Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Attee88
    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni. Tavaly vettem egy Asus notebook-ot. Régóta az a problémám vele hogy bekapcsolás után a szokásos Windows XP logó és haladásjező után megjenenik az „Üdvözöljük” felirat. E kettő között kb. 2-3 másodperces szünetnek kellene lennie,fekete képernyővel, nekem kb. 1 perc. Utána megjelenik az asztal (ikonok tálca nélkül) kb. 2 percig, és csak utána működőképes a gépem. Sajnos Windows reinstall nem segít, és más Oprendszer sem. De telepítésnél is ilyen. Felmásolja a telepítőfájlokat, és jönnie kéne, hogy melyik partícióra akarom telepíteni, de csak fekete kép és kurzorvillogás kb. 5 percig.
    Az érdekesség, az hogy valamikor jól működik, kb. fél perc alatt, bekapcsol (ahogy kéne, szerintem). A koliban még jól indul, mire a suliba érek már nem.
    Remélem, tudtok nekem segíteni.
    Előre is köszönöm.
    Üdv: Attila