Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Cnut #49625 Véletlenül én is a másik segítség topicba írtam, bocsánat, szóval itt van még egyszer:
Sziasztok! Ma elkezdett elég furcsa dolgokat művelni a gépem. Játéknál lelassul/fagy, néha kékhalál, a színek megváltoznak, "összecsúszik a kép", teszek ide képet is, úgy érthetőbb. A kép a hearts of iron-ból van, de mással is kipróbáltam, ott is jelentkezik a dolog, ha nincs terhelés (csak böngészek vagy áll a gép és megy a seed) akkor eddig még nem fagyott. Sem a proci, sem a videókártya, sem a memória nincs tuningolva, a hőmérsékletek a bios szerint rendben vannak. Első körben lefutattam egy avast-ot, nem talált semmit, frissitettem drivert, az sem segített.
Mi lehet a gond?