64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#51644 Mert én nemtudom megcsinálni a fater meg nemengedi, hogy úgylegyen. -
#51643 ha nincs probléma mikor a te gépedbe van kötve (ezt nem értem am) akkor miért nincs úgy megcsinálva? -
#51642 Nemvágom. -
#51641 "simán" megoldható, csak nem említetted :P
"És érdekes akkor nemvolt ilyen amikor a net egy párhétig az én gépemrevolt kötve..."
ennyi :D -
#51640 A router az ami elosztja a netet, nem? Mert ha az, akkor van, különben hogyan interneteznék e pillanatban. -
#51639 1.re a válasz: hm?
2.ra a válasz: Nekem eredeti kell az emg drága. :D -
#51638 1. tessék bekalkulálni a hálózatba egy routert
2. ehhez a géphez (alírás) pakolj fel egy win7-et :D -
#51637 Hi
Már jópár helyen megkérdeztem, de eddíg seholsem tudtak olyat mondani a problémámra aminek volt is valami eredménye, de felteszem a kérdésem.
Szóval. Van 2 gépünk a bátyáméra van kötve az internet és onnan van nekem ide átvezetve és ígyvan netem. Viszont valamiért ha én belépek egy játékba, bármeik játék is legyen az, 5perc mulva kb megszűnik a net. Nos, ez miért van? Még amikor először volt rákötve a gépre akkor nemcsinálta ezt vagy 2 hónapig de aztán elkezdte, minden mmorpg-t hagyhattam abba fél évre, amíg nemlett rendszertelepítés és újra kelett mindent rakni. Akkor megint jóvolt vagy egy hónapig, aztán megint előjött ez a probléma. És érdekes akkor nemvolt ilyen amikor a net egy párhétig az én gépemrevolt kötve amikor szolgáltatót váltottunk. Szóval ha van valmi netkapcsolatos zseni, segítene ezt megoldani nekem, mert ezmiatt rengeteget boszankodtam és szenvedtem már. :( -
perko #51636 Tárgytalan.
Úgy néz ki, hogy a driver újratelepítése megoldotta a problémát. -
perko #51635 Sziasztok!
Nyomtatóval kapcsolatban kérnék segítséget.
Van egy 6 éves HP Photosmart 7760 fotonyomtatóm. Nem használom sűrün, eddig hibátlanul működöt.
Ma nyomtatni akartam egy egyoldalas doc fájt, de csak az első pár sort nyomtatta ki aztán leállt és tálcán a buborékba kiírta hogy "Ezt a dokumentumot nem lehet nyomtatni." Ugyanezt csinálja txt és pdf fájlokkal is.
A vezérlőpult/nyomtatók és faxok oldalán kitöröltem az eszközt, újra hozzáadtam és újraindítottam a gépet. Az eszköz települt, a calibrálás hiba néküli, viszont a tesztoldalt csak félig nyomtatta ki és itt is ugyanazzal a hibaüzenettel állt le a nyomtatás mint ezt megelőzően. Nyomtatni továbbra sem tudok.
Letöltöttem a HP oldaláról a HP Print Diagnostic Utility segédprogramot és azt lefuttatva mindent rendben talált.
Driverből nincs újabb mint ami fent van.
XPSP3 az oprendszer, a közelmúltban semmit nem teleptettem ami hozzányúlt volna a rendszerhez (Bár minden hozzányúl)
Van-e ötlete valakinek, mi a franc lehet a hiba? -
#51634 Laikus szemmel talán az a gond, hogy megváltoznak a kábel paraméterei az adott frekvenciasávban. Oszt ki tuggya! -
#51633 Sziasztok!
Nagyon fura problémám van, egyszerűen nem tudom, hogy mi okozhatja ezt.
Adott egy 120Mb-es UPC net sima Cisco EPC3212-es modemmel (Docsis 3.0), ami közvetlenül egy db PC-be megy (Eredeti Win XP, Cat6-os kábel, gigabites PCIe hálókártya, viszont az alaplapi csak 10/100-as, nem tudom ez gond lehet-e). Attól most tekintsünk el, hogy az elméletileg 15MB/sec-os internet csak 7MB/sec-el megy max[!](~60Mb), ez egy másik történet (Bp. XI. ker)...
Továbbá adott egy 60Mb-es szintén UPC net ami egy Linksys WRT45GL-es router-be megy, ez egy másik lakásban van, de ugyanazon az emeleten.
A furcsaság az (és most kapaszkodjatok meg), hogy amikor kikapcsolom a 120-as modemet (kihúzom az áramból), akkor elmegy a net a másik lakásból! Külön előfizetés, külön szolgáltatás, külön lakás, külön modem és külön PC! WTF? Az egészet még tetézi, hogy a szóbanforgó net (60-as, linksys) nem is az enyém hanem a szomszédéké... O_O -
#51632 probáltam tegnap,de ugyse ment,viszont ma kiprobáltam valamit,és megjavult.
Használom a mozbackup programot,és ezzel szoktam viszaállitani a firefoxot,de most kitöröltem a youtube sütiket,meg is javult egyböl. -
Cat 02 #51631 Kézi telepítés -
#51630 Az miért van hogy eddig youtube ment jol honapokig,erre ma,"bövitmények letöltése" ablakot ir ki,amire klikkelve "nem található bövitmény" ? -
#51629 omg akkor marad :) -
#51628 Ha letiltod folyamatosan OOM-el fog elszállni az FS. Én nem tenném :) Van amelyik program el sem indul mert kéri. -
#51627 Srácok vlahol hallottam, hogy a virtuális memóriát kikapcsolva gyorsulhat egy bizonyos programban (flight simulator) a textúrabetöltés sebessége. Ez igaz?? és ha kikapcsolnám a virtuális memóriát, ahhoz a többi program és játék hogy viszonyulna?? -
Cat 02 #51626 Van 1 router, rajta 2 gép. De valamiért néha csak 1iknek ad netet. 5let ?(smc a router, admin részében írja is h van net, gépen is van, de a másikon nincs, viszont a led-je az világit) -
#51625 :/ shit...
na mind1. megyek haza úgyis...so bye. -
Blum #51624 Most bizony lepuktál. :| -
#51623 nem az enyém :D -
#51622 csini lehetsz azzal a pöttyös tasival -
#51621 Rakd fel a legújabbat.. -
#51620 sziasztok!
egy ismerősömnek van egy laptopja, nemrég tette újra a gépét.
Realtek high definition audio driver r1.75-t letöltöttem és volt hang neki, de mostmár megint nincs! hogy kell bekapcsolni? BIOS-ban kell állítani vagy mi a teendő tud valaki segíteni miért nincs hang? -
#51619 jóvanna...2.5 :D -
mozart #51618 De nekem nincs ilyen Recent nevű kulcsom a User Shell Folders-ben találtam egyet de az a Shell Folders-ben volt azt kitöröltem de újrainditás után újra jelentkezett ez a probléma. -
#51617 "2 mp volt guglival" -> Jó gyors lehet a kezed, a neted meg a szemmozgató izmod. -
#51616 1. Type regedit in the Run box to open the registry editor.
2. Now navigate to HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Microsoft -> Windows -> Current Version -> Explorer -> User Shell Folders
3. Locate the key named “Recent” in the right side and delete it by right clicking on it.
4. Windows may require a restart.
2 mp volt guglival -
mozart #51615 Sziasztok!
Ma akartam egy programot feltenni - TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring Trial Version - de a varázsló megállt ezzel a hibaüzenettel:
Error 1606.Could not access network location 0/.
Ennek oka mi lehet?
A másik pedig az, hogy még vmikor nem tudom már melyik program után de miután feltettem a Dokumentumok mappában lévő mappák nevei, %s képei erre változtak. A RocketDockon belül van egy ilyen kiegészitőm, hogy StackDocklet és abban van ilyen opció, hogy '%d more' text, esetleg ezzel írhattam át vmit a rendszerben. NEM TUDOM.
KÉRLEK SEGÍTSETEK! -
#51614 -
#51613 látom nálad is rend van a gépasztalon
meg az ásványvizes üvegek is gyülekeznek :D -
#51612 nah így van megoldva :)
-
#51611 Helló!! Olyan problémam lenne videókártyával kapcsolatban hogy játék közben egy biznyos idö után grafikai hibák jelennek meg! megkérdeztem egy szakembert és azt mondta vagy driver hiba vagy megfött a memóriája!! Ha meg csak driverhiba akkor próbáljam meg frissíteni a drivert És az volna a kérdésem hogy ez driver hiba vagy tényleg megfött a memóriája!! Amúgy a vga kártyám tipusa Nvidia Geforce 250 GTS 512 DDR3!! -
n3whous3 #51610 hosszú, gta topik :D -
#51609 A norton 360 4.0 magyar verziónak nem tud valaki 1 feltöltési linket adni??
A symantec oldalán nem találtam hol lehet lekapni a trialt.... -
#51608 kÖSZI MINDENKINEK, PRÓBÁLKOZOM. -
#51607 vissza lehet azt is elvileg. tizen valamennyi formázás után tűnik el (elvileg) minden adat. franc se tudja. -
#51606 Ezeken a "véletleneken" mindig csodálkozok :)
Ontrack Easy Recovery amivel egyszer sikerült sok adatot visszanyernem
Szakemberek 10k alatt rá se néznek a vinyóra, iszonyat pénzekért dolgoznak csak akkor éri meg ha pótolhatatlan pl. üzleti adatok voltak. -
Blum #51605 OFF:
Az aláírásod az ott mi is pontosan? :D Egyszerűen nem bírom kivenni,hogy az ott mit akar mondani...:D