!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Mármint kapcsolat 😊. Tudod ez a helyi kapcsolat alá meg oda van írva hogy milyen kártya (PL: RLT8131)

greg benz
Az eszközkezelõben látja a gép (bár megjegyzem rejtett eszköz,nemtudom miért)Rakjak esetleg egy printet?

Bandi 18
Hát pedig míg a hálókari nincs rendben nem fog feltárcsázni... A kapcsolatoknál látod hogy lenne valamilyen is?

greg benz
Drivert nem pakoltam fel,nem is tudom milyen kéne/honnan szerezhetem be😞
Nem betárcsázós a net,a modemem pedig egy ADSL Modem,típusa: RTA1310B (remélem erre gondoltál,többet nem tudok róla)

Bandi 18
A hálókari drivert felpakoltad már? Modemes betárcsázós a neted? Milyen modemet használsz?

greg benz
Közvetlenül a géppel

És hogy akarsz csatlakozni? Router vagy azzal a géppel közvetlenül?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

greg benz
Sziasztok!
A másik gépemet szeretném rákötni az internetre,de valamiért nem akar össjönni...
Elsõ körben ezt a hibaüzenetet dobta ki:

Majd a microsoft oldalán találtam ennek a 769-es hibának a javításához egy leírást,elvileg a hálókártyát kell engedélyezni..
Megnéztem,és már engedélyezve volt,szal nem ez a gond.. de gondoltam továbblépek a leírásban,a következõ a Hálózat beállítása varázsló volt,elindítottam,és akkor ezt kaptam válaszul:

Innentõl hogyan tovább?teljesen tanácstalan vagyok<#wilting>

Elõre is köszi!

Lcapitant
format c: 😄DDDDD
amúgy kehet h vmi program nincs telepítve, vagy vidd vissza

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Lcapitant
XP 32bit

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Lacee86
XP 32 bit

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

47026-ra valaki pls
[HUN]FaTaL
Vista 32bit.

http://goo.gl/gd6Zi5

levelamester
Köszike.

Döme

Egy szó: BenX - Mindent elárul.

Bandi 18
Szerintem XP és 32bit.

levelamester
Üdv!

32bit vagy 64bit? WinVista vagy WinXP? Mindenképpen Gamer Edition.

2Gb Geil 800 MhZ
2,6 GhZ Core2Duo Proci
8800GS Videókártya (384 Mb)

Sürgõs választ kérnék.

Elõre is köszönettel..

Döme

Egy szó: BenX - Mindent elárul.

Csibusz

Most az van, hogy ugye bedugom a kábelt villog világít ahol világítani kell a lankarinál... de ahogy látom everest nem látja a kártyát, ha jó helyen nézem programon belül:S
Endiman
aha, REV 2.1 van az alaplap sarkában

#47026 bocs<#nevetes1>
#47028-ra valaki??
Bandi 18
Biztos hogy rev 2.1-es deszkád van?

Endiman
persze, tök ugyanolyan kingmax-ot vettem mint a többi

Bandi 18
Nem rosszból mondom, de ennyi idõ alatt 10x is újra lehetett volna már rakni 😄. (Tudom a lustaság nagy úr, én is utálok wint rakni XD)

Bandi 18
És amit vettél ramot ugyanolyan ? Mert nem lehet ész nélkül pakolgatni õket. Van a világon Dual Channel 😊 és valszeg ez kever be neki.

Garrett27
Akkor attól félek, hogy reinstall, ahogy Bandee írta, ha a repair se mûxne

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Endiman
jogos, de a negyedik ramot amit vettem, kipróbáltam úgyis, hogy az egyik régebbit kivettem. 3giga rammal megy, 4-el már nem indul.

Csibusz
everest elsõnek akkor.. mert nem akarok plusz pénzt kiadni.. nem az enyém...
Bandi 18
Hát akkor nincs fenn a drivere a hálókarinak és ezért nem csatlakozik 😊. Tedd fel az everestet és nézd meg hogy miféle kari is az. Vagy lementek hétfõn a boltba és vesztek 1500 pénzért egy normális hálókarit 😄

Hali!

Vettem 1 Ipod Touchot. Amikor hozzákötöm a géphez a gép jelzi hogy új hardver telepítés sikeres, de az iTunes nevû program már nem ismeri fel.
Átvittem haverhez kipróbálni és ott pedig egybõl felismerte az itunes az ipodot.

Valami ötlet?
Lacee86
Hát lehet h inkább a 4. Ram hibás, amit vettél. Elsõ körben sztem azt kéne megpróbálni visszacserélni. Ez az új Ram is Kingmax amúgy?

Endiman
Sziasztok!

már lassan 1 hónapja vettem egy Gigabyte GA-EP31-DS3L alaplapot. Az alaplappal vettem 3 db 1gb-os kingmax ramot. ezekkel müxik is. viszont tegnap vettem megegy 1 gigát, ezt ha beleteszem nem indul el a gép, kiakad a rendszer. valamint néha elõfordul egyes játék installoknál, hogy kifagy. ez elég ok arra, hogy visszavigyem?

itt a manualja

Csibusz
Na itt vagyok, szóval ugye akkor ott kéne lenni a hálózati kapcsolatoknál, hogy:
Helyi Kapcsolat..
Na ez ott sincs.. pedig beállítottam, hogy:
Kapcsolódás az internethez -> kézzel állítom be -> állandó szélesszávû kapcsolattal..
de semmit nem jelenít meg. A windows szûz (csak a hangdriver meg a alaplapi driverek vannak feltéve) bármiféle driver ötlet vagy akármiféle ötlet érdekelne 😊

Elõre is köszönöm =)
Rash87
Megint kellene egy kis help,most tettem fel újra az egész rendszert. S eddig minden oké,de az egyetlen játék,amivel játszani szoktam(S el is indul 1 régebbi gépen😄),vhogy most nem akar indulni(CoD2),mert ezt írja ki:
"Out of memory error.You Are Probably low on hard disk space."

Ez mitõl lehet? Particionáltam,teljesen új az egész rendszer,C-n 15 GB,D-n meg 150 Gb szabad hely van még. Szóval nem értem miért csinálja,valaki tud erre megoldást? :\

Glory, Glory Man. United!

Csibusz
Nem lehet a modem rossz mivel megnéztem egy másik gépen is😊 de ezt meglesem amit most mondtál😊 majd írok mert fel kell telepítenem a rendszerét is xD
Bandi 18
És a karit felismerte? A TCP/IP be van állítva? (azt úgy tudod megnézni hogy a hálózati kapcsolatoknál nyomsz rajta egy tulajdonságokat, és ott a legördülõ menüben kell látnod a TCP/IP-t.
És arra még nem gondoltatok hogy esetleg a modem a rossz ? 😊

Csibusz
Sziasztok! Nemrég írtam, egy géprõl amire semmiféleképpen nemtudtam ráerõszakolni az internetet... hát ez még mindig így van... de annyira rájöttem.. h a Lankártya nem integerált vettk bele még anno az 1800 (vicc) években ... szóval a helyzet ugyanaz, hogy az eszközkezelõnél azt írja, hogy Ethernet-hez való dolgokat nem találja...

Válaszotokat elõre is megköszönném
Legend Killer
ez se mûködik a gépnél, az a baj 😞.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
majd hétfõn tudom csak, me nincs nekem cd, más fog adni.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Garrett27
miután beírtad a jelszavad/bejelentkeztél azonnal nyomd le és tartsd a SHIFT gombot, így a rendszer nem olvassa be a programokat, amiket a bejelentkezés után szokott beolvasni.

Ha sikeres lett, valszeg valami olyasmi okozza, ami bejelentkezéskor indul el, nézd át a STARTUP mappát, a registry-ben a RUN sort, hogy mik indulnak el..

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

rooney8
Hátha itt megtalálod a játékot és akkor ráfér egy dvd5-re 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

trident
Igen, próbáltam úgy is azért nem értem hogy nem jött össze, majd megpróbálom még, sajnos bekapcsolva+kulcsot beírva sem jött össze.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Bandi 18
Vagyis windows telepítés.

Bandi 18
Adatmentés valahogyan aztán win-re.

Legend Killer

SrAta
Konkrtan igen játékról😄
szóval csak az kéne h az egy isot 60 rarba szétkapni
megoldható?
Ha igen hogyan?😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Bandi 18
Lehet hogy csak én nem látom de alul a key mezõnél nem adtál meg értéket😊. Ja a WPA az jobb mind a WEP 😊, és ha nagyon biztonságosra akarod állítani akkor az SSID broadcastot is kikapcsolod, hogy mások ne lássák hogy van wireless eszköz a közelben, így (hacsak nem ért hozzá az ember) észre sem fogják venni az eszközt 😊. Remélem tudtam segíteni...

Legend Killer
<#help><#help>

madass
vista ultimate 32 bit alatt,
ha egeret, vagy bármilyen más perifériát,
usb hubon keresztül csatlakoztatom, nem érzékeli a számítógép,
áramot viszont ad (világit az egér)
Hub nélkül, minden tökéletesen megy.

Driverre gondoltam, viszont neten semmitsem találtam

PLS HELP ME

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

trident
Barátnõmnél egy routert üzemeltem be. Modem->router. Router+utp kábel elsõ géphez. A másik gép vezeték nélküli hálózaton keresztül kapcsolódik.

A router egy MSI RG60SE, egy MSI US60SE usb adaptert használtam.
driver fel, minden oké, ment is minden, semmi gond.

Egy dolog nem ment, a biztonsági protokol beállítása.
Amint beállítottam a WEP titkosítást, a vezeték nélküli kapcsolat úgy ahogy volt elszállt. Csak akkor találta meg újra a hálózatot, ha a titkosítást kikapcsolom.

Ráadásul hiába állítottam jelszót, nevet, nem talált fel a hálózatra (leap ellenõrzés FAIL😄).
Routerrel, hálózatmegosztással volt már dolgom, de sajnos a titkosítás nem megy. Biztos valami apróságon csúsztam el és balfaszkodom, de megköszönném, ha valaki segítene.😊

A képet az efrud.com képfeltöltõ tárolja.

A képet az efrud.com képfeltöltõ tárolja.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Lacee86
De lehet h járékról van szó.