Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
shrike7973 #50132 Hali!
Van a háztartásban 2 gép. Egyik enyém a másik anyámé.
Enyémen van internet, övén nincs, de szeretné, ha az övén is lenne, szal meg kell osztani. NEkem ezzel csak az aproblémám hogy nem ül le egy héten csak 2x vagy hasonló, viszont akkor meg nem nagyon akarom odaadni a gépemet, mert csinálnék én mást.
Nekem egy olyan lehetőség kéne, hogy veszek egy routert, amikhez sajnos nem értek mert még nem volt.
Lehet olyat csinálni, hogy nem megosztom a netet, hanem megadom, hogy oda 100 kb/s et küldjön, és ide meg maradjon 700 kb/s? Neki nem kell több amire használja.
Továbbá ha ő nem gépezik és kihúzom a kábelt akkor minden az eredeti, szal nálam 800 kb/s lesz?.
Igazából letöltések miatt örülnék ha nem kéne 400-400 ra osztani.. mert hát...
Továbbá ami miatt aggódok az a multiplayer játékokbeli ping. Tudtommal ha ő nekiáll netezni a másik gépen akkor én laggolni fogok.. vagy jelentősen nő a pingem.. ha kihúzom játék időre a routerből az ő netét akkor az időre nekem olyan pingem lesz mint most sima modemmel?
Asus RX3041 ADSL/Cable Router 7.041 Ft
D-Link DIR-100 ADSL/Kábel router 7.500 Ft
Ezek között gondolkozom.