64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
n3whous3 #51604 ja ácsi, ha nem gyorsformázást csináltál, hanem teljeset, akkor kizárt dolog. Vagyis talán mintha lennének ipari adatvisszaállító cégek , akik ezt is megoldják (vagy rosszul gondolom), de az már százezres kategória.
ha gyorsformázás, akkor még van esély, ahgy előbb is leírtam -
n3whous3 #51603 még véletlenül se nyúlj hozzá, vagy másolj rá semmit. Ha frissen van formázva kösd rá egy jó gépre amin már van oprendszer és keress undelete progikat
azokat AZON a gépen rakd fel, a vincsire pedig futtasd ezeket a progikat. Az ilyen egyszerűbbbek nem garantálják, hogy visszakerül minden, de ki lehet próbálni
ha nagyon nagyon fontosak, van szakember, aki visszaállítja még ha nem csináltál semmit ezen a vincsin, talán 10 ezer alatt is, vagy 5k. -
#51602 helló
véletlenül letöröltem, pontosabban formáztam az egyik winchesteremet, esetleg visszalehet nyerni az adatokat valahogyan??? 300gb-ről van szó!!! -
n3whous3 #51601 jó akkor szopd az utorrentet, ennyi :D -
Blum #51600 Csak mire újrahashelem mind a ~300 torrentet.... -
n3whous3 #51599 nálam meg kibassza a netet szoftveresen (tehát maga a modem az ok, de a windows net kapcsolat behal), ha töltök le maxon utorrenttel, de ha nem maxon, akkor is... Megoldás: tegyél fel más torrent klienst -
Blum #51598 "minden eredeti, és kifogástalan"
Jajjjj,neeeeeeeeeeeeee.....neeee..... -
#51597 nemtom én nem torrentezek, minden eredeti, és kifogástalan. mellesleg (csak h tudd) van utorrent topig is -
Blum #51596 Még1 kérdés.
Mi a fa** baja lehet az uTorrentemnek? Eddig 2.1 Alpha volt fent,ami azt csinálta,hogy egy darabig jött le és fel minden torrent,aztán gondolt egyet és az összeset 1kb-ra lenyomta. Mondom jólvan,visszatettem egy régebbit (1.8.4) és ugyanazt csinálja. Letöltés és feltöltés limit korlátlanon van és azt jelzi,hogy minden rendben az uTorrentel is,meg a nettel is.
Gép restart után is ezt csinálja.
Most ilyenkor mi a teendő? -
Blum #51595 Jaúvanna. Köszcsi :L -
#51594 avi2mp3
Any Media to MP3
.
.
.
google -
Blum #51593 Hi!
Olyan progit keresek,ami ingyenes (vagy van hozzá crack) és tudjon AVI-ból,MP4-ből MP3-ba JÓ MINŐSÉGBEN konvertálni. -
#51592 biztos átírtad véletlenül. katt rá 1x, F2, és nevezd át Sajátgép-re. -
#51591 felraktam a falra. 1. nemsokára mászik a kölök, aztán nem kéne ott hancúrozni, 2. nem foglalja a helyet a földön :D majd lövök egy képt -
#51590 Jó estét!
A sajátgép ikonja alatt nem a sajátgép címke olvasható henem helyette egy szám látható.(nem tom mióta van így,nemrég vettem észre)Ez mitől van? -
#51589 Most órák óta nem csinálja... Megmozgattam, picit a karit a fogalatban, nem mintha sokat lehetne, de most minden rendben van vele. Még a játékot is bírja (kop-kop) -
Blum #51588 VGA-nak sanyi...:/ -
#51587 ez kb tuti vga hiba -
#51586 Remélem nem ennyire súlyos a helyzet :S Nem volt hű de sokat használva a kártya. (főleg, hogy 8 hónapot állt) Na mind1. Van integrált :D Köszi a gyors választ! -
#51585 Többnyire a VGA VRAM hibája okoz ilyet. -
#51584 Sziasztok!
Olyat kérdeznék, hogy mire gyanakodjak a következő szitu után:
A gép bekapcsolása után (miután beléptem a Windowsba), a képen szétszórtan voltak nem odailő pixelek (mintha havas lett volna a képernyő), az egérmozgatás hatására tovább nőtt ez a szétszórtság. 2. újraindítás után ez megszűnt. DE! Utána elkezdtem a víruskeresést a gépen, de 45 perc után kikapcsolt a "kép", majd be. Ki/be/ki/be egy ideig ezt csinálta, majd lefagyott a gép. Most használom kb 15 perce, egyelőre nincs baj, vírusirtó nem talált még semmit, és töltöm a Win frissítéseket. Valami tipp? -
#51583 szereti a magaslati levegőt? :D -
Blum #51582 Mit keres ott a gépházad,embeeer? :D -
#51581 nekem meg olyan magasan van, hogy nem is látom :D (~2.5 méter) -
#51580 power ledet énis kikötöttem a csába mert baromi zavaróan erős fénye volt, hdd led villog csak... -
#51579 nálam is ez volt, de nem az volt a baj, hogy rosszul kötöttem vissza, hanem nem volt teljesen ütközésig benyomva. lehet Nálad is ez a baj :-) -
#51578 Nekem nem is égnek a LED-ek a házamon. :) Még egy fél éve bütyköltem vmit a gépben, aztán a LED zsinórokat kihúztam, mert akadék volt. Aztán rosszul kötöttem vissza, mert most nem ég egyik sem, de szarok rá, nem érdekel. :) -
#51577 ok köszy! :-) csak szerintem jobban nézne ki :-) értelem az nem kell :-) -
#51576 Elvileg be lehet őket kötni fordítva, semmi gond nem lesz belőle, csak szerintem értelmetlen. :) -
#51575 Sziasztok!
van egy ilyenházunk. mi lenne ha én a kék ledeket csatlakoztatnám a HDD olvasó ledje helyére? szerintem jól nézne ki ha az villogna s nem az a kis piros led. a piros leg meg elég volna hogy ha be van kapcsolva akkor világítson :-) azaz kicserélni a két csatlakozót :-) működne? volna valami bibi belőle?
köszi előre is! -
#51574 Hát ezt a másik progit ki sem tudtam próbálni. Feltettem, de vmi kodek hiányt magyarázott, a tetejébe el is cseszett vmit Win-ben (nem jelentek meg Vezérlőpultban a feltelepített programlistában a progik), még szerencse h rendszervisszaállítással helyreraktam. Le is töröltem a francba.
Azóta Frapssal azért csináltam néhány videót (Guitar Hero-ból :) ), de mivel szaggat a játék videofelvétel közben, eléggé rontja a teljesítményemet. :( -
#51573 tökmind1, mert mind nyers avi-t ment, és szíjja le a procit :) -
#51572 Ja köszi amúgy, kirpóbálom ezt a GameCam-ot is. -
#51571 Gondolom, h leterheli, csak jó lenne, ha kicsit kevésbé tenné mint a Fraps. -
#51570 Mindegyik leterheli, nincs olyan ami nem. GameCam van még egyébként. -
#51569 Hali! Tudnátok nekem Frapson kívül vmi olyan progit mondani, amivel játék közben videót lehet készíteni? Lehetőleg ami nem fogja annyira a gépet, mert a Fraps szörnyen leterheli... Keresgéltem már Gugliban, SnagIt meg HyperCam nevű progikkal próbálkoztam, de ezekkel csak az asztal képét sikerült felvennem, bár lehet én bénáztam, nem tudom... Köszi a segítséget előre is! -
#51568 Szóljatok,ha kell valami paraméter,megadom,ha segít!
-
#51567 HAJaj!
A probléma szombaton kezdődött.Gépeztem,és véletlen rátenyereltem a Power vagy az F10-re.A gép újraindult,de nem a Windowst hozta be,hanem valamilyen IBM-es cuccost írt ki(angolul :S).Jól van újraindítjuk,ugyanez de most ilyen két lehetőséget kinált fel F2 resume F1 azt nem tom mi vót ott.Mivel nem tudok olyan jól angolul(főleg az ilyen angol kifejezéseket nem vágom,ami géppel kapcsolatos),megnyomtam az F1-et és a BIOS-ba léptetett.Onnan alig tudtam kilépni,de sikerült.Jó újraindítom,elindul az XP,de baromi lassú,alig tudok kilépni belőle.OK,sikerült,újra bekapcsoltam,faszán megy jó gyors ahogy szokott lenni.Fellélegeztem, vasárnap semmi baj nem vót vele.Ma bekapcsolom,úgyanaz az IBM-es szutyok,vmi IBM Net Vistás cucc,meg valami not operatins system(ez nem biztos de operating system,az vót)meg vmi boot-os szutykot írt ki.Nyomom nagyban a CTRL+ALT+DEL-t harmyadik próbára (az első kettőnél a fent ecseteltek)elindult a Windows,és minden jó.Ki se merem kapcsolni a gépet mert nemom mi lesz,ha újra beizzítom.Mi lehet a probléma?Tudtok valami megoldást?Azt nagyon megköszönném,mert baromira frusztrál mi ez,egy véletlen tenyerelés ekkora bajt okozhat?
Nagyon kössz! -
#51566 Sziasztok!
Kicsit visszatérve a monitor témára..
Ezt a monitort ajánlotta osztálytársam,és tényleg elég jónak tűnik 22"-os HD monitor ennyiért. Nektek van valami véleményetek,tapasztalatotok a benq cuccokról általában,vagy kifejezetten erről a monitorról? -
#51565 de van igo pc-re is. Külső gps vevővel müxik asszem. Torrent oldalakat keress fel ezügyben igo 8 pc vagy hasonló néven keresd