Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
shrike7973 #49934 Hali!
Ma szántam el magam windows telepítésre az uj vinyón, és mint előző hsz eimből kiderült windows 7-et.
Röviden tömören:
az eredeti vinyómat használtam 1 hétig, rendszerrel és játékokkal két külön partíción.
szükségem ovlt ahelyre, filmek stb, ezért beszereztem a partition magic 8 nevü programot, és felosztottam particiokra az új 500 gigás samsungot.
50 system, erre akartam most rakni a rendszert
mégegy part játékoknak, még egy data2-nek.
az első kettőt megformáztam később, hogy ne kelljen vele időt húzni installnál.
a data2 t mai napig használtam adatok miatt, meg is telt már 116 gigával.
és a lényeg: windows lemez berak, régi vinyó full eltváloítva, bootol, telepítés indul minden fasza, custom, választanám partíciót, listázza is system games és data2, mondom system, nem is kell formázni, formázva, volt.. nem engedi.. nem tudja vmiért telepíteni, mondom akkor formázd, megvolt, akkor sem.. akkor töröld a partíciót.. letörölte.. unallocated space re rámegyek, meg is adja a max 50 gigát, enter, nem tudja létrehozni a partíciót...
régi vinyó vissza régi rendszer indul, system part ugye sehol, másik kettő megvan hálistennek, de ha elinditom a partítiom magic 8 programot, azt írja, az egész vinyóra, sárga nlgyzetben, hogy BAD, és ki se írja a particókat..
most egyenlőre letöröltem mindent a régi vinyó játékos részéről, átmásolom a data2 116 gigáját és megpróbálom törölni az egész beosztást és windows al megcsináltatni.. de amúgy mi lehet a gond? én basztam el vmit, vagy mi a szar ez???