Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
tomee92 #50836 Sziasztok!
egyik haverom bajban van, és leírta nekem mi a gondja.
én csak elküldöm az üzenetet, hátha tudtok segíteni
Nos a problémám a következő lenne a géppel. Ma délelőtt használtam a gépet egy kicsit ám kisidővel megfagyott, majd reseteltem és azóta meghalt. A halált úgy értem, hogy eljut az alaplap képbetöltéséig majd mikor az op.rendszert kéne betöltenie, ott már nincsen kép. A gép rendesen működik, látszólag ugyanúgy működik, mint szokott. Megpróbáltam már alaplapelem kivételét, ramok kivételét mind-mind próbálkozás kudarcba fulladt. Én a winchesterre gondolok. De azzal sem értek maximálisan egyet, ugyanis a biosban felismeri mint hardweret, betölti, áramot kap. Viszont ha kihúzom a gépből akkor rögtön rí hogy nem talál boot eszközt... Légyszives valaki segítsen. Alaplap MSI P-43 NEO-F, winchester Samsung 400 GB SATA 16 MB. Köszönöm előre is.