!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Ezzel mit akarsz mondani?
[HUN]FaTaL
total commanderbõl/sajátgépbõl csak a dvd ramokat lehet úgy törölgetni mint egy HDD-t.

http://goo.gl/gd6Zi5

Máté94
Köszi.IMG Burnel valamit csináltam és letörölte😄
[HUN]FaTaL
Nem használok nerot és nemtom már a menüszerkezetét. Keresd meg újraírható média törlése vagy valami ilyesmi. Utoljára hatos nerot használtam, az utána lévõk szarok😄

Máté94
Neróval elmondod,hogy kell?😄
[HUN]FaTaL
Neroval vagy imgburnnel vagy más dvd író szoftverrel.

Máté94
Sziasztok!

Vagy egy DVD+RW lemezem amirõl törölni szeretnék egy filmet de nem engedi az írásvédettségre hivatkozva.Hogy tudom letörölni?
hali!
jó múltkorjában kölcsön adtam (énhülye)a haveromnak az eredeti xpmet.mostmeg felakarom rakni és nem tudom aktiválni,se neten,se telon keresztül..szal elk*rtam az eredeti xpmett:S:S..
és hogyan tudnák hozzá venni vagy nem is tudom hogy ,hogy újra mûködõképes legyen??
SrAta
nem
ahogy frissített a vidanet (3óránként frissít) rögtön lett buherálás nélkül
Csak szólok hátha valakinek ilyen gondja lesz
kössz a helpet
üdv
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

[HUN]FaTaL
A netszolgáltató nem is fog. Klónozd bele a routerbe annak a hálókártyának a MAC címét, amirõl eddig ment a net. Egyáltalán a routerben beconfigoltad a netet?

SrAta
Sziasztok!!!
Nagyonnagy segítségre van szükségem!
A helyzet az, hogy barátnõmék vettek egy routert meg hozzá egy WLAN adaptrert.
Összekötöttem a vidanetes modemmel mindent. Felraktam az adapter driverét és az agáz, hogy nincs net.
NA, DE ha megnyitom az Internet Explorert és beírom, hogy "192.168.1.1" a router Ip-je. Akkor kijön a beállításaihoz a bejelentkezõ felület beírok felhasználónevet, jelszót és belép.
Tudom állítgatni a Router adatait meg mindent, ergo szeriontem a modem vagy a netszolgáltató nem frissített még, hogy nekem más a MAC címem
Lehet ez?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

[HUN]FaTaL
Játékoknál sehogy. Illetva matrox head2go-val.

kissadamvikt
Szasztok!

adott 8600Gt + 2 monitor + vista 64 bit. a kérdés a következõ, játékoknál csak 1 monitort használ a gép, a másikon az asztalt látom, hogy tudom azt megcsinálni h mind 2 monitort kihasználja a gép?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

ha van rá lehetöséged akkor ted azt az ugy egyszerübb lenne igen!
Darth Sith
Tehát azt mondod, ha simán újrahúzom a rendszert a régire formatálás nélkül akkor megmaradnak az adatok és akkor hozzáfogok férni a régi rendszergazdai adatokhoz?

Ha bekötök abba a gépbe még egy vinyót és arra húzok egy rendszert és mellé teszem ezt, az ugyanolyan mintha egy másik gépbe bedugom a vinyót és ott próbálok belépni rá nem?

Nem a lényeg, hanem a fontos!

vagyha van d pariticiod akkor arra telepitsd a rendszert
vagy ha ezt nemakarod igy! ha van még egy vinyod akkor arra telepits egy rendszert és hejezd primari masterbe elsodleges vinyonak és dugd mellé a másik vinyot! igy is menni fog!
Várj! A rendszer csak a saját fájljait irja felül de még a pl:c:/wxy vagy a program files-se irja felül SOHA!!!!tehát még az nfs is pl fentmarad csak legfeljebb nem müködik!
Darth Sith
és itt mi a garancia arra h megmaradnak az adatok? mert már sikerült olyan win telepítést és frissítést/javítást csinálni, hogy azt írta a telepítõ h megmaradnak az adatok csak mellé települ és ehez képest szépen felülírta, eltüntette, pedig nem formáztam.

Hello!
Az lessz a legtutibb hogy ha fejbevágod egy xp telepitéssel ugy hogy nem törölsz nem formázol nem particonálsz! igy kapsz egy garantáltan uj rendszert csak a vinyon ottlesz a regi renszeris ami már nemegy emiatt!
ha lementetted a cucokat megint ujrahuzod de mostmár formázhatsz is!
Darth Sith
nem lehet h a Vista leállítja simán a vinyót és kell neki pár másodperc amíg újraindítja inaktív állapotból? ilyenkor szokott megállni egy pillanatra a rendszer.

Darth Sith
Van egy régi gépem, amelyen XP futott, de megadta magát a rendszer. Elég sok fontos adat volt rajta, rendszergazdai fiókban, jelszóval védve. Ugye normál esetben fogom, átrakom egy másik gépbe, lementem és formázom, de mivel rendszergazda fiókban volt, nem enged belépni. Van valakinek ötlete arra, hogy ilyenkor mi a teendõ?

Tufa
Mitõl lehet hogy néha minimum 20mpekre megáll az aktuális futó program (akár FF, akár játék, szinte bármi, 1 kattintás után az ablakba "nem válaszol"). Teljesen friss legális vista, semmi plusz segédprogram vagy ilyesmi... 1 vinyó, 30+290es partíció, a gép tiszta. Milyen hardver okozhat ilyen jellegû problémát? Vinyó esetleg?

[HUN]FaTaL
Nem hangos, 2000et forog a gyári hûtõ és kb mókuskerék méretû. Az FSP CRG400am hangosabb. 😄

MR ME
" ugyanaz hûti az e8500akat is és 3,6ghz-n"
midez oké, de hangja milyen? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kösz a kimerítõ választ!

<#worship>

[HUN]FaTaL
Bõven elég az az alu hûtõ még húzásra is, ugyanaz hûti az e8500akat is és 3,6ghz-n simán ment vele a cpum. De ha a mostanid jobban hût, ráteheted azt is.

Lacee86
Hát sztem hagyjad a mostanit. Bár ahogy rákerestem, az se tûnik túl komolynak, de hát látom, még húzott P4-re használtad, úgyh akkor annyira nem lehet rossz. De azért hõmérsékletet figyeld mindenképp.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

rvn
Egy kérdés! Vettem egy e5200 at. Most látom h ehhez a prochoz adtak egy nulla alu hütõt! Ugy érzem ez kevéske lesz! Otthon van 1 AC alpine7 tipusu hûtõ. Az hûti a mostani p4-et is. Szerintetek hagyjam azt a coolert benne? Vagy tegyem a gyárit?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

duracellmumus
Üdv!

ha a halható hang impulzusszerû, 5-20Hz-re ültetõdött 1-5khz-es brust/sweep(ritmusos ciripelés,zizegés)
-lehet a tápban pfc induktivitása,
-alaplapon az egyik ferrit mag a cpu körül
-vagy egy olyan alkatrész amit nem sikerült felrögzíteni rendesen, és az áram dinamikus változása hatására mozog,zizeg.
futtass le egy 3dmark2005-öt és cpu teszt környékén hallgatóz...

-próbáld meg megállítani a ventit egy ecsettel amikor azt a zajt csapja és ha megszûnik akkor a venti csapágyazása van kikopva->venticsere

Ha a táp folyamatosan sípol 13-15khz-el az már gáz.
Valószínû megdöglöttek a kondik a tápban. normál esetben 18-25khz körül alakul a kapcsolási frekvencia, ezt már nemigen hallod meg. Általában túlterhelésnél, vagy szûrõ túl nagy szivárgó árama miatt esik le a kapcsolási frekvencia, és így halhatóvá válik. Ekkor érdemes minél hamarabb kicserélni a tápot!

gyengébb minõségû/megöregedett tápok képesek használat folytán kinyírni az alaplapon is a kondikat, és azt már nem lehet megúszni egy tápcserével...

Apunak mindig igaza van! Most is.

Solten
ja, vagy orthos

Saor Alba

Metwork
Met = Metwork 😊

I will use google before asking stupid questions.

Neharagudj MET de mint látod nem neked irtam!!! Amugy kössz hogy válaszoltál hejette is!
Amugy én is addig huztam a gépeimet mig birták! Ha jol megy igy is akkor én is igy hagynám!
Pepsi Twist
én ventire gyanakszok a tápban próbáld ki hogy 1 fogpiszkát beledugsz a ventihez és nem forog ha akkor is csinálja akkor kondi 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Bandi 18
Nekem pont ezek voltak a problémáim mint amiket leírtál. Néha abbahagyta aztán megint rákezdett. Tápcsere lett a vége.

egyelõre nem tapasztaltam problémát, de azt sem szeretném ha egyszercsak nem tudnám elindítni a gépet, és pont olyan idõpontban történne mindez, amikor nem tudnék friss táphoz jutni.

Nomeg eddig csak indítás után kb 10 percig csinálta, azt elviseltem, de ma elõször egy film nézése közben is elkezdte és k.rvára zavart..

kifli
okoz valami problémát? azon kívül hogy visít
az az érdekes hogy indításkor nagyon nekikezd, aztán elhalgat, de néha ismét rázendítz és olyan hangosan, hogy az idegeimet szétküldi.

Ezeket lehet javítattni? msot nincs kedvem újat venni...

utánaolvasgattam a dolognak, és tényleg nagy valószínûséggel a táp csinálja.
Vmi zavarhatja a cuccot? megmenthetõ még vajon a táp? vagy ez már gémóver?

kifli
a londik sercegnek, ha nincs semmi baj akk haggyad hagy sercegjen magában
Bandi 18
Nekem is cicereg. Nekem a lapomon egy kondi csinálja. De nálad lehet hogy a tápod mert mikor elszállt az egyik tápomban a kondi akkor az is folyamatosan visított. Próbáld ki másik táppal.

van egy furcsa kérdésem.

Sokszor tapasztaltam, hogy ha mondjuk görgetek egy weboldalt, vagy ki-be zoomolok egy képen a 'windows kép és faxnézegetõ' programmal, akkor vmi cicceg a gépházból. Mindig csak aprót szokott ciccenni, de most vmi meghalhatott mert folyamatosan cicceg, kb olyan hangja van mintha sisteregne vmi. Próbáltam hallgatózni, a proci és a táp körülrõl jön a hang.

Szerintetek mi lehet ez??

Pepsi Twist
nem használok drvimaget se ghostot 1 idõbe használtam de az régen volt 😄 akkor szted húzzam újra a vindózt? hát jó... (már megint)

Met
Proci tesztelésre a Prime95 javasolt?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Nem melegszik túl és nem a VGA-t húztam hanem a ram-ot.
Ma felraktam a Kaspersky-t, gondoltam futtatok egy full scant, elmentem a gép mellõl, mire visszajöttem újraindult és valami sorozatos hiba után indult újra.
Furmark-al teszteltem most a vga-t nem fagyott vagy indult újra.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

elöfordult velem egy párszor ilyesmi és hát vagy fizikai hiba volt (pl: memoria, vagy alaplap) vagy egyszerüen csak rosszul let telepitve a rendszer és a driverek ! te szoktál használni drvimage-t vagy ghost-ot?
Pepsi Twist
hogy hogy miket? mivel elég sok hacket csinálok játékokhoz szabadidõmbe ezért nagyrészt azokat kéne tesztelnem de nem indulnak el... de nem csak hackek vannak pl különbõzõ telepítõk sem indulnak el ami csak szimplán 1 exe... tényleg nem tudom mi baja lehet...

Á dehogy!
RelakS
az az illesztõprogram nem mellesleg egy .inf, egy .icm, meg egy .cat fájl, bár az utóbbi nem tudom, minek 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

biomage
Hali

Igazából nincs problémám, csak tudni akarok valami.
Az egyik ismerõsömnek van egy Acer 24 Colos TFTs monitorja 😊 kb 2 éve vette, ma a monitora terelõdõt a beszélgetés, és kiderült hogy 32Biten üzemelteti a monitort, úgy csinálta ezt meg hogy nem telepítette az illesztõ programját csak alap monitor plugin volt beállítva rá.
Károsodhatott a monitorja?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8