Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
A cimbim két vinyóját látja a BIOS, az egyiken oprendszer is van, XP. A rendszere nem bootol be. Bejön a kezőkép és aztán szeva.
Csökkentett módban két sys file-t még keres, de aztán csá ott is. (SPDT.sys, d334bus.sys.) Minkét vinyó teker.
Akkor a következő a tényállás. Nekem két vinyóm van, egy IDE-s és egy SATA-s. A SATA-n van XP64-em. Mikor az én IDE-semet kiveszem és bármelyik cimbi féle szintén IDE-s vinyó megy be a helyére, akárhogyan erőlködö, a gép mindig a cimbi vinyójáról akar bootolni, még manuális kiválasztás után is a boot menünél. Mi a rákot kell ilyenkor csinálni? Láttam én már sokmindent, de ilyet még nem pipáltam...
A bátyus gépében több vinyó is van. Ott csak annyi a tünet, hogy az adattárolásra használt vinyóhasználata esetén a boot folyamat elindul, XP is elkezd tölteni, de a töltés ott is megáll.