64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • KaszaN
    Mert én nemtudom megcsinálni a fater meg nemengedi, hogy úgylegyen.
  • pxxl
    ha nincs probléma mikor a te gépedbe van kötve (ezt nem értem am) akkor miért nincs úgy megcsinálva?
  • KaszaN
    Nemvágom.
  • pxxl
    "simán" megoldható, csak nem említetted :P

"És érdekes akkor nemvolt ilyen amikor a net egy párhétig az én gépemrevolt kötve..."

ennyi :D
  • KaszaN
    A router az ami elosztja a netet, nem? Mert ha az, akkor van, különben hogyan interneteznék e pillanatban.
  • KaszaN
    1.re a válasz: hm?

2.ra a válasz: Nekem eredeti kell az emg drága. :D
  • pxxl
    1. tessék bekalkulálni a hálózatba egy routert

2. ehhez a géphez (alírás) pakolj fel egy win7-et :D
  • KaszaN
    Hi

Már jópár helyen megkérdeztem, de eddíg seholsem tudtak olyat mondani a problémámra aminek volt is valami eredménye, de felteszem a kérdésem.
    Szóval. Van 2 gépünk a bátyáméra van kötve az internet és onnan van nekem ide átvezetve és ígyvan netem. Viszont valamiért ha én belépek egy játékba, bármeik játék is legyen az, 5perc mulva kb megszűnik a net. Nos, ez miért van? Még amikor először volt rákötve a gépre akkor nemcsinálta ezt vagy 2 hónapig de aztán elkezdte, minden mmorpg-t hagyhattam abba fél évre, amíg nemlett rendszertelepítés és újra kelett mindent rakni. Akkor megint jóvolt vagy egy hónapig, aztán megint előjött ez a probléma. És érdekes akkor nemvolt ilyen amikor a net egy párhétig az én gépemrevolt kötve amikor szolgáltatót váltottunk. Szóval ha van valmi netkapcsolatos zseni, segítene ezt megoldani nekem, mert ezmiatt rengeteget boszankodtam és szenvedtem már. :(
  • perko
    Tárgytalan.
    Úgy néz ki, hogy a driver újratelepítése megoldotta a problémát.
  • perko
    Sziasztok!
    Nyomtatóval kapcsolatban kérnék segítséget.
    Van egy 6 éves HP Photosmart 7760 fotonyomtatóm. Nem használom sűrün, eddig hibátlanul működöt.
    Ma nyomtatni akartam egy egyoldalas doc fájt, de csak az első pár sort nyomtatta ki aztán leállt és tálcán a buborékba kiírta hogy "Ezt a dokumentumot nem lehet nyomtatni." Ugyanezt csinálja txt és pdf fájlokkal is.
    A vezérlőpult/nyomtatók és faxok oldalán kitöröltem az eszközt, újra hozzáadtam és újraindítottam a gépet. Az eszköz települt, a calibrálás hiba néküli, viszont a tesztoldalt csak félig nyomtatta ki és itt is ugyanazzal a hibaüzenettel állt le a nyomtatás mint ezt megelőzően. Nyomtatni továbbra sem tudok.
    Letöltöttem a HP oldaláról a HP Print Diagnostic Utility segédprogramot és azt lefuttatva mindent rendben talált.

Driverből nincs újabb mint ami fent van.
    XPSP3 az oprendszer, a közelmúltban semmit nem teleptettem ami hozzányúlt volna a rendszerhez (Bár minden hozzányúl)
    Van-e ötlete valakinek, mi a franc lehet a hiba?
  • Zoli007
    Laikus szemmel talán az a gond, hogy megváltoznak a kábel paraméterei az adott frekvenciasávban. Oszt ki tuggya!
  • PoisonChihuahua
    Sziasztok!

Nagyon fura problémám van, egyszerűen nem tudom, hogy mi okozhatja ezt.
    Adott egy 120Mb-es UPC net sima Cisco EPC3212-es modemmel (Docsis 3.0), ami közvetlenül egy db PC-be megy (Eredeti Win XP, Cat6-os kábel, gigabites PCIe hálókártya, viszont az alaplapi csak 10/100-as, nem tudom ez gond lehet-e). Attól most tekintsünk el, hogy az elméletileg 15MB/sec-os internet csak 7MB/sec-el megy max[!](~60Mb), ez egy másik történet (Bp. XI. ker)...
    Továbbá adott egy 60Mb-es szintén UPC net ami egy Linksys WRT45GL-es router-be megy, ez egy másik lakásban van, de ugyanazon az emeleten.
    A furcsaság az (és most kapaszkodjatok meg), hogy amikor kikapcsolom a 120-as modemet (kihúzom az áramból), akkor elmegy a net a másik lakásból! Külön előfizetés, külön szolgáltatás, külön lakás, külön modem és külön PC! WTF? Az egészet még tetézi, hogy a szóbanforgó net (60-as, linksys) nem is az enyém hanem a szomszédéké... O_O
  • Banyapapa
    probáltam tegnap,de ugyse ment,viszont ma kiprobáltam valamit,és megjavult.
    Használom a mozbackup programot,és ezzel szoktam viszaállitani a firefoxot,de most kitöröltem a youtube sütiket,meg is javult egyböl.
  • Cat 02 #51631
    Kézi telepítés
  • Banyapapa
    Az miért van hogy eddig youtube ment jol honapokig,erre ma,"bövitmények letöltése" ablakot ir ki,amire klikkelve "nem található bövitmény" ?
  • w77d
    omg akkor marad :)
  • [HUN]FaTaL
    Ha letiltod folyamatosan OOM-el fog elszállni az FS. Én nem tenném :) Van amelyik program el sem indul mert kéri.
  • w77d
    Srácok vlahol hallottam, hogy a virtuális memóriát kikapcsolva gyorsulhat egy bizonyos programban (flight simulator) a textúrabetöltés sebessége. Ez igaz?? és ha kikapcsolnám a virtuális memóriát, ahhoz a többi program és játék hogy viszonyulna??
  • Cat 02 #51626
    Van 1 router, rajta 2 gép. De valamiért néha csak 1iknek ad netet. 5let ?(smc a router, admin részében írja is h van net, gépen is van, de a másikon nincs, viszont a led-je az világit)
  • pxxl
    :/ shit...

na mind1. megyek haza úgyis...so bye.
  • Blum
    Most bizony lepuktál. :|
  • pxxl
    nem az enyém :D
  • Met
    csini lehetsz azzal a pöttyös tasival
  • [HUN]FaTaL
    Rakd fel a legújabbat..
  • tigeroo
    sziasztok!

egy ismerősömnek van egy laptopja, nemrég tette újra a gépét.
    Realtek high definition audio driver r1.75-t letöltöttem és volt hang neki, de mostmár megint nincs! hogy kell bekapcsolni? BIOS-ban kell állítani vagy mi a teendő tud valaki segíteni miért nincs hang?
  • pxxl
    jóvanna...2.5 :D
  • mozart #51618
    De nekem nincs ilyen Recent nevű kulcsom a User Shell Folders-ben találtam egyet de az a Shell Folders-ben volt azt kitöröltem de újrainditás után újra jelentkezett ez a probléma.
  • Lacee86
    "2 mp volt guglival" -> Jó gyors lehet a kezed, a neted meg a szemmozgató izmod.
  • pxxl
    1. Type regedit in the Run box to open the registry editor.

2. Now navigate to HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Microsoft -> Windows -> Current Version -> Explorer -> User Shell Folders

3. Locate the key named “Recent” in the right side and delete it by right clicking on it.

4. Windows may require a restart.

2 mp volt guglival
  • mozart #51615
    Sziasztok!

Ma akartam egy programot feltenni - TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring Trial Version - de a varázsló megállt ezzel a hibaüzenettel:

Error 1606.Could not access network location 0/.

Ennek oka mi lehet?

A másik pedig az, hogy még vmikor nem tudom már melyik program után de miután feltettem a Dokumentumok mappában lévő mappák nevei, %s képei erre változtak. A RocketDockon belül van egy ilyen kiegészitőm, hogy StackDocklet és abban van ilyen opció, hogy '%d more' text, esetleg ezzel írhattam át vmit a rendszerben. NEM TUDOM.

KÉRLEK SEGÍTSETEK!
  • pxxl
  • MR ME
    látom nálad is rend van a gépasztalon
    meg az ásványvizes üvegek is gyülekeznek :D
  • pxxl
    nah így van megoldva :)
    Helló!! Olyan problémam lenne videókártyával kapcsolatban hogy játék közben egy biznyos idö után grafikai hibák jelennek meg! megkérdeztem egy szakembert és azt mondta vagy driver hiba vagy megfött a memóriája!! Ha meg csak driverhiba akkor próbáljam meg frissíteni a drivert És az volna a kérdésem hogy ez driver hiba vagy tényleg megfött a memóriája!! Amúgy a vga kártyám tipusa Nvidia Geforce 250 GTS 512 DDR3!!
  • n3whous3
    hosszú, gta topik :D
    A norton 360 4.0 magyar verziónak nem tud valaki 1 feltöltési linket adni??
    A symantec oldalán nem találtam hol lehet lekapni a trialt....
  • marsu
    kÖSZI MINDENKINEK, PRÓBÁLKOZOM.
  • pxxl
    vissza lehet azt is elvileg. tizen valamennyi formázás után tűnik el (elvileg) minden adat. franc se tudja.
  • Met
    Ezeken a "véletleneken" mindig csodálkozok :)

Ontrack Easy Recovery amivel egyszer sikerült sok adatot visszanyernem

Szakemberek 10k alatt rá se néznek a vinyóra, iszonyat pénzekért dolgoznak csak akkor éri meg ha pótolhatatlan pl. üzleti adatok voltak.
  • Blum
    OFF:

Az aláírásod az ott mi is pontosan? :D Egyszerűen nem bírom kivenni,hogy az ott mit akar mondani...:D