!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
bekapcsolom a gépet, kiirja hogy a system32 hibát észlelt és leállt
utána bejön egy rendszer leállítása hibeüzenet, 1 perc múlva ujraindul
C:\WINDOWS\system32\services.exe
állapotkód: -1073741819
ez vmi vírus? segítsetek plz
ha valaki tud ajánlani egy netszolgáltatót h neki bejött akkor légyszi írja le mert én annyira nem tudom h melyik jó és melyik nem.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az lenne a problémám h szoktam neten versenyezni F1RFT vel(f1es autós játék) van külön szerverünk és futamkor ha 10-12nél többen leszünk ledob.ha vissza akarok lépni több mint 7-8 percig tölt és ledob megint.
Cod4el is játszok és ott nehezen enged föl, mert lassan tölt, de ha felenged akkor már nem dob le akármennyi játékos van fennt.
Az lenne a kérdésem h ezt okozhatja az h kevés a RAM a gépben(512mb)?
Vagy esetleg valami mást kellene kicserélni benne?
ha valaki tud rá valami megoldást légyszi segítsen, elõre is köszi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
q9400
7900gt
ocz platinum 2x2 gb 1100mhz
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Korábban beszámoltam errõl a hibáról, amire azt mondtátok hogy táp vagy porosodás. Szétkaptam, kitisztítottam, mert táp-csere nem volt kivitelezhetõ. Utánna kb 2 napig jó volt. Most ugyanez a gond, de vannak új tünetek is:
Megvan a reggeli elsõ bekapcsolás. Ezzel nincs hiba, betölt a Windows. Rá 2-3 perccel a következõk valamelyike történik: kékhalál vagy sima lefagyás.
Újraindítást követõen ismét két eset van. Vagy simán ujraindul és bebootol, vagy világít a led a gépen, de a monitor nem kap jelet. Winyó sem dolgozik, a ledje nem világít.
Ha ez történik akkor hiába próbálom újraindítani, mindig ugyanez történik. Várok 5 percet, bekapcsolom, akkor bebootol, de megint lehet fagyás/kékhalál 2-3 perc után.
Általában ha sikerül 3-4-szer lefagynia/kékhaláloznia és utánna elindul akkor már mûködik akár napokig is. (esetleges ujraindítások után is)
Visszaolvastam a fórumon a bekapcsolásos jelenségre winyó hibát mondtak többen, meg hibás szektor. Nekem a gépben két winyó van, megpróbáltam kikötni mindegyiket külön-külön, de semmi.
A konfigurációm leírom, hátha segít:
ASUS P4P800 Deluxe alaplap
P4 2,6 Ghz processzor
2x512 Mb ram
GeForce 7600 GS 256Mb AGP videokari (külön tápkábelt kell rádugni)
Samsung SATA 160 GB winyó (windows ezen van)
Samsung SATA2 250 GB winyó
+1 hangkártya
Mindez 300 W táppal (szerintem nem lehet kevés neki, mert korábban ugyanez a konfig mûködött)
am futtass egy orthos cpu+ram stress tesztet
telefonra letöltötem a ebuddy messenger-t és amikor kapcsolodni akkar ki írja hogy unabled failed és nutána nem csinál semmit.
nem tudjátok mi baja?
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
every damn day
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
every damn day
every damn day
a .h-u ból vedd ki a - jelet
genius dht-510 ehez a hangfalszethez egy ac3 kábel a 9dines csatlakozó az egyik vége másik 3db jack dugo van rajta megköszöném ha vki írna hogyha van vkinek eladó megvenném vagy tudja vki hogy hol kell venni azt is megköszöném halloo
every damn day
Csodák meg nincsenek.
Kössz a segítséget!
szeretnék venni egy 1 TB kapacitású merevlemezt, és ehhez lenne két kérdésem:
Milyen márka? (Samsungot néztem ki)
És milyen RPM? 7200 vagy 5400? Mert azt hallottam hogy ekkora kapacitású vinyóknál többször kell újraolvasnia nagyobb sebességen az adatot, ezért lehet hogy az 5400es gyorsabb lenne mint a 7200-as. Any tapasztalat?
Egy szó: BenX - Mindent elárul.
Üdv,
Levelamester
Egy szó: BenX - Mindent elárul.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
every damn day
Lenne egy kis probléma a dvd lejátszómmal, mert van rajta USB csatlakozó, és lejátszik MPEG4 videókat, és én letöltöttem két filmet.
Superhero Movie, és Australia. A Superhero Movie avi formátum de lejátsza, az Australia is, azt meg nem. Austráliát átkonvertáltam mp4-be, de akkor azt is írja ki, unsupport format. Mit lehet tenni?
every damn day
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
alaplap 60C
CPU 57C
MCP 63C
Ezeknek kb mennyi a normális értéke?
Nekem anno hasonló problémám volt, akkor memóriát kellett cserélnem. Szerintetek? Elõre is köszi a válaszokat.
\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)
Játék vagy netezés közben a gépem magától kikapcsol, páran azt mondták attól lehet hogy melegedik. Letöltöttem Everestet és valami MCP-t ír és az a legmelegebb 63-66 fok között mozog. Nah azt szeretném kérdezni hogy mi az az MCP?😊 Mert már elég idegesítõ hogy állandóan kikapcsol...
@ Hellomarci
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
Most fogok gépet venni egy teljesen új gépházba:
Asus Black & Silver Midi Tower PC Computer Case
ARCTIC COOLING Fan 12 PWM
ARCTIC COOLING AF8025 PWM
ASUS P5Q
CORSAIR VX550W
INTEL Core2 Quad Q9550 2.83GHz 775 BOX
ARCTIC COOLING Freezer 7 PRO
SAPPHIRE HD4870 2GB GDDR5 VAPOR-X PCIE
GEIL 4GB DDR2 1066 CL5.0 D/C BLACK DRAGON
Western Digital Caviar Black 640GB (7200rpm) SATA 32MB
Az lenne a kérdésem hogy mikor rakom össze a gépet akkor nem lesz nehéz az alaplapra bekötni a gép világítását. Vagy az meg van rajta jelölve hogy mit hova kell?
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910