64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • shrike7973
    http://www.giga-byte.hu/products/mb/driver/ga-965p-s3_33.html
    itt vannak az illesztőprogramok a lapomhoz. egyiknél sem látok windows 7 támogatást, kéne az inf auto, meg a lan cucc. ezeket marvelltől és inteltől kéne külön beszereznem, mert asszem van ilyen mód is letöltéseknél honlapoukon, vagy használhatom ezeket is?
  • shrike7973
    Hali!
    Gondolkozom Windows 7 Final beszerzésén, kérdéseim a következők lennének:
    * a drivereket már optimalizálták-e rendesen az op.rendszerhez (gigabyte 965p s3 rev 3.3 lap, nvidia 8800 GT/9800 GT/GTS250 (:D), többi perifériátnak majd utánanézek.
    * ha nekem játékra kell főleg a rendszer, és az a fontos számomra hogy minél több fps t lássak a meteren, többi nem is igazán foglalkoztat, akkor melyik windows 7 lenne a megfelelő nekem? Van ugy ehome premium, professional, és ultimate
    * 32 bit vs 64 bit ??? (core2 e6320 van 2,8 ghz en járatva)
    * eddig moddolt xp takarítására és beállítására tuneup utilities 2009 et, ccleanert, és ashampoo 2009 et használtam, úgy találtam ezek nagyot tudnak dobni a teljesítményen. Gondolom windows 7 nél már más programok a menők.. miket használjak majd?
  • duracellmumus
    tanulj meg spanyolul:) vagy vedd ki a hdd-t és tölts le egy "előre telepített" xp-t és ghost-old rá, majd vincsi vissza...
  • Lacee86
    Az diafájl, Power Point kell hozzá.
  • Blum
    .ppt kiterjesztésű fájlokat mivel tudom megnyitni?

Adobe Reader-el nem megy...
  • dsg
    Sziasztok!
    Szert tettem egy Airis Kira Series mini laptopra, spanyol XP Home van rajt, de keptelen vagyok lerobbantani rola. Kulso CD-olvasoval probalom telepiteni, de nem enged CD-rol bootolni, se pendriverol. Ill. nem szetszedheto. Magyar XP Pro-t akarok ratenni.
    Segitsetek!
  • Blum
    1. tanács.

LINK

2. tanács:

LINK
  • SrAta

Erre gondolok
    35k-ról van 15re leárazva:)
    Szal annyira azé nem olcsó:D
    Teis erre gondoltál?
    köszi:)
  • Blum
    Ha az olcsó MOMO-ra gondolsz,akkor:

SZAR!! Tilos megvenni.
  • SrAta
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy ez milyen kormány?
    Mivel nem találtam tesztet azért kérdezem tőletek.
    logitech momo racing force feedback wheel
    tapaszatalatok stb.
    nagyon köszi
  • pxxl
    ITT vagy ITT kezdj
    Császtok
    Procit hogy érdemes húzni?
    Úgy hogy auton hagyjuk a voltot vagy manuálisan szabályzom??
    Ha manuálisan akkor hány ghz-cen érdemes mekorára húzni??
    Ha túl sok voltot adok neki akkor szétcseszhetem??
    A hűtőm nem gyári,hanem van 1 normális artic coolingom,és most tervezem a vízhűtést:)
  • normen82
    Szevasztok!Már próbálkoztam más fórumban is de ott nem kaptam használható választ,no de talán majd itt!Feltelepítettem egy zenekeverő programot,és az opcióknál elállítottam a bemenő jelszinteket,és valamitől mindíg lefagy a program.Úgy gondoltam letörlöm,indítok egy regcleanert és újra feltelepítem.Viszont miután újra felraktam,az opcióknál a helytelen beállításokkal találkoztam ismét,és egyszerűen gőzöm sincs hogy mivel tudnám teljesen eltüntetni a régi beállításokat,de nem is értem hogy ha mindent letöröltem,sőt még regcleaneltem is akkor hogy lehet hogy a beállításokat mégis eltárolta valahogyan!?Átnéztem az Appdatákat is de ott semmi maradványra nem bukkantam.A program neve BPM studio Pro.Segítségeteket előre is köszönöm!
  • petty88
    Sziasztok!
    Egy smc 28004wbr routerrel osztom meg itthon a netet 2 gépre. Az a problémám, hogy az egyik gépen nem működik jól a net, a másikon viszont tökéletes. A kábellel nincs gond, azt már próbáltam. A hálókártyával sem lehet, mert ha router nélkül egyből a gépre dugom a netet, akkor jól működik. A routert pingelve minden adatot megkap a gép 0ms alatt, de már a router webes felületét sem érem el. Van valakinek valami ötlete? Mert én nem nagyon tudom, hogy mi lehet a szük keresztmetszet... Előre is köszi!
  • Viktorr
    Okés,majd hétvégén kipróbálom! Köszi a tippet
  • Kristooof
    Kösz a választ.A másik winyóval nem lesz gond.Esetleg használatát is le tudod írni?
  • [HUN]FaTaL
    getdataback for ntfs de kell még egy vinyó amire mentesz
  • Kristooof
    Sziasztok!
    Nekem lenne egy olyan problémám,hogy van egy Samsung 500gigás winyóm és a gépet ha újrateszem akkor nem ismeri fel és állandóan formázni akarja.2 gépen is próbáltam mind a kettő formázná.A winyón kb 2 évnyi adat van és nem szeretném elveszíteni őket.Valakinek van valamilyen ötlete,hogyan nyerhetném vissza az adatokat?Vagy valami progi van hozzá?
    THX
    Kristóf
  • tmisi
    Szedd le a crackfixet.

KaszaN: "Vedd meg eredetibe"
    Látom te nem olvasod a játék topikját.
  • KaszaN
    Vedd meg eredetibe. Elvileg azzal semmi gond nincs.
  • Viktorr
    Az egyik pályán írja ki,de azóta már volt mentés
  • KaszaN
    ha ezt akkor írja ki amikor má ment a játék szerintem rossz a crack.
  • Viktorr
    Ezt írja ki
    IMG]http://kephost.com/images/26n_vtelen.jpg[/IMG]
  • Viktorr
    Hali!

Olyan problémám lenne,hogy az egyik játéknál hibaüzenetet kapok,memóriára hivatkozik,hogy valami "READ" gondolom nem olvasható???
    4 giga ramom van,nem értem mi lehet a probléma,tudnátok segíteni?
  • ricska
    Sziasztok!
    Kellene nekem egy segítőkész emberke, aki keni-vágja az internetmegosztással kapcsolatos dolgokat, mert én már 2 napja szórakozok vele de hogysem jön össze. Előre is kösz!
  • KaszaN
    Szevasztok
    Megvettem a Blacksite nevű játékot, feltelepítem meg minden és amikor elindítom ezt írja ki. Mit csináljak?
  • lamerrichard
    Tényleg és akkor most csak fölöslegesen adtak nekem egy 32biteset? Mert azt úgysem tudom akkor felrakni csak ha valami aktivátorral megcsinálom az aktiválást. Meg a telepítőkulcs az tudja hogy melyik gépre lett felrakva? Mert ha formázom akkor nem akarok meglepetéseket, bár az még sokára lesz.
  • Lacee86
    Közben kipróbáltam analóg kábellel is, azzal jó. De most azt hogy derítsem ki, h a videokártya DVI bemenete rossz, vagy a DVI kábel? Vagy ezek a monitorokhoz mellékelt kábelek ilyen szarok általánosan, h 1-2 hónap után bemondják az unalmast?
  • Lacee86
    Hali! Olyan gondom van, h indítom a gépet, és a monitor LED-je csak villog, nem jelenít meg semmit. Rádugtam a gépre a régi monitorom, és rendesen megjelent a kép, tehát vmi monitorilag nem stimmel, ez biztos. LCD monitorról van szó egyébként. Ugyan analóg kábellel még nem próbáltam, de lehet h a DVI kábel szar? Vagy a videokártya DVI bemenete is lehet hibás?
  • Blum
    juró trákk szimulátor

köszi
    nagyon köszi:)
  • [HUN]FaTaL
    Melyik game?:D
  • Blum
    Azt mondanom sem kell,hogy gép bőven meg van hozzá.
  • Blum
    Ti mit tennétek akkor,ha van egy imádott játékotok,amivel kurva sokat kockultok és a helyzet a következő:

-Windows XP-n szaggat mint a kurvaélet
    -Windows Vista-n lefagy
    -Win7-en lefagy

Legújabb driverek,mindenféle indítási mód...egyszerűen kifogytam az ötletekből.
  • Apocalipto
    Hiába hogy 2 változat van a DVD-n, a kóddal csak 1-et lehet aktiválni. 1 kód 1 gép.
  • lamerrichard
    Hello.

Lenne egy kérdésem: Most vettem meg eredetiben a Windows 7 Ultimatet, az Angliai Amazonról és ott úgy lehetett venni hogy kb. 45ezerért van és a pack tartalmazza mind a két verziót:32, 64. Én felraktam a 64-est és minden jó, de most akartam egy másik gépre felrakni a 32bitest de mikor aktiválnám azt írja ki hogy már ezt a kulcsot aktiváltam. Az hogy lehet? Pedig csak egy CD kulcsut adtak hozzá. Fontos lenne. Köszi.
  • Blum
    G25 árak
  • drot
    Valaki nem tud nekem egy olyan boltot mondani ahol lehet még kapni Logitech G25-t lehetőleg 40 max 45 ezerért? Sehol sem találok már:S