!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
Arra gyanakodtam, hogy túl poros a gép, ezért rendesen kiporszívóztam és ecsettel leporoltam. Ez után újra összedugtam a gépet, és minden rendesen mûködött. Elindítottam a játékot, majd körülbelül 10 perc után újra elkezdett szarakodni a kép, és játszhatatlan lett. Majd nem sokkal rá újra "zöldhalál", majd újabb újraindítás. Jelenleg megint megy minden, viszont játékot nem merek elindítani, nehogy végleg beadja a kulcsot. Lefutattam vírusírtót, registry tisztítót. Csekkoltam a videókártya hõmérsékletet, újraindítás után volt kb 75 C, most ideállítottam egy ventillátort neki, így most 62 C.
Valaki tudja, mégis mi baja lehet a gépemnek? Nagyon remélem, hogy nem halt be a videokártyám.
Gépkonfiguráció:
C2D E6700 (2x2,67GHz)
EN8800GTS (320mb)
2 GB RAM
Elõre is köszönöm a segítséget.
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
All hail the double x!
tudnátok mutatni olyan ventit ami felfér 1 darab gyári gigabyte chipsethûtõre.Már herótom van hogy majd 50 fokos.
És a rögzitést hogy kéne megoldanom???
A bordára rárakom 1 csavarral és kész?
http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR340GD
@ Hellomarci
@ Hellomarci
Lenne itt egy kis probléma😛
Van egyszer egy TP-link router (TL-WR340GD),hozzá tartozó USB vevõ a másik gépbe (TP-link TL-WN320G),és a cél értelemszerûen az lenne,hogy "A' gép internetét megosszuk "B" géppel a router segítségével.
Elvileg a "B" gépen már sikeresen beállítottam a vevõt,minden stimmel.
Viszont az "A" gépnél a routerrel gondban vagyok. A képen látható módon van összekötve a modem,a router és a gép. Viszont ha beiktatom a routert,nem csatlakozik a netre. Feltételezem valamilyen beállítást kellene elvégezni,de fogalmam nincs mit és hogyan,ezért kérem a segítségeteket.
Köszi!

segíts máxD
Amm nemtóóm miért de megrázott a monitornak a vga kábele😊
All hail the double x!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
rábarkácsolok valami kis szar ventit azt kész.
amúgy legszivesebben vennék rá aktív zalman chipset hûtõt és a mostani ráraknám a kulcstartómra,hamár másra nem jó<#hehe>#hehe>
Amm télleg csinálni kéne valamit a a lapommal vagy kiviszem 1 grillpartyra és ez fog leggyorsabban sütni😄
Valszeg 1 kis ventit rábarkácsolok a bordára.....
Vagy 1 full zalman vízhûtés megoldja,de anyit nem ér az egészxD
Esetleg tudom ajánlani hogy vegyél bele 1 használ lan kártyát😊
Énis vettem 1-et a dell notimba 1 hete még 2 ezer forint volt,de ahoz driver se kellet,mert az xp magátol felismerte😊
Ha mondjuk a giga lapomra raknék 1 NORMÁLIS chipset hûtõt az garivesztéssel jár?
A mostani hõmérséklete 45-60 között mozog......
Szóval lett véve egy asus laptop, de a webkamerával van egy kis gond.
Szóval a kép fejjel lefelé van, ezt szoftveresen nem tudom állítani mert semmilyen programot nem adtak hozzá, a webkamerát meg nem tudom ugyebár forgatni mert beépített😄
Van valami mód esetleg a kép forgatására? Eddig nem volt webkamerám, így igazából azt sem tudom windows-on belül lehet-e vele kezdeni valamit.
Meg Fatal szerintem úgy értette, hogy csak 1 csatlakozó van rajta és hogy nincs e valami cucc, amivel nem kéne mindig ki-be dugdosni a kábeleket 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
windows 7 wb hogy tudom beállitani azt hogy a kamera a képet ne tükörképként mutasa?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
És akk most ezért formázzam le a 2hetes gépet?
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
All hail the double x!
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
mindenesetre köszönöm a választ!