Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
nekem is ezt csinálta,mikor kisebb volt a netem!Ha töltöttem akkor nem tudtam netezni,ez a szolgáltatótól is függ,mert van olyan net amelyik nem enged több szálat kapcsolódni!De mikor szolgáltatót váltottunk(maradt a router,modom minden) akkor egyből tudtam mindent csinálni!Szóval vagy az lehet a baja,hogy kicsi a neted,vagy a szolgáltató nem enged több szálat csatlakozni,ezt valahogy ki lehet cselezni,de nem tudom,hogy hogyan,remélem tudtam segíteni!
A PROBLÉMÁMRA a megoldás: XP cd ki,ablakon kidob win7 cd be feltelepít,ennyi a megoldás,igaz kicsit akad az 512MB ram végett de ez van,legalább tudom használni!A segítségért ezer köszönet PIXXEL-nek!