Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • vitymaolva
    HAJaj!

A probléma szombaton kezdődött.Gépeztem,és véletlen rátenyereltem a Power vagy az F10-re.A gép újraindult,de nem a Windowst hozta be,hanem valamilyen IBM-es cuccost írt ki(angolul :S).Jól van újraindítjuk,ugyanez de most ilyen két lehetőséget kinált fel F2 resume F1 azt nem tom mi vót ott.Mivel nem tudok olyan jól angolul(főleg az ilyen angol kifejezéseket nem vágom,ami géppel kapcsolatos),megnyomtam az F1-et és a BIOS-ba léptetett.Onnan alig tudtam kilépni,de sikerült.Jó újraindítom,elindul az XP,de baromi lassú,alig tudok kilépni belőle.OK,sikerült,újra bekapcsoltam,faszán megy jó gyors ahogy szokott lenni.Fellélegeztem, vasárnap semmi baj nem vót vele.Ma bekapcsolom,úgyanaz az IBM-es szutyok,vmi IBM Net Vistás cucc,meg valami not operatins system(ez nem biztos de operating system,az vót)meg vmi boot-os szutykot írt ki.Nyomom nagyban a CTRL+ALT+DEL-t harmyadik próbára (az első kettőnél a fent ecseteltek)elindult a Windows,és minden jó.Ki se merem kapcsolni a gépet mert nemom mi lesz,ha újra beizzítom.Mi lehet a probléma?Tudtok valami megoldást?Azt nagyon megköszönném,mert baromira frusztrál mi ez,egy véletlen tenyerelés ekkora bajt okozhat?

Nagyon kössz!