Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
shrike7973 #49922 Hali!
Gondolkozom Windows 7 Final beszerzésén, kérdéseim a következők lennének:
* a drivereket már optimalizálták-e rendesen az op.rendszerhez (gigabyte 965p s3 rev 3.3 lap, nvidia 8800 GT/9800 GT/GTS250 (:D), többi perifériátnak majd utánanézek.
* ha nekem játékra kell főleg a rendszer, és az a fontos számomra hogy minél több fps t lássak a meteren, többi nem is igazán foglalkoztat, akkor melyik windows 7 lenne a megfelelő nekem? Van ugy ehome premium, professional, és ultimate
* 32 bit vs 64 bit ??? (core2 e6320 van 2,8 ghz en járatva)
* eddig moddolt xp takarítására és beállítására tuneup utilities 2009 et, ccleanert, és ashampoo 2009 et használtam, úgy találtam ezek nagyot tudnak dobni a teljesítményen. Gondolom windows 7 nél már más programok a menők.. miket használjak majd?