64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Willenbrock
    3.5-ös a mozillám,bugos lehet ez a frissítés?Továbbra sem mutatja az új könyvjelzőket a címlistában csak a könyvjelző menüben-rácsapok mindgyárt az lesz a vége:(
    császtok ez full hd-s monitor???
  • Willenbrock
    Pontosabban a könyvjelzők menü lenyitásakor látszik a felvett oldal könyvjelzője,de a címlistában nem,felbosszant már ez miért nem jó?
  • Willenbrock
    Címsáv használatakor jelenjen meg:könyvjelzők-így van kijelölve és a sütik elfogadása a mozilla bezárásáig.Mégis csak a tegnap bejelölt oldalak könyvjelzőit jeleníti meg,ma meg nem vette fel a bejelölt oldalt.
  • Willenbrock
    Mozilla megint nem jegyzi meg a könyvjelzőket.Beállításoknál ki van pipálva a címsornál a könyvjelzők megjegyzése,megnyomtam a sárga csillagot a címmezőbe és nem vette be a könyvjelzőlistába az oldalt.Miért vajon?Tegnap ugyanígy volt beállítva és akkort felvette az oldalakat.
  • KaszaN
    Hi

Valaki tud valami progit amivel fel lehet venni videót játékokból? A fraps nemjó, mert zabálja az fps-t a gamecam-nak meg a feliratja ott vírit a videón. Van még más ilyen progi?
  • skyman14
    Üdv! Mitől lehet az hogy a gépem az eddig normálisan észrevette az 1iok hddmet most meg nem jelzi ki? Hogyan tudnám felismertetni?
    Császtok,monitor vásárlás előtt állok és azt szeretném kérdezni hogy valaki nem tud ajánlani 1 jó moncsit ami 30 körül van ás hdmi-s??????
  • MR ME
    http://www.iz3d.com/
    dúrva mi?
  • KaszaN
    Hi

Van ez a "iz3d" nevű program amivel lehet 3D-s képet csinálni és szemüveggel lehet nézni. Honnal lehet letölteni? A google sz@artsem ér.
    Köszi.
  • Bandi 18
    On the flyba szerintem normális ember nem ír...
  • Nem3sis
    Halihó,

Vettem a Acer 5536g laptopot és a wifi-t szeretném rajta használni, a gond az hogy nagyon gyenge a jelerősség (~ -80dbm). a pda-m ugyan onnan kapja a jelet azon -30dbm a jelerősség. Probálgattam a beállításokat a routeren és a laptopon is átállítani de az eredmény ugyan ez. Amit észrevettem hogy ha nem csatlakozok a hálózathoz akkor az jelerősség jó,viszont csatlakozás után pár perccel egyszerűen elveszik szinte teljesen. Driverek a legfrissebbek, oprendszer windows 7 ultimate. Vmi ötlet?
  • Gyocsika
    Sziasztok!

Most telepítettem újra az asztali gépemet, mert valami gigszter volt vele, azaz az XP nem töltött be...
    Újratelepítettem minden oké volt... Most pedig amikor bekapcsolom, betölt a Nod32... és úgy 3-4 perc múlva megyfagy minden.
    (Érdekes, h a capslock meg numlock működik)
    Most ismét újraindítittottam és egy ilyen kék képernyő jött ki...

Nem tudom mi lehet.
    Vlaki tudna segíteni? Köszönöm!
  • shrike7973
    Hi!
    Win7 ultimate van a gépemen, és ma kipróbáltam milyen vele dvd-t írni, hát kellemesen csalódtam benne mert igazából nem tudom kifogásolni az eredményt. Érdemes egyáltalán még nero-t telepíteni a gépre, vagy jó így is dvd-t írni?
    Másik kérdésem az, hogy miért van az, hogy 10ből 1-2 dvd-t ki kell gyakran dobjak mert azt írja ki nero hogy burn process failed.. általában on the fly másolásnál fordul elő, de ezt nem merem biztosra kijelenteni. két pioneer dvd íróm van, vannak vagy 3-4 évesek, nem is sata-sak, hanem ide-sek, egy kábelen. Korábban azt gondoltam hogy a nagy írási sebesség miatt van, de mostanában mindent csak 4x esen írok, és azon is előfordult ez párszor.
  • [HUN]FaTaL
    Persze csak hiányzik a 9esnek meg a 10esnek a fájljai. Amúgy te nem dx9et tettél fel, hanem dxet frissítettél ami régóta tartalmazza az összesnek a legújabb fájljait.
  • Nyugis
    a win7- alapból tartalmazza a directX-11et.
  • BIZ0906
    Fel teheted 2009 márciusi és az augusztusi-t úgy a legfaszább. Ebben benne van a dx11-es fájl is ha adnak ki hozzá frissítést.
  • Lacee86
    Sztem Win7-hez DX 11 kell.
  • misi82
    Sziasztok!
    Van egy kis gondom egy magneo i430-as gps-el nem tudom felrakni rá az igot. Nem tudom hogy tudnátok e nekem segíteni előre is nagyon kösz mindent!!
  • Nyugis
    frissítsem? a win7-ben nincs alapból benne?
    egyébként meg feltettem a DX 9.c-t.
  • Apocalipto
    Frissítsd a DirectX-et.
  • Nyugis
    Sziasztok!

fagyás gondom van. szinte folyamatosan.
    tessék egy kép róla!

Win7-et használok a legújabb nvidia driverrel. (195,62; a vga: MSI 250gtx)
    mi a megoldás? van ötletetek? most raktam Újra fel az nvidia drivert hátha..
    előre is köszönöm szépen a segítséget, és mindenkinek B.U.É.K.!
  • [HUN]FaTaL
    Acer:/

Volt barátnőmnek volt acerje, hozzá sem értél a touchpadhoz és össze-vissza ugrált az egérmutató. Elképzelhetőnek tartom hogy az összes ilyen, de nézz körül a ph netbookos topicjai között szerintem, ott talán több segítséget tudnak adni. Esetleg a synaptic.com-ról tegyél fel másik drivert hátha.
  • w77d
    sziasztok!

Még karácsony előtt vettem egy Acer Aspire One 751h tipusu netbook-ot. Az ajándék összerakása és kiprőbálása után kiderült, hogy állandóan fagyogat memóriahibával és a touchpad is szar, a lassú mozgást nem érzékeli csak ha gyorsan húzod el az ujjad. Tegnapelőtt visszavittem a Media Markt-ba és nagy huzavona meg pofavágás után kicserélték a terméket, igaz más színűre, de mondom az nem baj. Ma kipróbáltam ezt is, erre induláskor egyből belebotlottam megint abba, hogy bizony a touchpad ugyanolyan szar használhatatlan..... Mi a fene lehet?? az összes ilyen készülék szar?? vagy ilyennek kéne ennek lennie? de így kibaszott pontatlan és használhatatlan az egér, kb ötödszörre vagy hatodszorra lehet egy kibaszott ikont eltalálni!!
  • Bandi 18
    Boldog új évet minden hardveres és szoftveres kollegának aki a topikban segítséget szokott nyújtani. Tartsátok meg ezt a jó szokásotokat idén is :)
  • Blum
    Hi!

Egy elég láma kérdésem lenne! Kéne nekem a gépről egy DDS fájl,amit véletlenül elkavartam. Eddig az asztalon volt,amit már én módosítottam és az eredeti fájlnak is ugyanaz volt a neve. Kapkodtam a gépen,kihúztam az eredetit az asztalra és felülírtam. Nagyon fontos lenne,hogy valahogy visszaszerezzem,mert több órás munkám van benne. Op rendszer: Win Vista
  • [HUN]FaTaL
    Jó sem volt soha. Az nv 8xxx/ati hd 2xxx középkategóriája a legnagyobb butított kalap szar volt a vgak történetében. A 8600GT és a 2600XT már akkor gyenge volt mikor kijöttek, már a számozásokhuz képest. Akkoriban tipikusan ha játszani akartál kellett egy közép-felsőkategóriás (2900, 8800) kártya, vagy maradtál az előző sorozatnál.
  • Lacee86
    Hát ma már igen, de 8500GT nem (volt) ám olyan rossz.
  • [HUN]FaTaL
    ATi hiába 64bites akkor is gyorsabb.

Amúgy egyiket se venném, mindkettő gagyi.
  • Lacee86
    Az ATI csak 64bites, a 8500GT meg 128, úgyh utóbbi jobb.
  • Apocalipto
    Igazából már egyik sem, de ha választani kell akkor inkább az ati.
  • Gyovai
    sziasztok!

Szerintetek melyik a jobb kártya?
    Gigabyte 8500gt 52mb v Ati hd 4550?
  • Willenbrock
    Végre sikerült belőni egy kis vacakolás,kísérletezés után.
  • tigerbácsi
    ok! anyám! hol tartanak ma!le vagyok maradva!

ahogy érzem ebből új gép lesz! :-( talán a videókari marad egyenlőre. talán.
  • Willenbrock
    Firefoxban hogy lehet beállítani hogy adott oldalak a címmező jobb sarkából lenyithatóan megjelenjenek?Hiába nyomom a sárga csillagot nem jegyez meg semilyen oldalt.
  • Apocalipto
    Van már DDR5ös vidkártya memória is. A kettő teljesen más :)
  • savafan
    Hello!

Olyan gondom lenne, amilyenről még nem is hallottam. A gépem lefagyott és csak manuálisan tudtam kikapcsolni a "Bekapcs" gombbal. Elindításnál mielött a BIOS feljönne egy gépi hang, ha minden igaz a "Custom fail" szöveget mondja. És el sem jut a BIOS-ig. Elég érthetelen a szöveg és még mond utána valamit de azt nem értem.
    Hallott már valaki ilyenről és/vagy esetleg a megoldást is tudja?

Előre is köszi a segítséget!
  • Bandi 18
    Elvileg ha leveszed az oldalát már látszik is.
  • tigerbácsi
    ohh köszy! de csessze meg akkor azt is kék venni :-(
    majd szétszedem a gépet s kiderül milyen táp van benne :-)
  • Bandi 18
    Ez egy lég régi lap. Nm támogatja a Phenom porickat.
    Ezeket eszi meg PLusz ha fejleszteni akarsz akkor ha noname tápod van akkor azt is cserélni kéne.