64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • pxxl
    hát nem ez igaz
  • Matyesz56
    Sziasztok!

Van egy Ati videókarim, tegnap behalt a Net Framework, és ez miatt nem tudtam megnyitni a Catalyst Control Centert. Ma eltávolítottam és újraraktam, de most meg ezt írja ki:

Mi lehet a hiba??? Köszi előre is!
  • Lacee86
    Akkor sem ilyen stílusban kell válaszolni...
  • Csibusz
    Sziasztok! Szeretnék megtudni valamit... nem is baj ha nem lehet megcsinálni csak idegesít.. Szóval van egy Gforce 8600 Gt-m és rá szeretném kötni a Tv a gépre vagy fordítva tök mindegy:) a lényeg h egy kábelt használok azt a Videosat... sajnos nem értek hozzá plusz lány vagyok szóval bocsánat a precíz szakkifejezésért:D
    És akárhogy próbálom hangolni az nvidia pultban meg akármi nem engedi .. szóval vibrál a tv nézhetetlenül... meg a Hz miatt is fura hangot ad ki.. szóval semmiféleképpen nem tudom megcsinálni?

http://www.wirelessconnections.gy/images/154_lg_29_inch_tv.jpg
    ehhez hasonló tv-m van csak nagyobb..

válaszokat előre is köszönöm
  • pxxl
    hát pedig ez egy ilyen fail dolog. hiba volt pénzt adni rá :( ez van sajnos. írják fórumokon is hogy ha van kedve ad hangot ha nincs nem, vagy lejátsza vagy nem, 1 gigánál nagyobb avit nem játsza le végig stb. :/
  • Lacee86
    "Már bocs, de aki ilyen Orion meg Millenium, stb. vackokat vesz, az meg is érdemli. " Mekkora egy segg vagy...
  • rumkola
    klikk
  • tmisi
    Már bocs, de aki ilyen Orion meg Millenium, stb. vackokat vesz, az meg is érdemli. Azon sem csodálkoznék, ha a frissítés balul sülne el és belehalna. Már van márkás (Philips) asztali DVD is 10 ezerért.
    Nekem 5 éves LG házimozi van, 40 rugóért fájt anno, de a mai napig működik, ezernél is több lemezt lejátszott már. Firmware frissítésről meg még nem is hallott.
  • tazis
    Elég kevés az információm ezért, elnézést. Egy hibakereső programot keresek ami elvileg DOS alapú és a szg. fizikai részét teszteli.
    Egy hibakóddal kiírja a probléma okát.
  • n3whous3
    Helló mindenkinek

Lenne egy olyan problémám, hogy van egy Orion DVD 5000 asztali DVD lejátszóm és egyrészt nem tudom a pontos firmware-t, avagy milyen chip lapul meg a szerkezet mögött... Évekkkel ezelőtti internetes találatok is 5000 A, 5000 HC és 5000M típusokat említenek. Egyszerűen nem látom sem a dvd-n, sem a leírásán, ahol vettem ott sincs kiírva, hogy mi a pontos típus

Hogy miért kérdezem? Van egy tonnányi olyan baja, hogy muszáj lenne valamilyen firmware frissítés. Egy jó nagy részét ezeknek említik egyik oldalon, de össz-vissza 1 firmwaret találtam. Az istenverte orion nem képes kirakni egy oldalra, hanem emailben küldözgette ki az arra vágyóknak.

Gondolom azért vagytok egy páran, akinek van ilyen, vagy hasonló cucc a gépükben... Hátha valaki tudja hogy nézzem meg. Képet is tudok rakni, ha egyértelműbb lesz, neten asszem talán 1 helyen találtam csak képet ilyen dvd-ről, az összes 5000-es sorozatú máshogy néz ki.
  • greg benz
    Itt a megoldás
  • Piszkos  Fred
    "Lingua interfaccia: Italiano"
    FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-
    Hát, mást itt nem tudok választani :C
    Na mindegy, úgyis meg akartam tanulni olaszul, legalább tudok gyakorolni.
    ciao
  • Met
    - nyisd meg a ps-t, ctrl+k (ezt nem tudom, hogy van olaszul)
    - a bal oldali listában a másodikra katt
    - alulról a második lenyíló menüben tudsz nyelvet váltani (ha lehet)
  • Piszkos  Fred
    Elegem van. A photoshopom telepítésénél "kissé" elcsesztem valamit, mert a nyelv... olasz. Olasz a photshopom. Igen. Ne röhögj te nyavalyás!
    Nos, valaki leírná nekem (lehetőleg olaszul), hogy mikre kéne klikkelnem hogy magyar, de legalább angol nyelvet állítsak be? Vagy írja le, hogy van a mentés szó olaszul...
    Egyébként CS4-ről van szó.
  • greg benz
    Sziasztok!

A feladat a következő lenne: Van egy TV-műsor egy adása,ami szinkronosan csak silányabb minőségben tölthető. Viszont nem szinkronos van HD minőségben is. Valahogy a HD videó alá kéne beügyeskedni a gyengébb minőségű szinkronos videó hangját,így megkapva a szinkoros,HD filmet. Milyen program,vagy eljárás lenne az amivel ez a legegyszerűbben kivitelezhető lenne szerintetek?

Előre is köszi!
  • Kumman
    Szevasztok!

Az idén vettem egy notit (ASUS K50IN) telepített win 7 stb.
    A DVD íróját eddig nem próbáltam ki csak most, mikor menteni akartam több adatott (eddig elég volt pent használni), akkor vettem észre a következő jelenséget.
    Az egyik DVD-t megírja a másikat nem. (Slimtype DVD A DS8A3S)
    Írás utáni visszaellenőrzéskor már nem látja a felírt adatot

Valaki találkozott hasonló jellegű problémával?!

Üdv.:Kumman
  • manhunt1992
    Köszi szépen a segítséget. Szerintem ezt veszem meg.
  • erieskrisz
    Sziasztok van egy ilyen alaplapom Gigabyte-GA-M55SLI-S4 gondom a következő feltelepítem az alaplapi nforce-s hálokártya drivert felmegyek a netre és 3-4 oldalváltás után megszakad az internetkapcsolatom. Ha megnézem az ip-t a hálozati kapcsolatoknál azt írja hogy ha jól emlékszem automatikus ip-t oszt de miért ilyenkor csinálok egy kapcsolat javítása és kapok ugye egy DHPC vel kiosztott ip-t utána van net. Ez ismételt netezés után megint kezdődik ellőről net megnyit 3-4 oldalváltás és megint behall a netkapcsolat ötletek
  • regie
    Pontosítom a problémát. Router újra configurálás után mindaddig minden rendben van míg nem nyitom meg valamelyik gépen a torrent klienst onnantól kezdve ha van forgalom ha nincs szakadozik a net. Ugyanez a probléma képfeltöltő oldal (abload.de) használatakor is.
  • Lacee86
    Teszteket nézve, véleményeket hallva ne akarj GeForce-ot venni sztem. HD5770 az egy jó választás lenne 40k-ért.
  • manhunt1992
    Sziasztok!!! Az lenne a nagy kérdésem, hogy milyen videókártyát érdemes venni 40.000ft-ért? Amúgy Geforce kártyát szeretnék vásárolni! A segítségeteket előre is nagyon köszönöm szépen.
  • Drift Elek
    bocs MSWMM
  • Drift Elek
    szevasztok! nem tudtok valami olyan progit ami át tudja konvertálni a movie maker project (MSW) fileokat valami más videoszerkesztő progiba? vagy ezt más szerkesztő is meg tudja nyitni?
    mert összevágtam egy videót de a movie maker nekem mindig beszarik (format:c után kb 2 óra használat múlva 3 percenként lefagy tőle a gép és nem lehet vele videót "kiírni" ezt már kb 3 éve csinálja pedig azóta már 386ezer windows-t kipróbáltam)

THX!
  • regie
    Legfrissebb van rajta
  • Hedgehunter #51460
    Powercolor 4850 1G BIOS kellene mert frissites utan meghalt a kari... A TechPowerUp-rol toltottem le az nem jo...
    Ha valakinek ilyen karija van mentse le a BIOS-at es kuldje el pls...!!!!!
  • [HUN]FaTaL
    Ha kiveszed a vga-t akkor honnan tudnád meg hogy melyik a szar?:D

Nem lesz mi képet adjon, mert kivetted ami képet adna. Pittyogni fog és kész. Ebből még nem derül ki semmi.
  • josi
    Esetleg a router firmwarét frissítsd.
  • regie
    Sziasztok!

A probléma még mindig fent áll. Belkin router van, három laptop kapcsolódik rá Wifi-n. Asztali gép nincs. Mióta két win7es és egy Xp-s laptop van a probléma a következő: A net egyszer csak elkezd szakadozni. Függetlenül attól h megy-e a torrent vagy nem, hány gép vna bekapcsolva stb. Megy a net kb fél-háromnegyed órát aztán megszakad majd egyre gyakrabban. Msn hibaelhárító szerint nem lehet a tartomány-név kiszolgáló nem tudja feloldani az IP címeket valamint a proxy és/vagy tűzfal nincs jól beállítva. Valakinek lenne valami ötlete? Router állítgatását már próbáltam de nem jutottam semmire.
  • akyyy
    Egy laptopba, amibe kiveszem a videókártyát (mxm2-es), akkor úgy bekapcsolhatom a laptopot? Gondolom hibát fog jelezin, vagy valami lesz, a lényeg, hogy meg lehessen tudni, a kijelző vagy a vga szar ?
  • BIZ0906
    Hali!
    Van egy oldal ahol leírják mit tud a teló nah az én W810i-m elvileg lejátsza a h264-es mp4-et. Annyit szeretnék kérdezni, hogy mit jelent ez a "Video Player: MP4 H.264 Level 11 True"? Mivel lehet egyáltalán így konvertálni vagy egyáltalán mit jelent ez?

Itt egy kép

Elég lenne egy leírás vagy egy fórum ahol írnak erről.
  • MR ME
    próbáld ki egy másikkal, szvsz szar a meghajtó
    Kérhetnék 1 beárazást?:)
    Cooler Master Aquagate Mini R80 csak a socket 478-as lefogató van meg hozzá,és a radira új venti kell.
    Mit gondoltok menyit ér 1 ilyen csoda??
    És azt meg lehet valahogy oldani hogy ne a gépbe kelljen csatlakoztatni az áramért hanem valami usb kimenetet rárakni,vagy konektor kimenet vagy valami ilyesmi??
    És másik blokkot lehet hozzá kötni??
    Nem az eredeti helyébe hanem a rendszerhez:)
    Válaszokat köszönöm!
    Szabilcs:új dvd meghajtó kell aba a gépbe,vagy lehet csak a sata kábel sérült meg.
  • szabilcs
    Sziasztok!Segítséget kérnék,fontos.
    1hete vettem az alábbi masinát.Minden mükszik,kivéve a dvd meghajtó.
    Windows7-el próbálkoztam.
    Jelenség:Lemezt beolvas minden félét csak kb 5perc alatt.Utánna ok minden.Próbálgattam frissítésekkel,de nem akar javúlni.
    Ha van ötletetek kérem segítsetek,vagy vigyem vissza.
    Előre is köszi.
    MSI VR630X-236HU
    Processzor
    AMD Turion64 X2 QL-62
    Processzor gyártó
    AMD
    Processzor sebesség
    2,0GHz
    Chipset
    nVIDIA MCP77MH
    Megjegyzés
    1MB L2 Cache
    Memória méret
    4GB
    Memória tipus
    DDRII
    Megjegyzés
    667MHz
    Merevlemez kapacitás
    320GB
    Merevlemez tipus
    SATA
    Optikai meghajtók OPTIARC DVD RW AD-7560S ATA DEVICE
    DVD Super Multi
    Kijelző
    16" WXGA HD (1366x768) Glare type
    Grafikus kártya
    NVIDIA GeForce 9100M G
    Grafikus kártya tipusa
    integrált
  • pxxl
  • tmisi
    Ezzel csak arra akartam célozni, hogy igenis jellemző a netkimaradás, főleg nálunk, szóval az ilyen "újdonságok" halálra lesznek ítélve.
  • Lacee86
    Köszi.
    Előtted szóló meg nem sajnálta a fáradságot, h ezt a hatalmas információt beírja, milyen megható...
  • Bandi 18
    VitualdubMod.

Betöltöd a filmfile-t majd a streamlistnél meg kiválasztod hogy mit akarsz kiszedni ennyi.
  • n3whous3
    igen, google.com
  • Lacee86
    Hali! Tudnátok nekem vmi egyszerű progit mondani, amivel egy avi fájlból a hangsávot mp3-ba el lehet menteni?
  • n3whous3
    Ki mondta, hogy azt töltöm, 1-el se játszottam meg a 2-vel se fogok. Kellett pár felhasználói progi, nero ilyesmi. Amúgy meg rohadjon meg a szar utorrent, felraktam bitcometet, 2x volt "csak" eddig netlebaszódás azóta. utorrentnél volt kb 15x