Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
n3whous3 #51475 Helló mindenkinek
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy Orion DVD 5000 asztali DVD lejátszóm és egyrészt nem tudom a pontos firmware-t, avagy milyen chip lapul meg a szerkezet mögött... Évekkkel ezelőtti internetes találatok is 5000 A, 5000 HC és 5000M típusokat említenek. Egyszerűen nem látom sem a dvd-n, sem a leírásán, ahol vettem ott sincs kiírva, hogy mi a pontos típus
Hogy miért kérdezem? Van egy tonnányi olyan baja, hogy muszáj lenne valamilyen firmware frissítés. Egy jó nagy részét ezeknek említik egyik oldalon, de össz-vissza 1 firmwaret találtam. Az istenverte orion nem képes kirakni egy oldalra, hanem emailben küldözgette ki az arra vágyóknak.
Gondolom azért vagytok egy páran, akinek van ilyen, vagy hasonló cucc a gépükben... Hátha valaki tudja hogy nézzem meg. Képet is tudok rakni, ha egyértelműbb lesz, neten asszem talán 1 helyen találtam csak képet ilyen dvd-ről, az összes 5000-es sorozatú máshogy néz ki.