!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
szerintetek mi lehet a gond?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
http://goo.gl/gd6Zi5
Saor Alba
Saor Alba
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Saor Alba
All hail the double x!

Saor Alba
Ha sokat játszanál, meg telepítenél le-fel hetente, nem mondanád ezt.
Pista bátyánk még aero nélkül is 5-700 mega memót evett alapból...
Egy idõ után blue screenek is voltak, de szerintem a fos ATI driver miatt.
Sok játék belassult csak úgy randomra és újraindítás tette csak helyre. Pl. FUEL jó esetben ugyanazon a pályán 45-50 fps, míg másnap 20-25. Restart és megint 45. Ki érti ezt? XP már amolyan light rendszer, meg sem érzi a gép. Win7 viszont lehet bevállalós lesz.
Amúgy a CCleaner sem takarít ki mindent, mert én manuálisan is utánanézek néha.
Saor Alba
Ez vicc. Nekem 3-4 évig is kitart egy op rendszer mindenféle probléma nélkül.
Amúgy próbáld meg, hogy letiltod sorban az alapból induló programokat egyesével, és kinyomod a gépet. Így talán kiderül, hogy melyik az, amelyik miatt nem áll le a géped.
ゾルターン
XP? Minden sz*rral teleszemeteled a gepet, ne csodalkozz... 😉 Ezekbol max a ccleaner letfontossagu. Kulonben meg hasznalj Windows 7-et, nagyon fain 😊
Saor Alba
Vasárnap újratelepítettem a windowsom mert megbolondult pár program telepítése és eltávolítása után. Szépen megcsináltam mindent, minden driver után külön restart, minden szokásos programot és játékot feltettem aohgy szoktam. Ugyanúgy mint ahogy az elõzõ rendszerem volt, azzal meg több mint fél évig nem volt semmi problémám, pedig igényes vagyok. A rendszert minõségibb progikkal optimalizálom általában (Tu2009 eszközök, ashampoo winoptimizer, ccleaner, és külön defragment program). Estére kész is lettem, minden rendben ment, egyetlen hibába sem ütköztem. Viszont az a gondom az új rendszerrel hogy ha ki akarom kapcsolni a gépet akár start menübõl akár power gomb lenyomásából, akkor ugye a tray programok sorban eltûnnek, de a zone alarm tûzfalnál megakadnak. Aztán kiirja hogy Zone alarm progrm bezárására való várakozás.. és megy elõre egy csúszka.. ha rámegyek arra hogy bezárás most, akkor rendesen kikapcsol a gép. Ha véletlen mégsét nyomok, vagy entert, mert alapon azon van, akkor az nem kapcsolódik ki, és a windows sem áll le, csak úgy ha nyomom hosszan a power gombot. Ezt szeretném megjavítani. Várom a tippeket, köszi!
Shrikee
Az miért lehet hogy csatlakoztatom a netet aztán elindítom a böngészõt és csak bizonyos oldalakat tud megjeleníteni..? pl.: az sg bejött, de a mozilla oldala meg még pár oldal nem és ezt írta: "A cím nem található"
10 perc múlva már bejött minden...
a másik meg amit kifli írt, veszteni nagyon nem veszthet rajta, csak nyerhet
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mondjuk én a 4770-emet nem mosnám kixD
leveszed a burkolatot ami a memória szlotokat takarja és megnézed hogy van-e szabad hely. ha igen akkor kiveszed azt ami benne van és elviszed egy pc boltba hogy neked egy ui. ram kellene...
ha mindkét szlot tele van, akkor megnézed asus.com on hogy menyit, és milyen sebességû ramot támogat és veszel bele olyat.
Apunak mindig igaza van! Most is.
Laptopos kérdés : egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e az Asus A3000es laptopomat memóriailag bõvíteni ?
vincsi tápcsatlakozóját nézd meg hogy nincsenek-e kitágulva a hüvelyek. Indíts el egy prime-tesztet és hagyd futni 1-2 órát, közben nézz filmet vagy halhass zenét egy usb-s külsõ vinyórol.
ha nem akad meg a film/zene akkor a belsõ vincsid/adatkábele a kaki,
Ha így is produkálja a hibajelenséget, akkor írj megint ide.
két nyarat pc szervizben dolgoztam, és én kaptam a reménytelen példányokat...
törött cpu-foglalat, elgörbült lábak, félberepedt agp-port, integrált cpu csere, zárlatos vmr, elázott alkatrészek.
volt szerencsém egy pár géphez, és ezért merem ezt a módszert ajánlani.
ha úgy érzitek, érdemes inkább kidobni az adott alkatrészt akkor hajrá.
Miért csinálja ezt,hol lehetne kivenni? Hogy normálisan nyíljon meg IE-ben.
Glory, Glory Man. United!
mindenesetre egy próbát megér.. milyen szerencse, hogy a 2 giga 4 memkártyából áll össze 😄 lehet kombinálni ezerrel
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Szóval... a gépem már egy fél éve, egyre gyakrabban produkálja az alábbi képen látható hibát. (valamit talált az IDE0 porton?)
Gyakorlatban ez úgy jelenik meg, hogy a gép 1-2 percre lefagy, majd az idõ leteltével minden probléma nélkül tovább megy... tehát semmi BSOD, vagy ilyesmi.
Észrevettem, hogy az esetek többségében 3D alkalmazások, játékok futtatása esetén jön elõ, de az utóbbi idõben már böngészés, filmnézés közben is fagyogat a gép.
Windows 7-et futtatok, de anno XP alatt is elõjött (ezért is váltottam OS-t...eredmény nélkül :/)
A GIGABYTE GA 81955x Pro alaplap + SAMSUNG HD300LJ HDD kombó az, amire gyanakszom... A hibaforrások csökkentése érdekében lerántottam az alaplapról a DVD, FDD meghajtókat, szóval most minimál módban megy a gép, ennél jobban nem tudom leszûkíteni a kört 😄
Szerintetek mi lehet az okozója? Annyi keret lenne, hogy vagy az alaplap, vagy a vinyó cserélve legyen... csak tudni kéne, hogy melyik legyen 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...