Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
muki777 #51689 Linksys wrt54g.
A probléma, hogy távolabbi szobákban nincs vétel, de ez nyilván nem a router hibája, hanem hogy túl messze van, de azokban a szobákban ahol kellene lennie ott se stabil. Amikor van akkor jó a jelerősség, de máskor az én gépemen tökéletes a net, nem töltök, meg semmi ilyesmi, de mégsincs vétel. Meg van amikor az én gépemen, ahova kábellel van csatlakoztatva, belassul a net. Általában megoldja a problémát egy restart a routeren, de van amikor ki kell húzni pár percre, hogy újra jó legyen.
Szívesen venném a segítségedet, csak az a probléma, hogy szerintem nem túlságosan értett hozzá, aki beállította amikor meg lett véve, és szerintem a jelszót is elállította, mert az alapjelszót nem fogadja el. Ilyenkor lehet vmit tenni, ha nincs meg az új jelszó?
Köszi!