64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#52124 Van egy erre a célra kialakított gomb RESET felirattal.Elvileg igen akkor reseteltem! -
#52123 biztos h resetelted nem csak újraindítottad? -
#52122 Valami Edimax haver hozta azt se tudom miket lehet rajta állítani mint mondtam nem értek hozzá!
Resetelni resetltem már vagy 4000x de semmi hatás! -
Blum #52121 Nekem 80/25-ös netem van,ez is kábelnet...Mindenesetre én is javasolnék egy router restartot. A routered milyen márkájú amúgy? -
#52120 akkor valószínű a routered kergült meg,egy újra indítás,vagy egy újra konfigurálás szerintem nem ártana neki! -
#52119 25/5-ös a netem.Kábelnet.
Eddig semmi gond nem volt vele mondom csak 1-2 hete örült meg! -
#52118 nekem is ezt csinálta,mikor kisebb volt a netem!Ha töltöttem akkor nem tudtam netezni,ez a szolgáltatótól is függ,mert van olyan net amelyik nem enged több szálat kapcsolódni!De mikor szolgáltatót váltottunk(maradt a router,modom minden) akkor egyből tudtam mindent csinálni!Szóval vagy az lehet a baja,hogy kicsi a neted,vagy a szolgáltató nem enged több szálat csatlakozni,ezt valahogy ki lehet cselezni,de nem tudom,hogy hogyan,remélem tudtam segíteni!
A PROBLÉMÁMRA a megoldás: XP cd ki,ablakon kidob win7 cd be feltelepít,ennyi a megoldás,igaz kicsit akad az 512MB ram végett de ez van,legalább tudom használni!A segítségért ezer köszönet PIXXEL-nek! -
Blum #52117 Több mint valószínű,hogy a routerrel van valami gáz. Próbáld meg XP-n is,Winfos 7-en nekem sima kábel nettel is voltak gondjaim. Ugyanez. Állandóan megszakadt. Szóltam szolgáltatónak,akik lecsekkolták és mondták,hogy náluk minden OK. Visszatettem XP-t és láss csodát..múkodik. :D
Persze ha hardcore gamer lennék,akkor lehet,hogy nem szívesen tettem volna vissza az XP-t,de mivel nem vagyok az,így nem volt nagy gond. meg nekem amúgyis szimpatikusabb az XP,mint a Se7en vagy a Pista. -
#52116 Router van.Ezt kb olyan 1-2 hete csinálja!
Magától átállítódhat az? (fullra ne mértek hozzá)
Még megpróbálom majd azt hogy router nélkül is csinálja -e + megnézem még XP-n is.Ha ott is és router nélkül is ez van akkor szolgáltatónak szolok! -
Blum #52115 Routert használsz? Lehet,hogy az a baja...
Ha nem,akkor meg valami a modemmel van,vagy maga a szolgáltató ba**akszik... -
#52114 Valaki tud valami olyan legális letöltési lehetőséget legyen az bármi csak legyen szép méretes ahonnan elvileg mindig maxal lehetne letölteni??
Azért kellene mert ha torrentel töltök le dolgokat mindig megszakad a net közben (érdekes modon a letöltés megy tovább) de netezni nem tudok közben msn ,meg xfire szóval a netes progik is kilépnek.
Találkozott már valaki ilyen problémával?Ha igen mi lehet ennek az oka? -
#52113 -
#52112 :DDDDDDD -
BIZ0906 #52111 Hogy mivan? -
#52110 VAN EG Y PEUGEOT 1.4 HDCTI ALAPLAPOM ÉS NEM SZLÓ AZ LENNE A KÉRDÉSEM HOGYI NTEGRÁLJAM EN A SZERELŐMETBRL EBELE VAGY HAGGYMAM A GECIBE? -
#52109 Az alaplap gyártó honlapjáról le töltöttem egy olyat,hogy: "VIA 8237 SATA/RAID driver" kicsomagoltam,szükséges 3 filét rá raktam floppyra,floppy betesz,F6 megnyom nem,utána nyomat egy T betűt és ki írja: a txtsetup.oem file nem található a folytatáshoz nyomjon meg egy gombot,és ki léptet!Még is mit csináljak,hogy végre fel tudjam telepíteni az XP-t??? -
#52108 mert nem tölthetsz fel ilyet. nincs jogod. csak a szerző rakhat fel sorozatot stb. copyright vágod :) -
#52107 gyanítom hogy 32 bites xp-d van, szval a 32bitest. de tudtam h ki kellett volna venni a 64 bites linket :/ -
#52106 Melyiket érdemesebb letölteni? a 32Bit-esset,vagy a 64-esset? -
#52105 egyszerű rajzfilmről van szó. oggy és a svábbogarak. -
#52104 megoldás talán:
A windows telepítése SATA felületű merevlemezre nem olyan egyértelmű mint elődjére az ATA felületűre, ugyanis a vista és az XPSP2 sem tartalmazza a szükséges vezérlő drivereket.
De az alaplaphoz mellékelt CD-n a driverssata mappában megtalálható a telepítéshez nélkülözhetetlen meghajtó fájlok XP esetén, vistához viszont keresni kell whql (microsoft által tesztelt) verziót.
Nevezetessen leírom a kiterjesztésüket, ami akármelyik chipgyártónak a vezérléséhez ezek kellenek:
*.cat, *.inf, *.oem *.sys, *.vdx, *.cpl,
Ezeket a fájlokat fel kell másolni floppy lemezre vagy pendrive tárra, a bootolás persze CD meghajtóról legyen. A telepítő elkezd dolgozni, nagyon figyelni kell rögtön a telepítés elején kéri a más gyártótól származó meghajtó drivereket. Ekkor F6 nyomogatásával érzékeli a telepítő a SATA vezérlőchip meghajtót. Innentől már a szokásos telepítés folytatódik, aztán nekem később még 1 beavatkozás kellett csinálni a SATA drivers felmásolásához a HDD-re.
A további telepítés már a megszokott rendben történik.
A restart után már a sata vezérlőt használja a telepítő.
Van a microsoft update oldalon SATA merevlemez vezérlő chiphez drivers, érdemes letölteni, és telepíteni, ha már a chipset divers szettet telepítetted a windows-ra. Természetessen az alaplappal kapott CD lemezről.
LETÖLTÉS:
SILICON IMAGE RAID VEZÉRLŐ DRIVERS 32 BIT (XP):
http://torta_8.tvn.hu/SWD-003x12-00W-1361.zip
SILICON IMAGE RAID VEZÉRLŐ DRIVERS 64 BIT (XP):
http://torta_8.tvn.hu/SiI3x12-Serial%20ATA%20(SATA)%2064-bit%20Windows%20IDE%20Driver.zip -
#52103 lehet h be kell tölteni pendrájvról pl a sata drájvet, mert nem látja az xp telepítő lemez. -
#52102 igen! -
#52101 ez a vinyó volt benne eddig is? -
#52100 Sziasztok!Kaptam egy gépet,aminek a vinyója SATA-s,és el indítom,akkor azt írja ki,hogy a "windows nem talál 1 fájlt,és az eredeti xp cd-vel próbáljam meg ki javítani!Be rakom az xp CD-t,be tölt és enter=folytatás,aztán ki írja,hogy nem talált olyan merevlemezt,amin lenne OP. rendszer,és ha a Javításra megyek akkor is ezt írja ki,mit lehetne csinálni,hogy újra működjön,ugyanis működőképes gép!!
-
Cat 02 #52099 Ha copyrightos a videó, de a te esetben gondolom ki kell venni a 18+os dolgokat. -
#52098 hogyan kell tükrözni és miért segít ez ebben a helyzetben? -
Cat 02 #52097 Néha segít, ha tükrözöd a videót, más kérdés, hogy ronda lesz. -
#52096 jútúbnál rejected term of violationt, h lehet kikerülni és fent hagyni a videót? -
#52095 már kb g27 megjelenés után abbahagyták a gyártást. sztem már csak benntragadt készleten találsz, vagy használtan. vagy kérdezd meg valamelyik szimulátoros topikban ott szokott lenni 1-2 "beszerző" néha :D -
#52094 Egyébként mikor megláttam hogy e 35ezer na akkor születésnapra...és most látom hogy nincs, 92 ezerért meg g27 semmiképpensem... -
#52093 szerintem már sehol nem forgalmazzák, megjött az utód, így leálltak vele. hardverapro.hu-n biztos találsz -
#52092 Semmi csak g27et talál, g25 nek van írva de az nem az mivel az ár az 92 ezer a g25 meg 30-40 között van valahol. -
Blum #52091 argep.hu -
#52090 A Logitech G25 ről lehet valamit tudni?Vagy már nem is fogják forgalmazni nálunk?Sehol nem találtam. -
ba32107 #52089 Ja és természetesen régebben (kb 1 hónapja van ez a viselkedés) teljesen normálisan, pár óra alatt maximálisan feltöltődött. -
ba32107 #52088 Hello. Szerintetek az mitől lehet, hogy újabban ha akksiről használom a laptopomat, és feldugom töltődni, akkor egyszerűen nem hajlandó elmozdulni arról a százalékról amin felraktam? Most pl. már több mint egy órája 61%-on van, és annyi volt amikor rádugtam a töltőt. Ilyenkor újraindítgatom, ki-be dugom a töltőd, és szép lassan eléri a maximumot.
Win7 64 bit, a gép pár hónapos, újonnan vettem. Akksit nagyon ritkán használom. Mi lehet a gond? -
#52087 office fennvan, ps nincs, de am ez csak az oprendszer, minden mást egy másik partícióra installálok -
zolo0321 #52086 Egy ujabb keres! Creative Sound Blaster 5.1 Sorround Usb-s hangkartyahoz keresek egy olyan drivert ami mukszik Win7-tel.Leszedtem a kovetkezot : http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=209&CatName=X-Fi&subCatID=208&subCatName=X-Fi&prodID=17751&prodName=X-Fi+Surround+5.1&bTopTwenty=1&VARSET=prodfaq:PRODFAQ_17751,VARSET=CategoryID:209 ,de nem megy 5.1-ben.
A telepito cd-n levo Xp-vel megy, de Win7-tel nem. Valaki? -
zolo0321 #52085 Koszonom a valaszokat!