!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Southy
Az a baj hogy kb 2 éves a gépem, szal nem tudom hogy van-e egyáltalán még garancia rá. :/

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

Bandi 18
Túlmelegedés/VGA ram hibája. Indíts el egy játékot és közben everesttel csekkold a hõmérsékletet. Ha az normális akkor gariba vissza.

Southy
Sziasztok! A minap a gépem nagy meglepetést okozott, játék elindítása után behalt a kép, zöld keresztirányban futó pöttyök és csíkok jelentek meg a monitoron, majd nem sokkal rá teljesen felmondta a szolgálatot. Újra indítottam, nagy meglepetésre már biosz töltése közben is zöld csíkok voltak mindenhol. Nagy nehezen sokadjára elindult csökkentett módban a gép, sikerült screenshotot készítenem az asztalról: kép
Arra gyanakodtam, hogy túl poros a gép, ezért rendesen kiporszívóztam és ecsettel leporoltam. Ez után újra összedugtam a gépet, és minden rendesen mûködött. Elindítottam a játékot, majd körülbelül 10 perc után újra elkezdett szarakodni a kép, és játszhatatlan lett. Majd nem sokkal rá újra "zöldhalál", majd újabb újraindítás. Jelenleg megint megy minden, viszont játékot nem merek elindítani, nehogy végleg beadja a kulcsot. Lefutattam vírusírtót, registry tisztítót. Csekkoltam a videókártya hõmérsékletet, újraindítás után volt kb 75 C, most ideállítottam egy ventillátort neki, így most 62 C.

Valaki tudja, mégis mi baja lehet a gépemnek? Nagyon remélem, hogy nem halt be a videokártyám.

Gépkonfiguráció:
C2D E6700 (2x2,67GHz)
EN8800GTS (320mb)
2 GB RAM

Elõre is köszönöm a segítséget.

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

Törölt felhasználó
oksa
pxxl
nekem volt egy régebbi hdd hûtõbõl. amúgy ne csodálkozz, ha pont nem fér el a venti. kicsit ferdén kell rárakni 2 csavarral elég is. direkt nem fér rá amúgy. kicsit el kell csalni. legalább is nálam. de leszrom hogy néz ki nem nézegetem 😄 a lényeg, hogy jobb lett sokkal. <#vigyor2>

All hail the double x!

Törölt felhasználó
császtok
tudnátok mutatni olyan ventit ami felfér 1 darab gyári gigabyte chipsethûtõre.Már herótom van hogy majd 50 fokos.
És a rögzitést hogy kéne megoldanom???
A bordára rárakom 1 csavarral és kész?
Törölt felhasználó
oks
greg benz
Köszi!

Bandit felvettem msn-re,azt mondta segít😊

LoDMaSt
nembaj, a google egy nagyon barátságos jószág:
http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR340GD

@ Hellomarci

greg benz
Sajnos ez a másik gond,hogy ezek nincsenek hozzá

LoDMaSt
tuti adtak a routerhez használati utasítást/ quick guide cd-t az sokat szokott segíteni.

@ Hellomarci

greg benz
Nem hiszem mert azt sem tudom hol/hogyan kell😊

Bandi 18
A routerben beállítottad hogy milyen kapcsolatod van?

greg benz
Jah és elvileg a router is érzékelte a másik gépnél a vevõt,mert a kijelzõsoron az 1-es számnál világított a led

greg benz
Sziasztok!

Lenne itt egy kis probléma😛

Van egyszer egy TP-link router (TL-WR340GD),hozzá tartozó USB vevõ a másik gépbe (TP-link TL-WN320G),és a cél értelemszerûen az lenne,hogy "A' gép internetét megosszuk "B" géppel a router segítségével.
Elvileg a "B" gépen már sikeresen beállítottam a vevõt,minden stimmel.
Viszont az "A" gépnél a routerrel gondban vagyok. A képen látható módon van összekötve a modem,a router és a gép. Viszont ha beiktatom a routert,nem csatlakozik a netre. Feltételezem valamilyen beállítást kellene elvégezni,de fogalmam nincs mit és hogyan,ezért kérem a segítségeteket.

Köszi!

Törölt felhasználó
Honnan lehet olyan ventit szerezni ocsóért😊
segíts máxD
Törölt felhasználó
Nekemi asztali gépem van,csak 2 órás használat után hozzányúltam és jól megpörkölt😄
Amm nemtóóm miért de megrázott a monitornak a vga kábele😊
pxxl
én rátekertem egy 40es ventit csipszetre, és 20 fokot esett a hõmérséklet. szval erõsen ajánlott 😄

All hail the double x!

xD 😄 én inkább maradok asztalinál és nem égeti meg semmimet 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Törölt felhasználó
jah😄
rábarkácsolok valami kis szar ventit azt kész.
amúgy legszivesebben vennék rá aktív zalman chipset hûtõt és a mostani ráraknám a kulcstartómra,hamár másra nem jó<#hehe>
Azis iszonyatosan melegszik? mert ami itt volt nálam az kisütötte a lábamat fél óra alatt...

Törölt felhasználó
oksa😊
Amm télleg csinálni kéne valamit a a lapommal vagy kiviszem 1 grillpartyra és ez fog leggyorsabban sütni😄
Valszeg 1 kis ventit rábarkácsolok a bordára.....
Vagy 1 full zalman vízhûtés megoldja,de anyit nem ér az egészxD
Már megoldottam Bandee javaslata alapján egybõl jó lett 😄 és köszi szépen mindenkitõl.

Törölt felhasználó
az szívás..........
Esetleg tudom ajánlani hogy vegyél bele 1 használ lan kártyát😊
Énis vettem 1-et a dell notimba 1 hete még 2 ezer forint volt,de ahoz driver se kellet,mert az xp magátol felismerte😊
Bandi 18
Tegyél fel egy everestet és ott nézd meg pontosan hogy mi is van benne és az alapján keress drivert. Én is így jártam egy emachinnal hogy rossz driver volt fenn mind a cd-n mind a weblapon.

Sajnos nemjó. felteszem az ethernet driverként és kiírja hogy az eszköz nem inditható el... de ha még az menne is akkrose tudom hogy hálózati vezérlõ driverert honnan szerzek, ilyen problémám lenne, és ezt minél hamarabb kéne mert elvileg holnapra mûködõ képesen kellene vissza adnom.

Törölt felhasználó
Sziasztok, van egy Acer Aspire 5670 es laptopom és sajnos nincsen meg a driver CD m hozzá, és az acer weboldaláról nem tudtam letölteni a hálókártyához a drivert ezért az Ethernet vezérlõ és a Hálozati vezérlõ t nem ismeri fel és nincsen internetem, légyszíves segítsetek mert nem tudom mûködésre bírni sehogysem.

Törölt felhasználó
fok
Törölt felhasználó
császtok
Ha mondjuk a giga lapomra raknék 1 NORMÁLIS chipset hûtõt az garivesztéssel jár?
A mostani hõmérséklete 45-60 között mozog......
DaemoonHunter
Kellene egy kis segítség😊
Szóval lett véve egy asus laptop, de a webkamerával van egy kis gond.
Szóval a kép fejjel lefelé van, ezt szoftveresen nem tudom állítani mert semmilyen programot nem adtak hozzá, a webkamerát meg nem tudom ugyebár forgatni mert beépített😄
Van valami mód esetleg a kép forgatására? Eddig nem volt webkamerám, így igazából azt sem tudom windows-on belül lehet-e vele kezdeni valamit.

rooney8
Szerintem ezt a legalapabb monitor is tudja. Van rajta 2 csatlakozó, akkor csak nem lehet olyan nehéz a 2 között váltani 😊
Meg Fatal szerintem úgy értette, hogy csak 1 csatlakozó van rajta és hogy nincs e valami cucc, amivel nem kéne mindig ki-be dugdosni a kábeleket 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Lacee86
Lehet neked vmi spéci monitorod van. Különben miért árulnák ezt a szart külön ezrekért? 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

rooney8
Kell lenni egy gombnak a monitoron, amivel lehet váltani. Nekem is így van és egy gombnyomás és át is vált 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Soldiers
köszi

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

[HUN]FaTaL
Drága, mert szerverekhez lett kitalálva. Sosem volt olcsó. Esetleg azt tudod még tenni (nem tudom milyen csatlakozója van a boxnak), hogy az egyiket DVI/HDMI-n dugod be, a másikat meg analóg D-Sub csatin, gondolom van a monitoron gomb, amivel válthatsz a kettõ között. Feltéve, hogy nem olyan a monitorod amin csak analóg csatlakozó van.

http://goo.gl/gd6Zi5

Soldiers
utánanéztem rohadt drága inkább ki-be dugdosom

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
hol és mennyiért lehet venni??

[HUN]FaTaL
KVM Switch

http://goo.gl/gd6Zi5

Soldiers
srácok azt hogy lehet megcsinálni hogy van egy gépházam és egy boxom és mind a kettõ a TFT monitorra van kötve. De ahoz hogy tudjak vmeikkel baszakodni kikell húznom az egyiket a monitorból és az lenne a kérdésem hogy lehet megoldani hogy mind a kettõt tudjam használni egyszerre?? (vhogy úgy értem 1 gombot megnyomni és átvált pl a PC-re 😄😄 vhogy így)

rooney8
nézd meg a beállításokba... valahol ott kell lennie

pxxl
tegyél elé egy lencsét <#idiota><#banplz> am nemtom

All hail the double x!

Sziasztok!!

windows 7 wb hogy tudom beállitani azt hogy a kamera a képet ne tükörképként mutasa?
rooney8
Hogy lenne jobb, mikor az rc a kiadásra jelölt verzió, míg az rtm a gyártásra kerülõ verziót...? Szted akkor melyik a jobb? 😊

Az volt annó de már azzal semmi gáz nincs 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Azt mondta haverom hogy még ez a 7100-es jobb.

És akk most ezért formázzam le a 2hetes gépet?

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

pxxl
há me mér a 7100-t használod mikor már van RTM <#confused><#fejvakaras>

All hail the double x!

Valamiért ezt a modulpárost nem szereti. Frissítsd a BIOS-t.

Hello lehet nem ide tartozik de most vettem meg a gépemet egy két hete, Win 7 RC 7100-es op-ot raktam rá, és most vettem észre hogy nekem egy 10-15 percenként megnyitja magától a WMP-t. Emiatt ugyebár lerakja a tálcára a játékot meg mindent és vannak olyan játékaim amibe nem lehet utána visszalépni. Ez mitõl lehet vagy hogy lehetne ezt orvosolni. <#help>

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

amint írtam, nekem az sem segített.
mindenesetre köszönöm a választ!