64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
zoznyák #50123 na most igy fiygelgettem, és igazából a mély hangok helyett lesznek a recsegések, tehát ütemre megy a recsegés mély hang helyett -
zoznyák #50122 nem raktam fel semmit. kb szűz gép, most lett véve nem rég és vadi uj win 7 van rajta kedd óta -
#50121 lófasz betettem má neki 3 ugyan olyan VGA-t amiről tudom hogy jó és nem jó de amúgy 1 rövid 2 hosszú 1iknél sincs -
#50120 hát igazából így már passz :S
vmi codeck pack van fenn? ha igen akkor szedd le és próbáld esetleg úgy, de sztem ha az lenne a gond akkor egyből megnyakkanna, nem pedig egy idő után... -
zoznyák #50119 ez egy laptop, és a saját hangszoroin is. és mondom filmnél meg még nem volt iylen. valami codec nem lehet?
-
#50118 az érdekes
csak hifivel csinálja vagy sima szgép hangfallal is? -
zoznyák #50117 Egy ideig megy normálisan (jo a hifin van egy folyamtos kis recsegés de nem para) aztán eltelik egy kis idő szol emg minden és páff elkezd recsegni keményen és nem hagyja abba. Ha kilépek a lejátszóból, pl winamp és ujraelinditom akkor megint jo egy ideig mit tudom én oylan 10-15 percig -
#50116 ajánlom figyelmedbe :) -
#50115 ahoy HELP
van 1 ezer éves lófasz gépem régi compaq aztán bekapcsolom 1 rövid 2 hosszú beep és ennyi mi a gond? kerestem gugli minden apja fasza azt nem találtam
előre is közi! -
#50114 most csak simán berecseg néha, vagy egy idő után folyamatosan recseg? -
zoznyák #50113 de ennyire? Mert az egy dolog h ha rákötöm a hifit akkor kicsit zajos de mondom eltelik egy kis idő és élvezhetetlenné válik nagyon durván az azért csak nem alap probléma -
#50112 win7nél szar a driver sajnos, gondfolom alaplapi integrált van neked is, mindenkinek recseg :( -
zoznyák #50111 ja bocsi, elnéztem azt hittem az enyémre válaszoltál, ne haragudj! -
zoznyák #50110 Mit vigyek vissza?:) Ha mondjuk filmeknél működik a hang akkor a hardverrel nem nagyon lehet gond. valami szoftveres hibára gyanakszom, szaros win7 -
#50109 próbáld ki másnál másik lejátszóval, ha azzal is szar akkor vidd vissza -
zoznyák #50108 Hali!
Miért lehet az, hogy hallgatok mp3 formátumú zenéket, el telik egy kis idő és kegyetlenül elkezd recsegni. Winamp is, media player is, ezekkel próbáltam. Ha net rádiót hallgatok mondjuk winamppal akkor is ez a helyzet. De ha pl játszom, vagy filmet nézek akkor minden okés. Lehet valamiféle codec hiba? Köszi -
#50107 hali
az normális, hogy a memory stick pro duora 16kB/s-el másol cuccokat? :S mert elég lassú... -
#50106 akkor vidd vissza -
#50105 Hát az nagyon f*sza!
Ma vettem eredeti játék! -
Noodlee #50104 Hibás a lemez
-
#50103 Sziasztok!
Mitől lehet az hogy berakok egy lemezt a DVD olvasóba és csak kattog és semmit nem csinál?Berakok egy másikat azt meg simán beolvassa! -
#50102 hdd gond? -
#50101 lehet még valami kh...ugye a koliban felemeli az asztalról és lóbál utána baszaxszik... -
#50100 "A koliban még jól indul, mire a suliba érek már nem."
ez bezárt minden kaput...pedig talán lett volna 5letem. -
Attee88 #50099 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Tavaly vettem egy Asus notebook-ot. Régóta az a problémám vele hogy bekapcsolás után a szokásos Windows XP logó és haladásjező után megjenenik az „Üdvözöljük” felirat. E kettő között kb. 2-3 másodperces szünetnek kellene lennie,fekete képernyővel, nekem kb. 1 perc. Utána megjelenik az asztal (ikonok tálca nélkül) kb. 2 percig, és csak utána működőképes a gépem. Sajnos Windows reinstall nem segít, és más Oprendszer sem. De telepítésnél is ilyen. Felmásolja a telepítőfájlokat, és jönnie kéne, hogy melyik partícióra akarom telepíteni, de csak fekete kép és kurzorvillogás kb. 5 percig.
Az érdekesség, az hogy valamikor jól működik, kb. fél perc alatt, bekapcsol (ahogy kéne, szerintem). A koliban még jól indul, mire a suliba érek már nem.
Remélem, tudtok nekem segíteni.
Előre is köszönöm.
Üdv: Attila
-
#50098 szerintem az lehet a baj hogy youtube videó hangsávja stereo, és nem 5.1 ;) -
Paranoia #50097 hja sry:D -
#50096 nem inkább gigabyte lap? :D -
Paranoia #50095 Hi.
youtubeon hallgatok zenét csak 2 szélső hangszóróm szól.:(Erre nincs vmi megoldás,h szóljon mind?vagy legalább még a mély mondjuk.
Abit GA-MA770T-UD3P alaplap
köszi
-
#50094 csak azokkal tudsz játszani amik egyazon fizikai lemezen vannak természetesen, am norton partition magic -
#50093 ja szerintem a h-ról nem tudsz átrakni, mivel az egy külön HDD, inkább d-ről pakolj át h-ra cuccokat, és akk d-ből tudsz c-re helyet adni :) -
#50092 norton partition manager -
#50091 hali!
Egy partíció méretét utólag lehet nagyobbítani? Konkrétan nálam most 3 külön partíció van. C: win, D: ez egy 200gigás, H: ez egy 1000gigás, amit nemrég vettem. Namost a C-n a win állandóan panaszkodik hogy kevés a lemezterület és ahogy nézem tényleg betelt, de nem tudok mit törölni, mert azon csak a win dolgai vannak. Jó lenne ha mondjuk a H-ról át tudnék csatolni valahogy mondjuk egy 200gigát... -
Attis55 #50090 Sziasztok!
Egy elég furcsa problémám van. Ha USB-s külső WD (fél éves) vinyót akarok csatlakoztatni, akkor csak egy bizonyos hubból megy, másikból nem. Sőt olyan is van, hogy ha nem használom a külső vinyót mondjuk 10 percig, akkor leáll... És ha szeretném ismét használni akkor előbb csatlakozik, felpörgeti és csak utána tudom használni... Sokszor másolás közben elveszíti a kapcsolatot. Elég zavaró.
A laptopról minden probléma nélkül azonnal megy és más pendrive-ok is kitűnően működnek a "problémás" PC HUB-okból...
Win reinstall most volt, ezen nem segített.
Előre is nagyon köszönöm. -
#50089 Elég hanyagok és spórolósak lettek az Asusnal pedig csak úgy ontják a "jobbnál-jobb" és "szebbnél-szebb" holmikat.. -
Seeed #50088 van nekem egy traktor dj studio 3as mixer progim. az alaplapomon 7.1es hangkártya integrálva. Viszont valamiért a program nem ismeri fel a többi csatornát. és sima stereo kimenetet érzékel mintha egy sima hangkártya lenne. És hiába váltom több csatornásra a hangkártya progijában, hogy mondjuk 6 csatis legyen, bedugom a kimenetekbe a hangszórókat és ott sem ad jelet. Ez mitől lehet? -
BIZ0906 #50087 Ejha részletes leírás thx. Én csak a ezközkezelőben a hálózati karinál a network addressthez írtam értéket és megváltozott. -
Slapy #50086 ez már megvolt..felismerte, mert telepítette...sőt úgy is csináltam hogy töröltem -újraindítottam és utána telepítettem csak, de semmi változás...
Arra gondoltam még de lehet hülyeség, hogy le lehet-e tiltani a billentyűt vajon a BIOS-ban? mert ha igen akkor még ott kellene körülnéznem...de arra sincs lehetőség jelenleg mert ugye nem működik.. :oD -
#50085 próbáld meg eszközkezelőben letörölni és újrarakni -
#50084 LINK