Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok!
Nekem egy elég kacifántos problémám van. Húgomnak építek egy gépet. Konfig: 1200MHz AMD Duron proci, 256 MB SD RAM, egy őskori lelet videókari (még PCI foglalatú) és egy 1,7 GB-os winchester kövület:D A lényeg, hogy XP-t akarok rá telepíteni, beboot-ol az XP CD-ről, ha jól tudom az első fázis, hogy fájlokat másol a vinyóra. Amikor ez kész, sötét képernyő és ugye jön az a rész ahol el kell fogadni a licenszerződést, ezután kikapcsol a gép, DE nem akárhogy! Leáll a gép és a power LED tovább világít.
Ezután hosszan nyomom a power gombot, kikapcsol a LED, majd megint benyomom és ekkor a gép újból bekapcsol és kezdődik előlről az egész. Még azt hozzátenném, hogy míg sikerült belőni az IDE eszközöket (kb egy 20 percet vacakoltam vele) és közben is fellépett a hiba, tehát ugyan így leállt a gép. Hogyha esetleg valaki tudna mondani egy jó tanácsot vagy bármi azt megköszönném!