64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Cnut
    Nyert. Ma már be se indult, előkotortam egy régi videókártyát, így most megy...
  • piamania
    Úgy néz ki találtam egy jobbnak tűnő Linksys-t és olcsóbb is egy kicsivel.Szerintetek?Mintha régebben azt olvastam volna,hogy a Linksys is elég jó router.
    Linksys WRT54GC Cable/DSL router Wireless-G compact AP +4port sw.
  • Lacee86
    Nem tudok, csak egy ötlet volt.
    ha
    Ráraknék én 98-at,csak arra nincs normális virusírtó vagy tűzfal,vagy ga tudsz rá akkor mond:)
  • H3LLBoY
    Na kipróbáltam a gépet egy másik monitorral: SONY Trinitron Multiscan 110 ES, ez sem egy mai darab, de csak ez volt kéznél. Ez nem csinálja a problémát, úgyhogy az LG most pihenőre megy egy darabig. Kösz a segítséget!!!
  • [HUN]FaTaL
    Régi p2est nem fogsz tudni bootoltatni USBről. Tegyél rá win98at, vagy operálj egy nagyobb wincsit és win2k.
  • [HUN]FaTaL
    Én nem vennék asus routert.

Inkább TP-Link / NETGEAR.

Nekem NETGEAR van tökéletes, bár ez gigabites / N wifi.
  • Lacee86
    Haverom monitorjának volt hasonló baja. Szervizben vmi kapcsoló kütyüt kicseréltek. Sztem 1-2 ezer Ft-ért megcsinálják, nem vészes.
  • H3LLBoY
    Hy all!!!
    Lenne egy kérdésem: miért van az, hogy néha a monitor kikapcsol majd vissza csak úgy magától? A monitor típusa LG FLATRON ez T710P. Soha nem csinált még ilyet és elég zavaró! Ha valakinek volt már hasonló problémája és talált rá megoldást az leírhatná nekem. Előre is köszönöm!!!
  • piamania
    Linksys BEFSR41 Cable/DSL router + 4 portos switch

Vagy inkább ezt vegyem meg?
  • Lacee86
    De tegyél rá inkább Win98-at! :)
  • Lacee86
    Úgy tudom, valahogy meg lehet csinálni, h CD-ről bootoljon a rendszer, de sajnos nemtom h hogyan.
    akk senki se segít????
  • piamania
    Hi!
    Csak kell vennem egy routert.
    Asus RT-G32 Wireless G router
    Ez szerintetek jó?7E lenne.Vagy tudnátok ajánlani egyet max 10-11E-ért?Jah és az is jó lenne,ha vezeték nélküli lenne.Köszi
  • Lacee86
    Terhelés mellett ok, olyankor Everest hajlamos kicsit többet mutatni. Ezt az újrapasztázás dolgot csináld/csináltasd meg mindenképp, lehet ez meg is oldja a problémát.
  • WorldTorrent
    5-6 fok kb, core temp kevesebbet mutat
  • [HUN]FaTaL
    VGA mem/GPU Hiba, csere. Ha garis garoztasd, ha nem akkor kuka sajnos. :(
  • Cnut
    Véletlenül én is a másik segítség topicba írtam, bocsánat, szóval itt van még egyszer:

Sziasztok! Ma elkezdett elég furcsa dolgokat művelni a gépem. Játéknál lelassul/fagy, néha kékhalál, a színek megváltoznak, "összecsúszik a kép", teszek ide képet is, úgy érthetőbb. A kép a hearts of iron-ból van, de mással is kipróbáltam, ott is jelentkezik a dolog, ha nincs terhelés (csak böngészek vagy áll a gép és megy a seed) akkor eddig még nem fagyott. Sem a proci, sem a videókártya, sem a memória nincs tuningolva, a hőmérsékletek a bios szerint rendben vannak. Első körben lefutattam egy avast-ot, nem talált semmit, frissitettem drivert, az sem segített.
    Mi lehet a gond?

• Lacee86
    Miért, mennyi az eltérés?
  • WorldTorrent
    oke thx, am az everest es a core info mier nem ugyan azt az adatot adja?:D honnan lehet tudni meik az igazi ?
    császtok,van 1 régi p2-es lapim,van rajta net meg minden jó rajta csak 1 gigás a wincsi,és sok helyet foglal az xp:D
    Az lenne a kérdésem hogy külső wincsiröl vagy pendriverol nem müködtethetnék-e rajta xp-t?Úgy értem hogy a pendriverol vagy a külső wincsiröl bootolna a gép,ezt valami progival vagy hogy lehetne megcsinálni?
    Válaszokat előre is köszi:)
    Amúgy az új giga alaplapom stabil de nagyon:D
  • Lacee86
    75-80 fok az nagyon sok, 60 körül kéne lennie terhelés közben. A hűtővel lehet valami, lehet h ha új hővezető pasztát tennél a hűtő és a proci közé, az már sokat segítene. Meg kéne próbálni.
  • WorldTorrent
    es kicsit erosebb programnal felmegy 80 fölé is... , a hutovel van valami vagy lehet a processzorral is ?
  • WorldTorrent
    Win reinstall mar volt tobbszor is, a processzor weboldal nezegetesekkel felment 75 fokra , de nem az en gepemrol van szo hanem egy Intel Pentium4 3Ghz-es
  • Met
    láttad a reklámot:)

az egy rakás szar, el ne hidd hogy működik
  • miki10
    Sziasztok!!

honnan tudom letölteni azt a telora ami olyan mint egy radar és meg tudom nézni hogy kivan a közelbe(melyik telefon)?
  • Lacee86
    Hát először inkább erőteljes víruskeresés kéne, aztán esetleg egy Win reinstall. Hardverileg esetleg egy proci hőmérsékletet nézz, nem az melegszik-e túl. (Everest nevű progival nézd.)
  • WorldTorrent
    nah ide is leirom mert veletlenul a masik segitseg topicba irtam:S :

szoval az lenne a problema hogy mar egy ideje erosen belassult a gep , van amikor akadozik meg a zene is, a bongeszo is akadozik Messenger is, szinte minden es erosen gondolkodik a gep ha csinalok valamit. Processzor vagy mi lehet hibas?
  • shark11
    bocs rosz helyre írtam
  • Mop
    Sziasztok!
    Egy otthoni hálózatot szeretnék csinálni 2 gép között routeren keresztül.
    Az egyik gép (elsődleges) asztali PC, a másik Notebook. Mindkét gépen XP SP3 van.
    Odáig már eljutottam, hogy remekül látják illetve pingelik is egymást.
    IP-k, DNS-ek, egyebek a "helyükön", minden korrekt, de a gépek egymás megosztását nem látják (pl.: fájl vagy mappa esetében).
    A jogokat meg nem tudom kiosztani, mert egyik gépnél sem lehet megadni a másikat jogosult felhasználónak.
    Ötlet?
  • shark11
    az lenne a kérdésem, hogy ha van egy jelszóval védett FTP szerver arra tudok e közvetlenül rámenteni
    szóval ha valahol rámegyek, hogy letöltés akkor a mentési helynek az adott FTP címet adom meg (ftp://felhasználó név:jelszó@ftp cím/) nem pedig azt, hogy mondjuk az asztalra mencse
    ha lehetséges akkor pontosan hogyan/mivel??
  • Willenbrock
    A Dual Layer lemezt CD-nek mutatja az íróprogram,biztos ezért nem sikerül írni rá,DVD-t felismeri és írja ia.Mit kell tenni hogy a DL-t is felismerje?(Deep Burner íróprogramról van szó)
  • ffxi
    Megvolt, és szintén közben is kattogott. De nem végig. Viszont mentesítés után sem tudtam törölni azt a bizonyos könyvtárat :(
  • Blum
    Töredezettség mentesítés?
  • ffxi
    Van Samsung HD501LJ 500GB-os SATA-s vinyóm. Bizonyos könyvtárakba lépve kattog a kicsike. És van 1 bizonyos könyvtár, melyet nem hajlandó törölni, próbálkozik és kattog közbe. Mi lehet a baj Mert HDD Sentinel szerint nincs semmi baj, a vinyó 100%-os.
  • najbika
    Sziasztok+Help!
    Az a gondom,hogy ghostoltam-disc to disc- minden okés csak hang nincs.
    Ha újra telepítem a hangkártyát akkor OK,de a következő újra indításkor már ismét nincs hang,de mikor a gép indul akkor van wines indító dallam de aztán annyi...
    Mit csináljak,mi lehet a gond?
    Előre is köszi a segítséget!!
  • [HUN]FaTaL
    Ehhez programoznod kéne.

#49605: Gondolom nincs mindig bedugva a pendrive amikor fotóz.
  • Lacee86
    Frapsot megnyitod, és a Screenshot helyének megadod a pendrive-ot. Sztem ennyi.
  • SaphireDraco
    Sziasztok!
    mivel ez egy segítség kérő forum gondolom ide írom a kérdésemet mivel amuyg sem találtam rá megfelelő forumot:)
    Furcsa lesz a kérdés de nekem erre nagy szügségem lenne :)
    Olyat hogyan tudnék csinálni hogy egy bizonyos mappába érkező fényképeket amutomatikusan átmásolja a gép a pendrive ra ha én azt bedugom.
    Szal leegyszerűsítve a fraps al készített képeket amugy ugye a frapsmappába megy azt automatikusan a gép átmásolja a pendrive ra de mindig csak nyilván az ujakat :)
    Nehzé megfogalmazni de igyekeztem érthetően leírni :)

Előre is köszi