64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#51724 Helló!
A múltkor letöltöttem egy filet, a neve Isofile vagy mi.Utána egy játék(CoD 4) írásvédett lett, utána csak.Újra lett rakva a gép, mert virust kaptam egy MSNes haveromtól(KK).Megint fenn volt az a Iso file vagy fileiso nem tom.Szintén írásvédett.Ha megint újra raknám a gépem megoldaná a problémám? -
#51723 Köszi! -
forzaferrari #51722 hali!
a problémám az h egy samsung sh-s222a-s cd-dvd íróm van és egyáltalán nem működik, pedig már sok mindent megpróbáltam, kihúztam minden kábelt meg vissza is dugtam, de sehol semmi. ha berakok egy akármilyen lemezt kicsit villog és kattog az író/olvasó de nem csinál semmit, sőt még a drive meg se jelenik a sajátgépben, sem sehol, pedig a tulajdonságainál azt írja h használatban van, és nincs vele gond. biosban elvileg látja de windowsban nem.
mit tegyek?
örülnék a bő vagy egyszerű válasznak is csak legyen benne a megoldás!
-
#51721 Csak a földivel :D Kábelen ugyanúgy adhatnak tovább analógon, más kérdés, hogy fognak e. De az biztos, hogy én sem vennék már csak analógot tudó tv tunert. -
#51720 ne vedd meg, 2 év mulva vehetsz másikat, olyat vegyél, ami tudja fogni a digitális tv adást is. Mert (asszem) 2012-től leállnak az analóg sugárzással. -
#51719 hát úgy emlékszek ne, de nézz szét. dd-wrt-ben ott van ahol portot lehet nyitni és hasonlók. Nálam ilyen néven van: Quality Of Service (QoS) -
#51718 sziasztok!
ezt a tv karit néztem ki magamnak mert nem akarok drágát. ez tutira működik win7 alatt? pontosabban tv néző progija ismeri-e a win7-et?
pinnacle
köszi -
muki777 #51717 És az alap fw-vel nem lehet pioritást állítani? -
#51716 ha nem volt levédve a hálózat, egyszerűen reseteld, majd valahol megváltoztatod a pw-t, hogy ne tudja senki állítgatni, és mást nagyon nem kell állítgatni. -
#51715 Köszönöm szépen. -
#51714 Solid Edge telepítésnél ezt a hibát írja ki:
"error 1317. An error occurred while attempting to create the directory c:/windows/font"
Mit lehet ezzel kezdeni?? Valaki találkozott már hasonlóval? -
#51713 szerintem ilyen nincs -
#51712 Háj!
"HAJaj!
A probléma szombaton kezdődött.Gépeztem,és véletlen rátenyereltem a Power vagy az F10-re.A gép újraindult,de nem a Windowst hozta be,hanem valamilyen IBM-es cuccost írt ki(angolul :S).Jól van újraindítjuk,ugyanez de most ilyen két lehetőséget kinált fel F2 resume F1 azt nem tom mi vót ott.Mivel nem tudok olyan jól angolul(főleg az ilyen angol kifejezéseket nem vágom,ami géppel kapcsolatos),megnyomtam az F1-et és a BIOS-ba léptetett.Onnan alig tudtam kilépni,de sikerült.Jó újraindítom,elindul az XP,de baromi lassú,alig tudok kilépni belőle.OK,sikerült,újra bekapcsoltam,faszán megy jó gyors ahogy szokott lenni.Fellélegeztem, vasárnap semmi baj nem vót vele.Ma bekapcsolom,úgyanaz az IBM-es szutyok,vmi IBM Net Vistás cucc,meg valami not operatins system(ez nem biztos de operating system,az vót)meg vmi boot-os szutykot írt ki.Nyomom nagyban a CTRL+ALT+DEL-t harmyadik próbára (az első kettőnél a fent ecseteltek)elindult a Windows,és minden jó.Ki se merem kapcsolni a gépet mert nemom mi lesz,ha újra beizzítom.Mi lehet a probléma?Tudtok valami megoldást?Azt nagyon megköszönném,mert baromira frusztrál mi ez,egy véletlen tenyerelés ekkora bajt okozhat?
Nagyon kössz!"
Ezt írtam Nektek márc 8-án.De azóta sokkal nagyobb lett a baj.Utána valami csoda folytán a gép"megjavult" és egy jó hétig nem volt semmi baj.aztán mikor Explorert telepítettem az újraindításnál megint kezdődött,de egy gyors F2-vel betöltettem a Windowst(a lassúság természetesen megint jelentkezett).És két nappal később simán betölti a Windowst,de szokásosan lassú.A Rendszer tulajdonságait mindig megnéztem,amikor lassú volt,és nem mutatott semmi furcsaságo,de ma igen.AZ EGYIK RAM-OM VALAMIÉRT NEM MŰKÖDIK!!:-( ÉS A VIDEOKÁRTYA GRAFIKUS MEMÓRIÁJÁNAK CSAK A FELE VAN MEG.Gondolom,ez az incidens a fent írtak egyik terméke.Kérdésem a következő:A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁSSAL VISSZA TUDOM SZEREZNI A RAM-OM,VAGY ENNÉL NAGYOBB LEHET A BAJ?(A RAM biztosan nem adta be a kulcsot.)
SOS!Köszi! -
Cat 02 #51711 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1064853605 -
#51710 hi
tud vki olyan boltot, amelyik már 2-3ezer huf körüli rendelés esetén is ingyen szállít házhoz budapestre? -
#51709 tud vki olyan boltot amely ingyen szállít házhoz budapesten belül már 2-3ezer huf körüli rendelés esetén is? -
#51708 Sziasztok!
Van olyan topik ami avval foglalkozik, hogy zenét keresek? -
Blum #51707 LINK
Én is szoptam régebben ezzel,de az MS oldaláról letöltött mindig jó volt. Most is ez üzemel nálam. -
#51706 Hy.most tettem újra az xp-t de nem találok egy normális msn-t sem.Vki adna linnket a legújabbhoz? -
muki777 #51705 Hát ez elég nagy szívás, pont erre az egy típusra nem jó.
Viszont a sima beállításban tudsz segíteni, mert akkor resetelném, és beállítanám újra, hátha jól működne utána.
Mert bár nem értek a routerekhez, de ha vki elmondja, biztos jobban megcsinálom mint a kontár szaki:D
Köszi! -
#51704 sima wrt54g? nem gs? mert ha v7 és sima g, akkor nem lehet flashelni, a wrt54g sorozatból ezt az egyet nem lehet mert túl kicsi a flash memoriája :S
ITT tudod megnézni.
Garanciás még a router? mert én akkor visszavinném, és lehet kapnál más verziójút. -
muki777 #51703 ver. 7
És köszi, hogy segítesz. -
#51702 Valószínűleg sehol :( -
#51701 ha csak xp driver van hozzá akkor ahhoz már sajnos sehol...régi kártyákhoz nem csinálnak nagyon már új drivert, ha találsz vmi vistásat azzal meg lehet próbálni -
#51700 sziasztok!
van egy régi hauppauge tv kártyám (34614), feltettem a win7-et de csak xp-ig van hozzá gyári driver.
kerestem neten de nem találok hozzá win7 drivert. hol tudnék letölteni hozzá?
-
#51699 Helló!
Nem tudja valaki hogy a letöltött fájlokat amik írásvédettek hogyan tudnám kiírni cdre/dvdre, le crackelni, törölni?
Mert nem megy, a Windowsos ötlet, hogy a tulajdonságokban pipáljam ki, nem müködik.És ha lehet ne olyan válaszokat hog vedd meg.Köszönöm. -
#51698 hátulján, ha megnyomod a kis reset gombot, akkor alapra visszaáll a jelszó. Ha jelet szeretnél erősíteni, akkor a dd-wrt-t szerintem fel kellene rá tenni, mivel abban lehet állítani elég részletesen, hoggy az ado meg vevő hány mw-t kapjon, ezzel ugye lehet tuningolni a jelerőséget. Nameg, azt is beállíthatod, hogy pl a te gépeddel szemben a többiek magasabb priolitást kapjanak, így tölthetsz nyugodtan bármikor, nem fog senkit zavarni a böngészésben, vagy pont fordítva, magasabb priolitást állítasz be magadnak, és a te böngészésed nem fogja zavarni senki.
Először is azt kell megtudni, hanya verziód van, router alján ott van, az alján van egy kis matrica, van rajta elég kicsivel egy ilyen sor: "model no" na oda mi van írva?
-
#51697 vegyél újat -
BIZ0906 #51696 Szólgáltatótól kapott felhasználó név és jelszót tudod? Mert ha igen akkor csak egy reset gombocska megnyom a routeren kb 10másodpercig és be lehet majd lépni fn: admin jelszó: semmi vagy password vagy admin. Milyen típusu routered van? -
muki777 #51695 Nem mert "szakképzett" mesterember megváltoztatta, csak elfelejtette elmondani, hogy mire.
Az internet egyébként 8megás ADSL Inviteles. -
Cat 02 #51694 Ha már router. Ha sokszor resetelem, fogja magát és meghal. Egy darabig nincs net, aztán lassan feláll, de lassú, csak egyik gépre ad, szal rossz. 5let? -
#51693 Sziasztok!
Mitől lehet, hogy az asztali gépem, azt csinálja, hogy XP tölt... és mikor az üdvözlőképernyőnek megkellene jelennie, csak egy fekete képernyőt kapok, az egeret viszont lehet mozgatni.?
Mi lehet ez ? -
rumkola #51692 hdsentinellel nézz rá a vinyóra, ha gondja van az majd kiírja
ha nincs vinyó gond akkor passz, esetleg dugd át másik sata csatira -
#51691 le lehet resetelni a routert :) -
BIZ0906 #51690 A routerbe nem tudsz belépni?
Konkrétan milyen netől van szó? -
muki777 #51689 Linksys wrt54g.
A probléma, hogy távolabbi szobákban nincs vétel, de ez nyilván nem a router hibája, hanem hogy túl messze van, de azokban a szobákban ahol kellene lennie ott se stabil. Amikor van akkor jó a jelerősség, de máskor az én gépemen tökéletes a net, nem töltök, meg semmi ilyesmi, de mégsincs vétel. Meg van amikor az én gépemen, ahova kábellel van csatlakoztatva, belassul a net. Általában megoldja a problémát egy restart a routeren, de van amikor ki kell húzni pár percre, hogy újra jó legyen.
Szívesen venném a segítségedet, csak az a probléma, hogy szerintem nem túlságosan értett hozzá, aki beállította amikor meg lett véve, és szerintem a jelszót is elállította, mert az alapjelszót nem fogadja el. Ilyenkor lehet vmit tenni, ha nincs meg az új jelszó?
Köszi! -
#51688 nem nekem lesz, hanem bátyámnak :) neki meg bőven jó az is:) -
Puhos #51687 Csá!
Nem akarok beleszólni/írni a dolgodba, de szerintem inkább a másik alaplapot válaszd /MSI 770-C45/. Ugyanis újabb a chipszettje. -
BIZ0906 #51686 Passzól itt a kompatibilis cpu lista. De mond mit akarsz feljeszteni és mennyit akarsz rászánni? Vannak itt okosabbak hátha ők jobbat tudnak mondani. -
#51685 ez jó hozzá ugye?
AMD Athlon II X2 240 2.80Ghz AM3