Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
sziasztok!
Még karácsony előtt vettem egy Acer Aspire One 751h tipusu netbook-ot. Az ajándék összerakása és kiprőbálása után kiderült, hogy állandóan fagyogat memóriahibával és a touchpad is szar, a lassú mozgást nem érzékeli csak ha gyorsan húzod el az ujjad. Tegnapelőtt visszavittem a Media Markt-ba és nagy huzavona meg pofavágás után kicserélték a terméket, igaz más színűre, de mondom az nem baj. Ma kipróbáltam ezt is, erre induláskor egyből belebotlottam megint abba, hogy bizony a touchpad ugyanolyan szar használhatatlan..... Mi a fene lehet?? az összes ilyen készülék szar?? vagy ilyennek kéne ennek lennie? de így kibaszott pontatlan és használhatatlan az egér, kb ötödszörre vagy hatodszorra lehet egy kibaszott ikont eltalálni!!