!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
továbbra is a tv tuner dologgal bajlódok
Sikerült beszerezni a kábelt,rá van kötve a hangkártyára a tv tuner kártya.. van hang,de csak nagy sistergés:S Próbáltam mindhárom csatlakozóhelyet,a másik kettõn még sistergés sincs (amúgy a pirosban van),az ország állítgatást is próbáltam,de semmi..ötletek?😞
Régebben nem volt ilyen problémám, nem tudom mi bachatta el a dolgot.
Ma vettem egy terrás vinyót, bemennék a lemezkezelésbe, hogy megformázzam/partícionáljam, és a következõ üzenet fogad:
Nem értem, hogy mi köze van a távoli számítógép kezelésnek az én lemezkezelésemhez, de egye fene, engedélyeztem a tûzfalon, amit kért.
Ez sem vezetett sehova, újabb hibaüzenet:
A kért szolgáltatást nem sikerült elindítani... vagy valami hasonló sablonos szöveg.
Valaki esetleg?
szedd le a vga drivert és úgy mennie kell. ha mégsem akkor a vga-van kitikkadva.
Apunak mindig igaza van! Most is.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mert a rendes outlooknak csak pst file jó
I will use google before asking stupid questions.
én 2 éve vettem a 19est használtan 10ért...szal még az 5 is lehet h sok
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://goo.gl/gd6Zi5
Hiho!
Az otthoni gépem nem kezeli (még átnevezni sem tudom õket) azokat a fileokat,(MP3) amelyikben ?, és egyéb speciális karakter van, a munkahelyi viszont igen. Hogy tudnám ezt orvosolni?
van egy microsd kártyám,és egyszercsak akárhova rakom semmise ismeri fel (van rajta jopár cucc),pc nem látja,fényképezö meg formázni akarja.
Van valami program amivel le tudnám mégis nyerni a cuccokat?
A hivatalos oldalról nem tudom melyiket kéne leszedni, amit letöltöttem a google-ben találtam. Nincs ötletetek?
(C😊
Helyi lemez (D😊
Ebbõl kiderül, hogy a D: az logikai meghajtó, vagy nem logikai meghajtó?
2. Kezelés
3. Lemezkezelés
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Van 4 darab Aeneon AET760UD00-25DC97X ramom a gepben.
800 MHZ 5-5-5-15 1.8V
gyarilag nincs rajtuk semmi hutes en viszont tettem hegyejuk 2DB 8CM-s ventilatort😄
Teljesen huvosek meg 2.1 v-tal is😛
azlenne a tervem veluk,hogy 920MHZ-en hajtom oket de itt mar 2.0 voltot igenyelnek a szarsagok😞.Honlapon azt irjak(qimonda),hogy 1.8v+- 0.1.
ezek szerint max 1.9voltot kaphatnek...de szerintetek kibirjak megfelelo hutessel 2volton?...vagy ez mar ilyen atlag ramoknak tul sok?..a valaszt elore is koszi..nagyon fontos lenne tudnom mert nem akarom kinyirni oket:S
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A UPC egyszer már bevált de ugyanazért a pénzért papíron a töredékét nyújtják a sebességnek
gpedit.msc
ezt kerestem én!
All hail the double x!
vmi.msc ugy tudom ez az
valami .msc
de a fenéért nem jut eszembe 😄 régen használtam és most jól jönne...ha eszembe jut beírom maj hogy mire is gondoltam ,persze ha addig vkinek nem jut eszébe
Talán erre gondoltál. Rendszergazdák elõszeretettel szoktak itt állítgatni.
Kicsit utána olvasol, és csodákat lehet mûvelni 😊
igaz nem hardver kérdés de sztem van aki tudna segíteni.
szóval mi az a parancs amit ha beirok a futtatásba akkor bead egy képernõyõt amiben lehet állítgatni dolgokat.
például
ne legyen dokumentumok mappa
ne legyen képek mappa
ne legyen elõzmény
az órát ellehet tüntetni az értesítési területrõl...stb
az msconfig beugrott de ebben ,többek közt az automatikus inditásos dolgokat lehet kivenni :S szal mi a másik parancs? valaki tudna segíteni?
elõre is köszönném a segítséget!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ilyen kábellel kötöttem össze a hangkártyát és a tvtunert.. meg jön a tv-bõl az antenna a kártya hátuljába,ennyi (meg persze a tv tuner az alaplapon van)
továbbra is a tv tuner dologgal bajlódok😄
Sikerült beszerezni a kábelt,rá van kötve a hangkártyára a tv tuner kártya.. van hang,de csak nagy sistergés:S Próbáltam mindhárom csatlakozóhelyet,a másik kettõn még sistergés sincs (amúgy a pirosban van),az ország állítgatást is próbáltam,de semmi..ötletek?😞