Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • perko
    Sziasztok!
    Nyomtatóval kapcsolatban kérnék segítséget.
    Van egy 6 éves HP Photosmart 7760 fotonyomtatóm. Nem használom sűrün, eddig hibátlanul működöt.
    Ma nyomtatni akartam egy egyoldalas doc fájt, de csak az első pár sort nyomtatta ki aztán leállt és tálcán a buborékba kiírta hogy "Ezt a dokumentumot nem lehet nyomtatni." Ugyanezt csinálja txt és pdf fájlokkal is.
    A vezérlőpult/nyomtatók és faxok oldalán kitöröltem az eszközt, újra hozzáadtam és újraindítottam a gépet. Az eszköz települt, a calibrálás hiba néküli, viszont a tesztoldalt csak félig nyomtatta ki és itt is ugyanazzal a hibaüzenettel állt le a nyomtatás mint ezt megelőzően. Nyomtatni továbbra sem tudok.
    Letöltöttem a HP oldaláról a HP Print Diagnostic Utility segédprogramot és azt lefuttatva mindent rendben talált.

Driverből nincs újabb mint ami fent van.
    XPSP3 az oprendszer, a közelmúltban semmit nem teleptettem ami hozzányúlt volna a rendszerhez (Bár minden hozzányúl)
    Van-e ötlete valakinek, mi a franc lehet a hiba?