Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
zasandor #51679 Sziasztok. En abban szeretnem kerni a segitsegeteket, hogy vettem egy uj Winchestert(Samsung Spinpoint F3 HD502HJ) es azota furcsa dolgok tortennek a gepen. Par napja windows 7 volt fent a gepen es napi szinten legalabb 5 szor figyelmeztetett a windows, hogy merevlemez hibat eszlelt es, hogy csinaljak biztonsagi mentest. Visszatertem az Xp hez es tobbszor kifagyott a gep, nem akar leallni, menet kozben belassul stb. En csak tippelni tudok, hogy esetleg szallitas kozben megserult, vagy az alaplapommal nem jonnek ki, vagy kene egy bios frissites stb.Ashampoo val teszteltem a wincsit es szerinte minden normalis. Van valakinek valami otlete? Ez agepem van: Asus M2R-FVM. 2*512 Ram, AMD Athlon 64 3500+ 350 Watt.