64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Csibusz
    Bocsi az alaplapot elírtam az ez lenne
    http://ipon.hu/webshop/product/msi_760gm_e51/131458
    de ezzel se kompatibilis azt hiszem
    ehhez tudnál nézni nekem olcsó processzort ami jó is
  • Csibusz
    tudnál mondani egy olcsó árkategóriás de legalább olyan jó mint ez a proci (lehet jobb is ha van xD) egy olyan procit ami kompatibilis?
  • BIZ0906
    MSI 770-C45 CPU Support.
  • BIZ0906
    Nem.
  • Csibusz
    Hello! Kompatibilis ez a processzor, ezzel az alaplappal?
    AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2304 MHz
    http://ipon.hu/webshop/product/msi_770_c45/114475
  • zasandor
    Sziasztok. En abban szeretnem kerni a segitsegeteket, hogy vettem egy uj Winchestert(Samsung Spinpoint F3 HD502HJ) es azota furcsa dolgok tortennek a gepen. Par napja windows 7 volt fent a gepen es napi szinten legalabb 5 szor figyelmeztetett a windows, hogy merevlemez hibat eszlelt es, hogy csinaljak biztonsagi mentest. Visszatertem az Xp hez es tobbszor kifagyott a gep, nem akar leallni, menet kozben belassul stb. En csak tippelni tudok, hogy esetleg szallitas kozben megserult, vagy az alaplapommal nem jonnek ki, vagy kene egy bios frissites stb.Ashampoo val teszteltem a wincsit es szerinte minden normalis. Van valakinek valami otlete? Ez agepem van: Asus M2R-FVM. 2*512 Ram, AMD Athlon 64 3500+ 350 Watt.
  • harlond
    ahham, köszi. igen, onnan indult a gond hogy azt se tudtam hogy hivják ezeket angolul :D
  • MR ME
    googlebe írd be h windows 7 gadget vagy vista gadget azok is jók hozzá többnyire
  • harlond
    sziasztok!!
    windows 7 hez keresnék minialkalmazásokat amiket kilehet rakni az asztalra. tudom hogy a windows ból lehet alapból letölteni de ott elég szegényes a választék... nem tudom hogy vannak e ezen kivül még, ha igen megtudnátok mondani hogy hol találok ilyet??
    előre is köszi!!!
  • kifli
    pontosan mi a gond, és milyen típus, mikori fw?
    ha gond van vele, érdemes feltenni rá egy dd-wrt fw-t. Ha gondolod akkor segíthetek benne. Ezzel lehet ténylegesen erősíteni a jelet is.
  • muki777
    Nekem linksys van, de nem vagyok megelégedve vele, helyette keresek másikat.
  • Solten
  • Solten
    Amugy a routerekkel szokott gebasz lenni e markanal nem a modemekkel.
  • Solten
    Nalam masik tipus halt be. Az itteni foberlonek azt hiszem detto ilyenje van, mar vagy 3x kellett ujrakalibralni a virgin media kozpontjaval (telefonos segitseg).

#51670: az a lenyeg.
  • Lacee86
    Nekem modemem van D-Link márkájú, ezt adták az (akkor még) Axelero-tól. Ennek már több mint 5 éve, de lekopogom semmi baja.
  • BIZ0906
    Egy DIR-300 a típusa az is ennyire "hulladék"?
  • pxxl
    ha a főnök aszongya akkor az úgy is van
  • BIZ0906
    nemá :(
  • kifli
    ahogy mondod, de leginkább a szoftjukkal van gond. van d-link cuccom is (egy hálózati meghajtó) dobozra nagy betűkkel rá írva hogy torrent meg mifaszom, azt az nem is jó a gyári fw-ben, kicsit okosítani kell és már okés is :)
  • Solten
    D-link egy hulladek.
  • kifli
    nálunk itthon wifi is tökéletes (linsys wrt54g), napaliból is (az van innen legtávolabb 5 fal és nemtom hány méter) játéknál tökéletes a ping. Alap fw-vel nem volt sok gond (frissítettem mindig), de most egy dd-wrt modolt fw van rajta, ez kicsit már profibb dolog, és olyan szolgáltatások kerültek bele, amit csak a drágább routerek tudnak :)

Hotspot-ként is használható, ami egy panzióban előnyös, mert nem tud mindenki belépni utcáról, meg a szomszédok sem innen lopják a netet. (ha fellépnek netre, bejön egy lap bárhova akar menni, és először be kell jelentkezni, aztán tud más lapokra menni)
  • pxxl
    30 megás nettel illik is egyszerre játszani meg jutyúkozni :D
  • BIZ0906
    Ismerősöm-el a wifi-t részét engedélyezve egy gagyesz volt lehet csak frissíteni kéne a programját de néha szétesik a kezelő felülete úgy hogy semmit nem lehet állítani. D-Linkemnek meg semmi baja játék közbe 20ms a pingem jó persze változó de sokal jobb mint annó netgear routerem akkor olyenokat lagoltam hogy már inkább közvetlenűl csatlakoztam a netre. Egy 30/3-as netet osztok meg 2 gépre néha van wifi is és röhögve tudok játszani míg más youtubeozik.
  • kifli
    D-link? neszórakozzál :D
    2 ismerősömnek is folyamat szakadozik a net d-link routerrel, azt ki kell huzogatni meg ilyenek, szerintem linksys.
  • pxxl
    TP-Link :D (van jó routere nem leszólni :P)
  • BIZ0906
    D-Link
  • [HUN]FaTaL
    NETGEAR
  • [HUN]FaTaL
    Vegyél egy routert..
  • muki777
    Sziasztok!

Panzióba keresek routert, ami 8M-ás internet wireless elérését szolgálná a panzió szobáiban.
    Ti milyen routert ajánlanátok erre a célra, ami megbízható?

Üdv.
    Olivér
  • Gibor
    Routerrel kell szétosztani a netet...
  • KaszaN
    Akkor továbra is marad szar a netkapcsolatom?:/
  • Solten
    link B10.0311.1-as verzio. Szvsz csinaltasd valami hozzabbertovel, mert igy is frankon tonkre lehet vagni a deszkat.
  • mega91
    Sziasztok!
    A probléma az h nem találok normális OSD plugint wlm-hez. Esetleg ebben vaki tud segíteni? thx előre is
  • erieskrisz
    Bocsi ne törd a fejed össze de az első linken szereplő dolgok közűl mitkell letöltenem tényleg köszi a segitséget de elösször csinálok ilyet
  • erieskrisz
    Köszi az nemérthető hogy ugye a bios frissitésnél több féle dolgot ir mind mást javit és azért kérdeztem melyiket kell letölteni na meg az angolt sem vágom
  • Solten
    Ott van a datum is mellette ember... F11J amugy.

Nem ertem mi nem volt ertheto, netkapcsolat a ket cucc letoltesehez (Flash program + BIOS) kell csak. A frissiteshez mar nem.
  • erieskrisz
    Szia köszia segitséget de tudnál pontos verzioszámokat leirni mert tényleg sik hülye vagyok ehez és még 1 azért szeretnék biost frissiteni mert ez a lap bontja illetve van amikor nem is látja a netkapcsolatot ezhez a modszerhez kell netkapcsolat amit irtál
  • Solten
    Hi, letoltod ezt: link, meg a legfrissebb BIOS-t: link. Telepited a QBIOS-t, megkeresed a letoltott bios file-t es win alol frissited. Ennyi.
  • erieskrisz
    Sziasztok szeretnék biost frissiteni ezen a lapon Gigabyte GA-M55SLI-S4 mit kell ehez letöltenem a Gigabyte oldalárol mert a bios résznél többféle frissités található ezt irjam ki mind egy bootolhato cd re vagy elég a legfrissebb bios file ???
  • KaszaN
    De itt a lényeg azon van, hogy jónak kéne lennie de mégsem jó. És nekem is jóvolt csak mindíg egyiknap kapcsolom be és már ilyen. És nemegy ismerősömnél ígyvan megcsinálva és nekik nincs gond azzal, hogy megszűnne.