Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • shrike7973
    Helló!
    Beszereltem az 500 gigás vinyót, elég nehezen jutottam HJ-shez amit ajánlotattok, mindenhol IJ volt meg másféle, de végülis pár nap keresgélés után ráleltem, és megszereztem 11400-ért, ami szerintem egész jó ár. Na beszereltem, partition magic 8-al felosztottam 3 particióra, első system, második games, harmadik data2. Nos ezek G, H, I drive k lettek. A system re szeretném feltenni a köv. op rendszeremet, a games re a játékokat, az eredeti mostani C és D meghajtómat pedig egyesíteni egybe, Data1-nek. Azért cserélem ki a szerepeket, mert az új vinyó gyorsabb. MEg lehet oldani, hogy az új system legyen reinstallnál majd a C, aztán a games a D, ... stb., szal kioszthatom ezeket a betű jelzéseket újra, formázás meg miegyéb nélkül?