Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok szeretném összekötni a pc-t a TV-vel ezzel eddig nincs is gond csak annyi hogy bármit buherálok csak fekete fehér képet kapok.Videokaribol S-Video kimenethez van egy átalakitom aminek az egyik vége S-Video másik RCA TV-n is van RCA csatlakozo de csak fekete fehér képet kapok tegnap vettem 3ropiért kábelt is mer6t aztmondta a csoka hogy azért feketefehér a kép mert az RCA kábelem vékony .Ezért vettem kimondottan ehez valo S-Video kábelt aminek mind a 2 vége RCA csatis volt de a poén az hogy sokkal szarabb képet kaptam mint a sima vékony kábelel.Valakinek valami 5 let hogy mi lehet a gond Jah a tv meg ilyen TV