!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

belisz
Töredezettségmentesítés?

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

belisz
Üdv!
Elég olcsón hozzátudok/tudnék jutni egy Creative T6100 hangrendszerhez.

De:
Nekem most a sima alaplapi hangkártyáról szól a 2.1-es Creative-om. Az 5.1-hez is jó lesz az alaplapi,vagy kell vennem egyet külön??

Valamint,ha esetleg van ilyen cucca valakinek,akkor írhatna,hogy mit tapasztalt....fõleg zenét hallgatnék vele+játszanék. Elõre is köszi! 😊

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

kifli
kaspersky maradhat, legjobb internetsecurity
Törölt felhasználó
De elõtte húzd újra az ixpét
Törölt felhasználó
Vegyé norton internet securityt vagy 360 3.0-át én erre esküszöm,persze mindjárt jönnek a többiek hogy nodot vegyél meg ilyet olyat amolyat,azt javaslom probáld ki 1 pár ismertbb virusírtónak a triálját😊
Én? Kaspersky-t.

NOD32-õt használsz?

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Törölt felhasználó
A mercury az minden csak nem táp,nekemis gigabyte 460-asom van.
Halk,hibátlan,stbail,nem melegedõs.
Már egyszer leszedtem a VGA drivert csökkentett módban, majd vissza, és nem oldott meg semmit. A VGA meg hogy lenne kitikkadva, ha megy rendesen minden játék reset után?

Megcsináltam a CMOS törlést, nem oldotta meg. Mit próbáljak még meg?

Még annyit tapasztaltam, hogy mikor rákapcsolom a tápra a feszt, majd bekapcsolom a gépet, felpörgeti a ventit, majd lelassítja alaphelyzetbe, majd megint felpörgeti, remélem ilyenkor nem reseteli egybõl a gépet. Majd ugye bejön minden, winben csak egeret látom pár másodpercig, majd kikapcsol a monitor(nem a monitor baja, ez biztos)nem ad jelet a monitorba, de hallom a win zenéjét, és tölt a vinyó. Majd resetelem én magam, és teljesen hibátlanul jön be minden.
HELP!!!

ja még anyni, hogy az eszközkezelõben sincs semmiféle hiba feltüntetve
Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, van egy Intel pentium D 2,66 procival 1giga rammal ellátott gép. Xpvan rá telepítve és egy ideje olyan gonddal küzdök, hoyg ha letöltök valamilyen torrent klienssel akkor egyszerûen használhatatlanul belassul a gép. Pl nem lehet zenét hallgatni winamppal mert akad a zene, nem tudok közben filmet nézni, mert az is akad holott régebben simán ment. Egy dvd kitömörítésével is 1 órát eltököl és szintén totál belassul a gép. Lefutattam már Malwarebytes' Anti-Malware-t meg spybotot de nem találtak semmit. Ha valakinek van valami ötlete azt köszönöm!
okok köszi szépen a válaszokat!
duracellmumus
nézd meg a cpu hõmérsékletet, valamint bios-ban kapcsold be a cpu venti automata szabályzását😊

Apunak mindig igaza van! Most is.

Aha, de hát új, akkor elvileg nem kéne h poros legyen...😊 Más ötlet esetleg?
Vagy alapból ilyen, van csak poros a procihûtõ és azért pörög gyorsabban mint kéne.
Sziasztok!
Problémám a következõ lenne: Múlt héten összeraktam 1 gépet. Minden rendben van vele, csak a procihûtõ hangos. A gép: Asrock alaplap, 1.8 celeron proci...(netezésre vettem) Mi lehet a baj? Köszi elõre is!!!
DaniX14
Üdv!
Az lenne a bajom hogy amikor rádugom a routert a gépre akkor nem jön be sehogy a router menüje az IP-cím pedig jó és eddig müködött is, de most nem nyitja meg és, automatikusan konfigurált ipv4-cimet alkalmaz amit nem tudom hogy lehetne megváltoztatni vagy valamit tenni hogy ne csinálja ezt :S
Vista van a gépen!
Köszönöm elõrre is a válaszoakt !

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

Milyen tápot ajánlotok?

[HUN]FaTaL
Lol azonnal kapcsold ki és cserélj tápot, pláne azt a hulladék mercuryt valami normálisra, mielõtt eldurran és leég az egész géped.

http://goo.gl/gd6Zi5

és külön nem lehet cserélni a ventillátort a tápban?

350W-os Mercury.

Törölt felhasználó
A táp túlmelegszik az a gond
hello!

Lenne egy gondom. Ha belépek a játékba egy idõ után elmegy a kélépe és az egész képernyõ csíkos lesz. Ezt csinálta tegnap este óta ma meg már ha elindítom a gépet azt csinálja a monitor amit a képernyõkímélõ után szokott (a led kékrõl narancssárgára vált és nincs kép) de most ha megmozdítom az egeret akkor se jön vissza kép.
Meg a tápnak a ventillátora se megy.

Mi lehet a gond?
a választ elõre is köszönöm!

hali!

2 gépem van. s onnan tudom, hogy az Xp-s particiot nem látja, hogy az Én gépemre dugtam a vinyót. NYilván vágom, hogy nem fog bootolni. LEmezkelés se látja. semmi. Van rajta 3 helyett két üres particio amivel nem tudok semmit kezdeni....
igen, az😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

számítógépkezelés-lemezkezelés
és itt se látja az xp-s particiót?? mert az már döfi akkor 😄
de nem ugy van,ha nem látja az xp-set akkor nem is tud bebootolni róla 😄
Törölt felhasználó
lol
pxxl
hogy mi? azt a partíciót nem látja az xp, amint az xp van? azt hogy? <#idiota>

All hail the double x!

pxxl
valszeg a 4eres tápkábel. legalább is erre tippelek <#fejvakaras>

All hail the double x!

hát... ott a proci mellett van... akkor alaplap:$

belisz
LoL. Wut?

Törölt felhasználó
ez eu szabvány<#hehe>
hali!
tudom nem ide illik, de valaki hátha tud segíteni.
csinálok egy gépet. 120gb-os vinyo, Xp-vel 3 fele osztottam. Xp felment,de ay 3. particiot nem látta. leszedtem a Partition Magic-et, megprobáltam megcsinálni, hogy lássa a 3.-at is. Ennek az eredménye az lett, hogy most ugyanugy 2.-õt lát. De pont az a particiot amin a Xp van azt nem. Probáltam visszacsinálni, de eddig semmi.
please help valaki!!!!
Procinak mióta van tápkábele? o_O Max az alaplapnak...
Törölt felhasználó
nincs mit😊
Nos... köszi mindenkinek, de visszavittük a boltba az egészet... és hát... 1 db kábel hibás volt-_- a proci tápkábele

Még1szer köszi😄

Törölt felhasználó
A giga látom milyen jó lapokat csinál😄
Asszem máskor veszek 1 asust az remélhetõleg nem melegszenek😄
Mondjuk nekem már stabilizálódott.
pxxl
hasnoló volt nekem. alaplap hiba volt. ugyanígy nem lehetett resetelni, piros ledek világítottak a vga-n, csk nekem plusz 2másodpercenként ki-be kapcsolt a kép. azt hittem táp, de végül alaplap volt.

All hail the double x!

Törölt felhasználó
Vedd ki azt a vgat és probáld meg másikkal!
A ramokból is probáljatok bele másikat!
Esetleg bios resset,de az nem lehetséges ha még be se kapcsolt😄
duracellmumus
vedd ki a vga-t és rakj bele egy mezei pci-os 1MB-s s3-at.

most kötöttünk rá egy speakert de nem csinált semmit...

Törölt felhasználó
Esetleg ilyenkor még a ramok szoktak balhézni,ézétek meg másik videókarival,egyébként sípol a gép bekapcsoláskor?
FSP Everest 500W

Törölt felhasználó
Akkor probáljátok meg másik kártyával,és mi a tápnak a márkája és a teljesítménye???
20 milliószor átnéztünk mindent... elvileg totál jól bekötöttük a bekapcsoló gombot, resetet, ledeket meg ilyesmiket... a kézikönyv szerint
Minden mûködik, mindegyik ventilátor pörög meg minden
de még se kapcsol ki/resetel illetve nem jelenít meg képet... ez a fránya led meg csak világít a videókártyán

Törölt felhasználó
Vedd elõ az alaplapnak a kézikönyvét és nézd meg hogy jól kötötted-e be a vezetékeket.
Ellenõrizd hogy nem kicsi-e a tápod teljesítménye,esetleg voltál olyan hülye hogy méd in csájnásat vettél.
Nézd meg a winyó kábeleket hogy jól vannak-e bekötve.
Szedd szét és rakd össze újra.
Énis alkatrészenként rendeltem a gépem,nekem 1böl bekacspolt.
Vagy ha ezek nem segítenek vidd be a géped 1 szervízbe,ahol összerakják és tesztelik.
Hali! Lenne egy óriási problémám! Vettem egy új gépet:
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P; AMD Phenom II 955 AM3 BOX Black Edition; SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 VAPOR-X PCIE
Csak hogy a fontosakat említsem... nah már most 2 hatalmas bajom van vele... összerakom az egészet egy ismerõssel, minden a helyén van... elindítjuk... nincs kép... aztán azt vettük észre, hogy se resetelni, se kikapcsolni nem lehet csak a táp kapcsolójával... aztán még azt is észrevettük, hogy a Videókártyán egy kis piros led CFT felirattal világít, amit egyértelmûen hibának értelmeztünk... kipróbáltuk más monitorokkal is de semmi
kérlek segítsetek mert már nem tudom hány órája ezzel veszõdünk:S

duracellmumus
lehet valahogy a hang normát állítani, legalább is winfast-on lehetett.

nyomkodd a gombokat a bill.en és egyszer csak jó lesz.😊

duracellmumus
szerinted neked valaki le fogja fordítani szívességbõl magyarra???

ember, te nagyon naiv vagy!

nézz valami online szótárat és ctrl-c/ctrl-v....

Carloska
D-LInk DSL-360T modememnk szeretném elvégezni a firmware frissitést!

szeretném ha valaki leirná lépésrõl lépésre mit kell csinálni

mert van info de az egész német és nemtudok németül sajnos

Firmware
http://addat.hu/546f9c56/DSL-360t_fw_revALL_20060220_ALL_eng_20060220.zip.html

info.txt
http://paste2.org/p/411868