Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Hi
Már jópár helyen megkérdeztem, de eddíg seholsem tudtak olyat mondani a problémámra aminek volt is valami eredménye, de felteszem a kérdésem.
Szóval. Van 2 gépünk a bátyáméra van kötve az internet és onnan van nekem ide átvezetve és ígyvan netem. Viszont valamiért ha én belépek egy játékba, bármeik játék is legyen az, 5perc mulva kb megszűnik a net. Nos, ez miért van? Még amikor először volt rákötve a gépre akkor nemcsinálta ezt vagy 2 hónapig de aztán elkezdte, minden mmorpg-t hagyhattam abba fél évre, amíg nemlett rendszertelepítés és újra kelett mindent rakni. Akkor megint jóvolt vagy egy hónapig, aztán megint előjött ez a probléma. És érdekes akkor nemvolt ilyen amikor a net egy párhétig az én gépemrevolt kötve amikor szolgáltatót váltottunk. Szóval ha van valmi netkapcsolatos zseni, segítene ezt megoldani nekem, mert ezmiatt rengeteget boszankodtam és szenvedtem már. :(