!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balint1111
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy van egy 2,5GB os játék és 250MB-ba tömöríteni? Mert a Colin 04-et úgy szereztem meg 250MB-ba de közben 2.5 GB.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

mike0013
Sziasztok!
Rákötöttem a gépemre a gitáromat, hogy feltudjak venni egy-két számot, de olyan gondom van, hogy csak a bal oldalra lehet hallani a gitár hangját! Próbáltam ilyen hangfelerõsítõt progival, hogy halljam, amit épp játszok, azon mindkét oldalra lehetett hallani, viszont lefoglalta a hangkártyát és felvenni nem tudtam...
realtek alaplapi integrált hangkártyám van, szerintem ezzel lesz a gond, de egyszer (fogalmam sincs hogyan) sikerült mindkét oldalra megszólaltatnom a gitár hangját felvétel közben... a kábelek újak, erõsítõn jól mûködnek, tehát nem velük lesz a gond! Köszi elõre is a segítséget!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

pyrohun
Sziasztok! Hogyan lehet azt megoldani (vga: 6600gt), hogy pár alkalmazás alapértelmezetten a másodlagos megjelenítõn (ami jelen esetben a tv-m) induljon teljes képernyõs módban? Ugye az elsõdleges a monitorom, mindent azon csinálok, de amikor a tv-n akarok játszani, vagy filmezni, akkor ne kelljen már külön szenvedni.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Barny
ugy formaztam...amugymeg telefonnal nemis lehet mert azthiszi,h nincs is benne memkartya:S

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

tigeroo
de érdekes hogy a windowsban jó, csak winamp + bs playerrel cseréli meg a fájlkezelést...
gurubefree
Jo lenne ha megprobalnad formazni a kartyat nem a telefonnal. Persze ehez kell egy kartyaolvaso. Ha minden igaz akkor kell hogy legyen hozza egy SD adapter ( jo helyeken adnak ) A gepeddel formazd es utana tedd vissza a teloba.

ゾルターン

tigeroo
na tesóm bevallotta hogy õ szórakozot a géppel hál istennek...

be akart tallózni egy fájlt, és kiválasztotta a "minden fájl" opciót valahogy azután szaródott el a sorrend..
de fogalmam sincs hogy tudnám megcsinálni!
plz help
Barny
Helo...Van egy telefonom SE W810i..nagyonjo kis telo😊
Eddig nemvolt benne memoriakrtya de emguntam es vettem egy Apacer Memory Pro Sick Duo kartyat 17EU-ert😊
(1GB-os)
Minden ok addig ameddig kinem probaltam:S///
amint beraktam lattam a telefon nemis reagal,semmitsem csinal...megyek a galeriaba ott eztirja:Memory stick not inserted 😞 azaz nincs behelyezve😞
Probaltam mar telefon resetet,memkartya formazast stb...semmi😞
Neten talaltam ilyet de nemigzan merem ezt megcsinalni vele😞
Meg talan nemis tudnam...
1.Megoldas

Valakinek esetleg valami 5lete,tapasztalata?!...kerlek segitsetek mert naon elvok keseredve:S

Sorry,gondoltam ide irom mert mashol nemkaptam valaszt😞

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Lacee86
Hát ha a mappáját törölted már, akkor lehet h sehogy.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Sziasztok!

Feltelepítettem a gépemre a sims 2-t. Mivel nem mûködött rendesen uninstallálni akartam, de nem reagált rá semmit. Sem a start menüben, sem a vezérlõpultban. Így töröltem a mappát onnan, ahova feltelepítettem. Így most úgy tûnik, mintha nem lenne fenn a gépen, de tudom, hogy valahol fent van. De nem tudom hol. Hol tudom megtalálni és véglegesen unistallálni?

köszönöm
tigeroo
jah csak az a baj hogy hiába...ha kilépek belõle akkor visszaáll...meg ha mappát váltok akkor is visszaáll
MR ME
jobbgomb, elrendezés név szerint, ha maradna úgy esetleg akkor még1x csináld meg és megfordítja

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigeroo
izé a mappákat hogy tudom abc sorendbe rakni újra? a winamp tallózáskor a "xyz" mappák vannak elõl, az "abc" mappák meg hátul...kicsit zavaró ,hogy tudom visszaállítani?
és a playlist-be is fordítva rakja a számokat (outro az 1. intro az utolsó pl...)
Sziasztok

Megint én.
Biosban megnéztem : CPU hõmérséklet 67 °C M/B Temp meg 48 °C indulás után. Nem sok ez egy kicsit? A gyári hûtõ 2150 körül forog.

Everest most ezt írja:
Hõmérsékletek:
Alaplap 52 °C (126 °F)
CPU 56 °C (133 °F)
1. CPU / 1. mag 50 °C (122 °F)
1. CPU / 2. mag 52 °C (126 °F)
GPU dióda 46 °C (115 °F)
Maxtor 6Y080M0 [ TRIAL VERSION ]
SAMSUNG HD501LJ [ TRIAL VERSION ]

Hûtõventilátorok:
CPU 2103 RPM

Feszültség értékek:
CPU mag 1.43 V
+3.3 V 3.15 V
+5 V 5.11 V
+12 V [ TRIAL VERSION ]
+5 V készenléti 4.70 V
VBAT telep 2.93 V
Debug Info F 0141 FFFF FFFF 0000 0000
Debug Info T 56 52 41
Debug Info V 4E C5 00 B1 AD 00 00 (FF)

Mond ez valakinek valamit?

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

balint1111
Sziasztok
Van két mappa az egyik meghajtómon és nemtudom letörölni. Valahogy letudnám törölni azokat a mappákat?

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

kifli
videokártya? ez nemvideokártya hanem alaplap chipsetje
tigeroo
Intel G31/G33 Express Chipset

ez mennyire jó videókártya?😄 kb. milyen játékok mennek ezen? (+2ghz, + 2gb ram)

mondjuk egy fallout 3
Csibusz
Asus M2N-VM DH AMD Cool'n'Quiet Driver V1.3.1.0

na ezt találtam, remélem ez az az AMD driver..
de azrét mondjátok meg h amiket letöltöttem melyik kell melyik nem mi hiányzik😊
Csibusz
Hello... megtörtént ugye, hogy eltört az alaplapi lemezem.. és az ASUS-nak az oldaláról leszedtem a dolgokat, megkérdezném g alapvetõen mik a fotosak? Ezeket töltöttem le:
audio driver
Nvidia nforce az internetnek...
bios
bios update
valami asus CoolNQuiet

de pl volt nekem volt, egy olyan is h AMD-nek is valami program a alaplapi lemezen az melyik volt??:S
ÉS ha elmondanátok h ezekbõl amiket letöltöttem melyik kell vagy mi hiányzik és melyik nem kell akkor plz😊

KÖszi
Lacee86
Mi a fenének neked 8x-os élsimítás?!

gurubefree
Talan azert mert a E8500 alap orajelen min. 30% jobb mint a 6400+ es nagy valoszinuseggel az a E8500 min. 4Gh megy.
"8xoros élsimitással van 15-32 fps" nem tudom mire szamitottal ???

Es ez elsimitas nelkul.

ゾルターン

hello

nem tudjátok miért csinálja azt számitógép, hogy ha billentyûzeten meg nyomom pl: E bEtût akkor nEm írja lE hanEm mEgnyisa a sajátgépet.
és Ez majdnEm mindEn bEtûnél Ez van.
nem tudjátok mi baja?
Üdv.
A következõ kérdésem lenne vinyót akarok cserélni

Jelenleg a következõ a helyzet. A Gépben van egy SATA 2-es (150 gigás) ezen van az XP és egy 60 gigás IDE-s ezen az adatok kissé szar megoldás, na mindegy

Az IDE-s helyére akarok egy nagyobb SATA-ásat .

Na most ki kötöm az IDE-s, be a SATA-ásat, és mûködni fog így? Tehát, bekötöm ahogy kell, aztán az XP-n belül lemezkezelés -formázom stb..ez így mûködni fog?

Vagy újra kell rakni az XP-t hogy jó legyen?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy miért van az hogy másnak egy e8500al és egy 9800 gt vel több fps-e van mint nekem most mondjuk far cry 2-ben max grafikán 8xoros élsimitással van 15-32 fps és már kezdek begolyózni mert nem tudom hogy tényleg enyit adle a gépem vagy valami nem okés benne

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

White QVAS
Hello mindenki!
Kellene egy kis segítség. Van egy Asus F3Jr típusú notebookom, a gond az hogy a ventilátor menetében van egy szép 8as. Nem tudom hogy ez a csapágy miatt van-e, vagy mi okozza, a lényeg hogy elviselhetetlen hangot ad ki, és tovább már nem bírom hallgatni.
Ami érdekelne hogy honnan tudnék hozzá rendelni egy ilyen ventilátort. Nem szívesen küldeném el az egész gépet, csak ezért hogy kicseréljék, elég lenne ha elküldenék, ár nem akadály. Írtam már egy két cégnek ezzel kapcsolatban, de még válaszra sem méltattak. Ha tudnátok segíteni megköszönném.

MR ME
én a sony soundforge-t használom hasonló céllal 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

John Cena
Srácok valami zenevágó progit tudnátok mondani telefonomra szeretnék 1-2perces csengõhangot vágni pls

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

MR ME
sztem ezt arra értette h barátnõjének aztán magyarázhatja (ha nem ért hozzá) h ha be van kapcsolva a frissítés akkor ne szedje le a legalizációs cuccot 😊

Met
Tudod barátnõm gépe neki meg mondhatod...

Nem jó kifogás, szépen odaülsz a géphez és kikapcsolod az automatikus frissítést és a biztonsági központban a riasztás módját, hogy ne nyavajogjon amiatt, hogy ki van kapcsolva.
Nem hinném, hogy a barátnõd tudja hol kell bekapcsolni és egyáltalán zavarja ha nincs bekapcsolva

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Lacee86
Haveromnak azzal is visszajött egy idõ után. Legtisztább a win reinstall. Épp most vagyok rajta túl én is, igaz más okból...

rooney8
Van egy registry buhera verzió is 😊 Ha érdekel pm 😉

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MR ME
hát keresgélni lehet még hackeket, de sztem a legegyszerûbb újrarakni, a frissítést meg akkor kapcsold ki 😄

SrAta
igen szal ezt most nem lehet megoldani újrarakás nélkül?:S
Tudod barátnõm gépe neki meg mondhatod...
Majd feltolok akk neki vmi olyan wint ami nem frissít

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

MR ME
erre is sajnos csak azt tudom h ha azok nem mennek akkor tedd újra, és a frissítésnél vigyázz h mit szedsz le legközelebb, mert azzal jön az eredetiség vizsgálatos cucc

kifli
tök normális
HD Tune lefuttatva, mind a 2 vinyó hibátlan.

Megpróbálojam esetleg hogy kikapcsolom a lapozófile-t?

SrAta
Sziasztok!
A Windowsom elkezdte azt kiírogatni, hogy "Lehetséges, hogy szoftverhamisítás áldozatává vált"
Próbáltam régebben ment az eredetiség crack de most nem megy nem értem, hogy mit kellene csinálni, most megpróbáltam újra mind a 2 féle eredetiség hacket de nem megy a pachelésnél minegyik azt írja ki h hibás hivatkozás, vagy szimplán csak el sem indul.
De már az õrületbe kerget!
Légy szives segítsetek!
Kössz
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

OTT A MEGOLDAS!
Ha vkit erdekel. Cs. mod parancssorral, regedit.exe, es ott kell helyreallitani az elba..ott explorer.exe-t.<#email>
Sajna csmodba se indul, imadok installalni utobb 2 hete raktam rendbe, csakhat azota ujra megtelt az agya es az most elvesz.
Lacee86
Hi! Gubanc volt a windowsommal, így CD-rõl helyreállítottam. A CD-n XP Home E SP1-es változata van, de én szeretném legalább SP2-esre, de inkább 3-asra tenni. Fel akarom telepíteni akár az sp2-t akár az sp3-at, a telepítés legelején kiírja, h az ndis.sys nevû fájlt használja vmi, zárjam be bla bla. Ilyen nevû fájl nincs a folyamatok között, megnéztem. Keresgéltem neten, láttam h másoknál is elõfordult ez a hiba, de megoldást nem igen találtam. Hangkártya drivert meg DC++-t emlegettek páran. Letöröltem mind2-t, de ugyanaz. Ez az ndis.sys fájl amúgy mai dátumú, kb. mikor javítottam a windowst. A fájllal nem tudok semmit kezdeni, se áthelyezni, de átnevezni, semmit. Ja és mikor víruskeresõvel átnézettem a system32 mappát (mert itt van az említett fájl), kékhalálozott a rendszer. Van vkinek vmi ötlete, h mi lehet a gondja? Nagyon fel kéne tennem a windows frissítést, nincs hang a gépemen miatta meg filmet se tudok lejátszani többek közt, és ki tudja még mit nem...

MR ME
szvsz akkor reinstall, és legközelebb ne írogass át semmit 😄
talán csökkentettmód és úgy nézd meg h mit csinál

Az gáz :S

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nincs start menum sem, csak a hatter. Egyebkent az explorer.exe file-t irtam at.
MR ME
start menü-futtatás-explorer.exe

MR ME
cpu tesztben nem is az fps számít

akkor én részemrõl passzolok, gondolom driverekkel is szórakoztál már, szal nemtom :S

Sziasztok!
XP SP3-am van. Elindul a gep, de az "Udvozoljuk" kepernyo utan csak a hatteret tolti be, mappak, talcat nem. Elotte regeditben neveztem at a start gombot (meg a felette levo valszeg. beviteli nyelvet is). Az ujrainditas ota nem mukszik.
Kerem segitsen, aki tud!
Kérhetnél kölcsön próbára valakitõl egy tápot.
350-400W-os FSP, Chieftec, Corsair, stb stb. De ne ilyen HKC féle csodákat.
Amúgy lehet a régi 80-as vinyod adta fel. Nekem is csinált kékhalált a rossz vinyom.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

na
3dmark06 demoverzio lefuttatva.
grafikus tesztek lementek átlag 50 fps-sel
a két cpu teszt (red valey) ilyen 1 fps-sel futott le. AMD Athlon64 x2 6400+ -nál nem kevés ez???

hmm köszi!😊 Eddig csak az ipod topicban próbáltam, ott nem jártam sikerrel... most megpróbálom az apple-ben😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

gpu caps viewer gond nélkül futott.
A gépet kiporszívóztam pár napja.
Most még futtatok egy 3dmarkot