Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok fiúk/lányok!
Ezt a topicot a chatből kaptam. Nem sűrűn járok max. olvasom a tudományt stb, de most egy egyszerű problémám akadt informatika terén.
Na a problémám a következő:
Letöltöttem Windows XP SP3-ra egy Ati Catalyst 9.8 drivert a hivatalos honlapról. Az egyik ismerős ajánlotta hogy tegyem rá a régire és ha nem jó akkor töröljem le és majd rakjam úgy. Mondom jó és köszi, akkor rárakom. Ráraktam a 9.8-at a 8.6-ra és újraindult a gép. Nézem a képernyőt azt ámuldozok magamban, 4-bittes verzióra és 640x480-ra beállította. Kiírta valamit már nem tudom mit hogy így meg úgy, visszaállítottuk az alap drivert. Mondom jó van köszi, akkor jött a 2. változat letöröltem a programok telepítése és törlésénél a drivert, újraindítottam felraktam a 9.8-at és most oké. De ezt nem vágom:
Illesztőprogram csomag verzió 8.593.100.2-090721a-085695C-ATI
Én úgy tudom hogy a 9.8-at raktam fel és nem a régi 8.6-ot... Na ilyenkor mi van skacok?
Szerintem csak én rontottam el valamit, azért írtam ide mert nem hiszem hogy egy PRO infosnak ez a kérdés gondot okozna.
Előre is köszönöm a választ,
Exhibitions