64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#52284 most milyen kártyával tolod?
am sztem érdemes, ki fogja hajtani 3ghz-n -
#52283 Hello!
Véleményeket várnék, érdemes lenne-e ehhez a confighoz még egy 9600gt-t vennem(8k-ért) vagy a proci kevés és úgyse tudnám kihasználni?
Kössz -
#52282 Paragaon Partition Manager -
#52281 partition magic -
#52280 sziasztok!
WIN 7 64bit ultimate, a probléma hogy a C-meghajtó kezd emgtelni és sajna nem tudok semmit sem átteni a D-re. a lényeg az lenne hogy hogyan tudok hozzácsatolni a C-hez még plusz helyet formatálás nélkül? a necces az az hogy a C-re van a win is telepitve... XPvel meglehet azt tudom de 7 alatt nem sikerül... előre is köszi!!! -
#52279 Naggyon is jó tépom van,Corsair VX450...Kérdés,hogy a Biosban mit állitsak?
Van a power managementen belül olyan,h Restore AC on Power loss,de mi a francot kell beállitanom?
Ha power off van,akkor ujraindul pillanatnyi áramkimaradás utám
Ha Power on,akkor...Áramtalanitani szoktam a gépet a tépon lévő billenőkapcsolóval..Szóval,mikor ez felkapcsoltam a Power gombot meg sem kellett nyomnom,magától bekapcsolt a gép:O Na ez nem jó...
És van egy LAST STATE..Ez micsoda? -
#52278 Engem sem, desktop gépnél teljesen felesleges. -
#52277 nekem is szünetmentes meg nem érdekel. -
#52276 Meg egy normális táp sem árt, amiben van túlfeszvédő, hogy esetleg ne az egész gép menjen tönkre ha mégsincs túlfeszvédős elosztó. Bár nekem mindkettő van. :D -
#52275 érdekes lenne ha villámláskor áramszünet lenne 1 mp-re...éppen hogy túlterhelés van ilyenkor, ezért jó a túlfesz védelmes elosztó. villámláskor azért ingadozik egy pillanatra (pl vibrál a körte) mert az elektromos művek védelme lépett életbe és próbálja redukálni a hatalmas többlet energiát. -
#52274 Az az idióta a BIOS. -
#52273 mondjuk egy jó táp kiegyenlíti az ilyen ingadozásokat -
#52272 Igen, arra is a legjobb megoldás a szünetmentes táp!:) -
donoki #52271 szerintem arra IS gondol, hogy amikor becsap a közelben a villám, vagy vmi ilyesmi, és akkor elmegy az áram 1sec-re, és egyből visszakapcsol, nem csak áramkimaradáskor van ez -
#52270 inkább azon aggódnék, hogy mitől ingadozik az áram...
vegyél szünetmentest -
#52269 Az miért van,h ha elmegy egy pillanatra az áram,és miután visszaj9ön magától visszakapcsolódik a gép?ki az az idióta aki alapból igy állit be egy gépet?Mi van ha 5mpként elmegy egy pillantra az áram,és a gép állandóan felkapcsolódik utána?Tönkremegy a picsába az egész...
Bol lehet ezt kikapcsolni,h ne induljon ujra,miután visszajött az áram? -
#52268 +Infó ha nem futtatok semmit csak netezek akkor minden ok rajta.
-
#52267 Sziasztok! A következő problémám adódott. Win 7 opendszer.
Amilo Xi 2528 gép. Semmi gondom nem volt a géppel addig a pillanatig míg egy egy hordozható HDD-ről nem akartam lefuttatni egy 1080i felbontású filmet nem akartam futtatni rajta. Azóta többször telepítettem a win 7 oprendszert de mindig kék halál a vége. és ezt a hibauzenetet kapom.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: 116
BCP1: 850EE510
BCP2: 8F21A5F0
BCP3: 00000000
BCP4: 0000000D
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\051110-47970-01.dmp
C:\Users\Laptop\AppData\Local\Temp\WER-111727-0.sysdata.xml
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e
Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
Most már a számítógépet sem sikerül minősíteni mert nem fut le a progi. Előtte ment.
Mi lehet a gond. VGA driver telepítve.
Meghalt a videó kártya? -
#52266 csak 2 szó: Hardware fórum -
Samurai84 #52265 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van példaként egy másolóm, azt szeretném hálózatra fellőni (mondjuk 3 gépre). Ez hogy megy? Hogyan tudom fix IP címre beállítani, hogyha kikapcsolják a gépet akkor se szálljon el a hálózati beállítás? Van egy router, ez alapból DHCPn kioszt neki egy címet amint rádugom a kábelt, ha jól tudom. Hogyan tovább? -
donoki #52264 a link még1x:
http://docs.google.com/Doc?docid=0ASCTUmUbHzpq ZGZnZmt0N3FfMGZjdHFyeGRm&hl=en -
donoki #52263 Hali!
Gyors segítség kéne egy ECDL Excel feladat egy részfeladatához!
Ez lenne az:
A feladat maga így szól:
"Írjon képletet az A13-as cellába, amely azt a dátumot jeleníti meg, amikor a legnagyobb volt a napi mozgás!"
Na feltöltöttem a feladatot gyorsba:
http://docs.google.com/Doc?docid=0ASCTUmUbHzpq ZGZnZmt0N3FfMGZjdHFyeGRm&hl=en
Ezen belül kellene a 10.B feladat!
Nagyon megköszönném a segítséget, még ma kellene :( -
#52262 Itt a Google-ban nem mutat neked semmit? -
Flowing #52261 Köszi :(
-
#52260 ha törölted akkor nincs visszahozás már. nem lomtárazza az előzményeket. -
Flowing #52259 Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy ki lettek törölve a Firefox előzmények CCleanerrel. Visszaállítást próbáltam, de az előzményeket nem hozza vissza. Nagyon nagyon kéne nekem, hogy mit néztem tegnap délelőtt, olyan jó sorozatot találtam :( Valaki tud valami megoldást.. írjon. -
lamerrichard #52258 Hello.
Lenne egy problémám. Fél éve vettem egy WD My Passport Essential 500Gb-s winyót, eddig semmi probléma nem volt vele, de múlthéten bedugtam a suliba a gépbe és a Kaspersky letörölte a winyóról a system.exe fálj mert trójainak láttam. Ezután meg ha meg akarom nyitni a meghajtót azt írja ki hogy nem találja ezt fájlt. Próbáltam több gépen is mindenhol hiányolja azt a fájlt(ezeken a gépeken XP volt). Nekem Win7-em van meg a progija is fentvan a winyónak és én meg tudom nyitni semmi baj nincs vele de más gépen nem lehet.
Van valami ötletetek mit lehetne csinálni ezzel? Vagy visszarakni azt a fájlt rá?
Köszi! -
#52257 Hi, torold le a drivert, installald a .net frameworkot (4.0), majd installald az uj vga drivert. -
SkylineGTR #52256 hi olyan problémám van, hogy felraktam a legújabb vga drivert, de azzal nem futottak játékok, ezért azt letöröltem és egy régebbit raktam fel, de azóta kiír egy dolgot mindig mikor belép a windows, mit csináljak?
itt egy kép róla.Ezt írja ki :
A(z), MOM.Implementation fájl vagy szerelvény, illetve annak egyik függősége nem tölthető be. A rendszer nem találja a megadott fájlt.
pls help -
muki777 #52255 Most vettem egy TP-Link 1043ND-t, és a régi Linksys wrt54g routeremet acces pointnak szeretném használni, tehát, hogy nagyobb területet tudjak lefedni wifivel. Ez lehetséges ezzel a routerrel? Ill. tud vki segítséget nyújtani a beállításához?
Illetve nincs véletlenül dd-wrt firmware beállításához magyar leírás?
Köszi! -
#52254 helló! az a gondom, hogy újra szeretném telepíteni az xp rendszert, vinyó formázással.
van 2cd-m, az egyiket akitől kaptam ELVILEG bootolnia kellene, biosban be is állítottam hogy cd-ről bootoljon de semmi, berakom a gépbe, ujraindítom és nem hoz be semmit csak simán betölti a windowst!
a másik xp cd-m meg bootol, de azzal csak javítani lehet a telepítésen kívül!
hogy lehet formázni vele? mert nem értek hozzá hogy mitől függ az hogy egy xp cd-vel lehet formázni is vagy nem, meg ismerősöm gépén miért bootolt a cd az enyémen meg nem...
vagy valami program nincs ami formázza a vinyót aztán xp-t csak rátelepítem? -
#52253 Mi számít soknak, de 2 GB elég neki. Igen játszom, bár nem egy játékos gép az enyém, de többféle játékot, többek közt pl. a Crysist, Colin Dirt 1-2.-t, CoD-ot toltam rajta. Videokártyát most készülök cserélni, játékokhoz leginkább az a fontos. -
Zozi6403 #52252 Hi ! te ezzel a géppel játszol is ?és mit? -
Zozi6403 #52251 HI ! Te ezzel a géppel játszol is ,és ha igen mit? -
Zozi6403 #52250 A Win7-hez nem kell sok ram? -
#52249 Az eredeti. Amúgy ma már inkább Win7, XP elavulóban van. -
Zozi6403 #52248 CsÁ! Játékhoz melyik a legjobb win xp? Köszi. -
Dzsur82 #52247 Hi!Nekem olyan gondom van hogy biosban ezek az értékek vannak:
VCORE Voltage:1.616V
3.3V Voltage:4.080V ---> ezt pirossal írja ez gondolom nem normális(viszont nem tudom hogy ebből az értékből vissza lehet venni vagy mi van ha disabledre állítom???)
5V Voltage:5.160V
12V Voltage:12.220V -
Dzsur82 #52246 Omi kevesebb poreszt kéne nézni és akkor rendesen működne!! -
omi88 #52245 Sziasztok!!! Olyan problémám van hogy fel akartam rakni a 10.3-as catalystot de nem sikerült mert telepítési csomag hibát írt és amikor el akarom indítani a catalystot már el se indul mert ilyen üzenetet ír :
" Could not load file or assembly'CLI.Implementation, Version=2.0.3713.40381, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f846762e' or one of its dependencies. A rendszer nem találja a megadott fájlt "
Ha valaki tudja esetleg az okát vagy az ellenszerét kérem szépen írjon.
Előre is köszönöm