond
    sziasztok!
    WIN 7 64bit ultimate, a probléma hogy a C-meghajtó kezd emgtelni és sajna nem tudok semmit sem átteni a D-re. a lényeg az lenne hogy hogyan tudok hozzácsatolni a C-hez még plusz helyet formatálás nélkül? a necces az az hogy a C-re van a win is telepitve... XPvel meglehet azt tudom de 7 alatt nem sikerül... előre is köszi!!!
  • berlinboy6329
    Naggyon is jó tépom van,Corsair VX450...Kérdés,hogy a Biosban mit állitsak?

Van a power managementen belül olyan,h Restore AC on Power loss,de mi a francot kell beállitanom?

Ha power off van,akkor ujraindul pillanatnyi áramkimaradás utám
    Ha Power on,akkor...Áramtalanitani szoktam a gépet a tépon lévő billenőkapcsolóval..Szóval,mikor ez felkapcsoltam a Power gombot meg sem kellett nyomnom,magától bekapcsolt a gép:O Na ez nem jó...

És van egy LAST STATE..Ez micsoda?
  • [HUN]FaTaL
    Engem sem, desktop gépnél teljesen felesleges.
  • pxxl
    nekem is szünetmentes meg nem érdekel.
  • [HUN]FaTaL
    Meg egy normális táp sem árt, amiben van túlfeszvédő, hogy esetleg ne az egész gép menjen tönkre ha mégsincs túlfeszvédős elosztó. Bár nekem mindkettő van. :D
  • pxxl
    érdekes lenne ha villámláskor áramszünet lenne 1 mp-re...éppen hogy túlterhelés van ilyenkor, ezért jó a túlfesz védelmes elosztó. villámláskor azért ingadozik egy pillanatra (pl vibrál a körte) mert az elektromos művek védelme lépett életbe és próbálja redukálni a hatalmas többlet energiát.
  • [HUN]FaTaL
    Az az idióta a BIOS.
  • Met
    mondjuk egy jó táp kiegyenlíti az ilyen ingadozásokat
  • ajem kisa
    Igen, arra is a legjobb megoldás a szünetmentes táp!:)
  • donoki
    szerintem arra IS gondol, hogy amikor becsap a közelben a villám, vagy vmi ilyesmi, és akkor elmegy az áram 1sec-re, és egyből visszakapcsol, nem csak áramkimaradáskor van ez
  • Met
    inkább azon aggódnék, hogy mitől ingadozik az áram...

vegyél szünetmentest
  • berlinboy6329
    Az miért van,h ha elmegy egy pillanatra az áram,és miután visszaj9ön magától visszakapcsolódik a gép?ki az az idióta aki alapból igy állit be egy gépet?Mi van ha 5mpként elmegy egy pillantra az áram,és a gép állandóan felkapcsolódik utána?Tönkremegy a picsába az egész...

Bol lehet ezt kikapcsolni,h ne induljon ujra,miután visszajött az áram?
  • WOW
    +Infó ha nem futtatok semmit csak netezek akkor minden ok rajta.
  • WOW
    Sziasztok! A következő problémám adódott. Win 7 opendszer.
    Amilo Xi 2528 gép. Semmi gondom nem volt a géppel addig a pillanatig míg egy egy hordozható HDD-ről nem akartam lefuttatni egy 1080i felbontású filmet nem akartam futtatni rajta. Azóta többször telepítettem a win 7 oprendszert de mindig kék halál a vége. és ezt a hibauzenetet kapom.

Probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: BlueScreen
    Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 1038

További információk a problémáról:
    BCCode: 116
    BCP1: 850EE510
    BCP2: 8F21A5F0
    BCP3: 00000000
    BCP4: 0000000D
    OS Version: 6_1_7600
    Service Pack: 0_0
    Product: 256_1

A probléma leírását segítő fájlok:
    C:\Windows\Minidump\051110-47970-01.dmp
    C:\Users\Laptop\AppData\Local\Temp\WER-111727-0.sysdata.xml

Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e

Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
    C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
    Most már a számítógépet sem sikerül minősíteni mert nem fut le a progi. Előtte ment.
    Mi lehet a gond. VGA driver telepítve.
    Meghalt a videó kártya?
  • pxxl
    csak 2 szó: Hardware fórum
  • Samurai84
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy van példaként egy másolóm, azt szeretném hálózatra fellőni (mondjuk 3 gépre). Ez hogy megy? Hogyan tudom fix IP címre beállítani, hogyha kikapcsolják a gépet akkor se szálljon el a hálózati beállítás? Van egy router, ez alapból DHCPn kioszt neki egy címet amint rádugom a kábelt, ha jól tudom. Hogyan tovább?
  • donoki
    a link még1x:

http://docs.google.com/Doc?docid=0ASCTUmUbHzpq ZGZnZmt0N3FfMGZjdHFyeGRm&hl=en
  • donoki
    Hali!
    Gyors segítség kéne egy ECDL Excel feladat egy részfeladatához!

Ez lenne az:

A feladat maga így szól:
    "Írjon képletet az A13-as cellába, amely azt a dátumot jeleníti meg, amikor a legnagyobb volt a napi mozgás!"

Na feltöltöttem a feladatot gyorsba:

http://docs.google.com/Doc?docid=0ASCTUmUbHzpq ZGZnZmt0N3FfMGZjdHFyeGRm&hl=en

Ezen belül kellene a 10.B feladat!

Nagyon megköszönném a segítséget, még ma kellene :(
  • kaposi1
    Itt a Google-ban nem mutat neked semmit?
  • Flowing
    Köszi :(
  • pxxl
    ha törölted akkor nincs visszahozás már. nem lomtárazza az előzményeket.
  • Flowing
    Sziasztok!
    Olyan problémám lenne, hogy ki lettek törölve a Firefox előzmények CCleanerrel. Visszaállítást próbáltam, de az előzményeket nem hozza vissza. Nagyon nagyon kéne nekem, hogy mit néztem tegnap délelőtt, olyan jó sorozatot találtam :( Valaki tud valami megoldást.. írjon.
  • lamerrichard
    Hello.

Lenne egy problémám. Fél éve vettem egy WD My Passport Essential 500Gb-s winyót, eddig semmi probléma nem volt vele, de múlthéten bedugtam a suliba a gépbe és a Kaspersky letörölte a winyóról a system.exe fálj mert trójainak láttam. Ezután meg ha meg akarom nyitni a meghajtót azt írja ki hogy nem találja ezt fájlt. Próbáltam több gépen is mindenhol hiányolja azt a fájlt(ezeken a gépeken XP volt). Nekem Win7-em van meg a progija is fentvan a winyónak és én meg tudom nyitni semmi baj nincs vele de más gépen nem lehet.
    Van valami ötletetek mit lehetne csinálni ezzel? Vagy visszarakni azt a fájlt rá?

Köszi!
  • Solten
    Hi, torold le a drivert, installald a .net frameworkot (4.0), majd installald az uj vga drivert.
  • SkylineGTR
    hi olyan problémám van, hogy felraktam a legújabb vga drivert, de azzal nem futottak játékok, ezért azt letöröltem és egy régebbit raktam fel, de azóta kiír egy dolgot mindig mikor belép a windows, mit csináljak?
    itt egy kép róla.Ezt írja ki :
    A(z), MOM.Implementation fájl vagy szerelvény, illetve annak egyik függősége nem tölthető be. A rendszer nem találja a megadott fájlt.
    pls help
  • muki777
    Most vettem egy TP-Link 1043ND-t, és a régi Linksys wrt54g routeremet acces pointnak szeretném használni, tehát, hogy nagyobb területet tudjak lefedni wifivel. Ez lehetséges ezzel a routerrel? Ill. tud vki segítséget nyújtani a beállításához?

Illetve nincs véletlenül dd-wrt firmware beállításához magyar leírás?

Köszi!
  • tigeroo
    helló! az a gondom, hogy újra szeretném telepíteni az xp rendszert, vinyó formázással.

van 2cd-m, az egyiket akitől kaptam ELVILEG bootolnia kellene, biosban be is állítottam hogy cd-ről bootoljon de semmi, berakom a gépbe, ujraindítom és nem hoz be semmit csak simán betölti a windowst!

a másik xp cd-m meg bootol, de azzal csak javítani lehet a telepítésen kívül!

hogy lehet formázni vele? mert nem értek hozzá hogy mitől függ az hogy egy xp cd-vel lehet formázni is vagy nem, meg ismerősöm gépén miért bootolt a cd az enyémen meg nem...

vagy valami program nincs ami formázza a vinyót aztán xp-t csak rátelepítem?
  • Lacee86
    Mi számít soknak, de 2 GB elég neki. Igen játszom, bár nem egy játékos gép az enyém, de többféle játékot, többek közt pl. a Crysist, Colin Dirt 1-2.-t, CoD-ot toltam rajta. Videokártyát most készülök cserélni, játékokhoz leginkább az a fontos.
  • Zozi6403
    Hi ! te ezzel a géppel játszol is ?és mit?
  • Zozi6403
    HI ! Te ezzel a géppel játszol is ,és ha igen mit?
  • Zozi6403
    A Win7-hez nem kell sok ram?
  • Lacee86
    Az eredeti. Amúgy ma már inkább Win7, XP elavulóban van.
  • Zozi6403
    CsÁ! Játékhoz melyik a legjobb win xp? Köszi.
  • Dzsur82
    Hi!Nekem olyan gondom van hogy biosban ezek az értékek vannak:
    VCORE Voltage:1.616V

3.3V Voltage:4.080V ---> ezt pirossal írja ez gondolom nem normális(viszont nem tudom hogy ebből az értékből vissza lehet venni vagy mi van ha disabledre állítom???)

5V Voltage:5.160V

12V Voltage:12.220V
  • Dzsur82
    Omi kevesebb poreszt kéne nézni és akkor rendesen működne!!
  • omi88
    Sziasztok!!! Olyan problémám van hogy fel akartam rakni a 10.3-as catalystot de nem sikerült mert telepítési csomag hibát írt és amikor el akarom indítani a catalystot már el se indul mert ilyen üzenetet ír :

" Could not load file or assembly'CLI.Implementation, Version=2.0.3713.40381, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f846762e' or one of its dependencies. A rendszer nem találja a megadott fájlt "

Ha valaki tudja esetleg az okát vagy az ellenszerét kérem szépen írjon.

Előre is köszönöm