!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Rákötöttem a gépemre a gitáromat, hogy feltudjak venni egy-két számot, de olyan gondom van, hogy csak a bal oldalra lehet hallani a gitár hangját! Próbáltam ilyen hangfelerõsítõt progival, hogy halljam, amit épp játszok, azon mindkét oldalra lehetett hallani, viszont lefoglalta a hangkártyát és felvenni nem tudtam...
realtek alaplapi integrált hangkártyám van, szerintem ezzel lesz a gond, de egyszer (fogalmam sincs hogyan) sikerült mindkét oldalra megszólaltatnom a gitár hangját felvétel közben... a kábelek újak, erõsítõn jól mûködnek, tehát nem velük lesz a gond! Köszi elõre is a segítséget!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
ゾルターン
be akart tallózni egy fájlt, és kiválasztotta a "minden fájl" opciót valahogy azután szaródott el a sorrend..
de fogalmam sincs hogy tudnám megcsinálni!
plz help
Eddig nemvolt benne memoriakrtya de emguntam es vettem egy Apacer Memory Pro Sick Duo kartyat 17EU-ert😊
(1GB-os)
Minden ok addig ameddig kinem probaltam:S///
amint beraktam lattam a telefon nemis reagal,semmitsem csinal...megyek a galeriaba ott eztirja:Memory stick not inserted 😞 azaz nincs behelyezve😞
Probaltam mar telefon resetet,memkartya formazast stb...semmi😞
Neten talaltam ilyet de nemigzan merem ezt megcsinalni vele😞
Meg talan nemis tudnam...
1.Megoldas
Valakinek esetleg valami 5lete,tapasztalata?!...kerlek segitsetek mert naon elvok keseredve:S
Sorry,gondoltam ide irom mert mashol nemkaptam valaszt😞
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Feltelepítettem a gépemre a sims 2-t. Mivel nem mûködött rendesen uninstallálni akartam, de nem reagált rá semmit. Sem a start menüben, sem a vezérlõpultban. Így töröltem a mappát onnan, ahova feltelepítettem. Így most úgy tûnik, mintha nem lenne fenn a gépen, de tudom, hogy valahol fent van. De nem tudom hol. Hol tudom megtalálni és véglegesen unistallálni?
köszönöm
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
és a playlist-be is fordítva rakja a számokat (outro az 1. intro az utolsó pl...)
Megint én.
Biosban megnéztem : CPU hõmérséklet 67 °C M/B Temp meg 48 °C indulás után. Nem sok ez egy kicsit? A gyári hûtõ 2150 körül forog.
Everest most ezt írja:
Hõmérsékletek:
Alaplap 52 °C (126 °F)
CPU 56 °C (133 °F)
1. CPU / 1. mag 50 °C (122 °F)
1. CPU / 2. mag 52 °C (126 °F)
GPU dióda 46 °C (115 °F)
Maxtor 6Y080M0 [ TRIAL VERSION ]
SAMSUNG HD501LJ [ TRIAL VERSION ]
Hûtõventilátorok:
CPU 2103 RPM
Feszültség értékek:
CPU mag 1.43 V
+3.3 V 3.15 V
+5 V 5.11 V
+12 V [ TRIAL VERSION ]
+5 V készenléti 4.70 V
VBAT telep 2.93 V
Debug Info F 0141 FFFF FFFF 0000 0000
Debug Info T 56 52 41
Debug Info V 4E C5 00 B1 AD 00 00 (FF)
Mond ez valakinek valamit?
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
Van két mappa az egyik meghajtómon és nemtudom letörölni. Valahogy letudnám törölni azokat a mappákat?
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
ez mennyire jó videókártya?😄 kb. milyen játékok mennek ezen? (+2ghz, + 2gb ram)
mondjuk egy fallout 3
na ezt találtam, remélem ez az az AMD driver..
de azrét mondjátok meg h amiket letöltöttem melyik kell melyik nem mi hiányzik😊
audio driver
Nvidia nforce az internetnek...
bios
bios update
valami asus CoolNQuiet
de pl volt nekem volt, egy olyan is h AMD-nek is valami program a alaplapi lemezen az melyik volt??:S
ÉS ha elmondanátok h ezekbõl amiket letöltöttem melyik kell vagy mi hiányzik és melyik nem kell akkor plz😊
KÖszi
"8xoros élsimitással van 15-32 fps" nem tudom mire szamitottal ???
Es ez elsimitas nelkul.
ゾルターン
nem tudjátok miért csinálja azt számitógép, hogy ha billentyûzeten meg nyomom pl: E bEtût akkor nEm írja lE hanEm mEgnyisa a sajátgépet.
és Ez majdnEm mindEn bEtûnél Ez van.
nem tudjátok mi baja?
A következõ kérdésem lenne vinyót akarok cserélni
Jelenleg a következõ a helyzet. A Gépben van egy SATA 2-es (150 gigás) ezen van az XP és egy 60 gigás IDE-s ezen az adatok kissé szar megoldás, na mindegy
Az IDE-s helyére akarok egy nagyobb SATA-ásat .
Na most ki kötöm az IDE-s, be a SATA-ásat, és mûködni fog így? Tehát, bekötöm ahogy kell, aztán az XP-n belül lemezkezelés -formázom stb..ez így mûködni fog?
Vagy újra kell rakni az XP-t hogy jó legyen?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
Kellene egy kis segítség. Van egy Asus F3Jr típusú notebookom, a gond az hogy a ventilátor menetében van egy szép 8as. Nem tudom hogy ez a csapágy miatt van-e, vagy mi okozza, a lényeg hogy elviselhetetlen hangot ad ki, és tovább már nem bírom hallgatni.
Ami érdekelne hogy honnan tudnék hozzá rendelni egy ilyen ventilátort. Nem szívesen küldeném el az egész gépet, csak ezért hogy kicseréljék, elég lenne ha elküldenék, ár nem akadály. Írtam már egy két cégnek ezzel kapcsolatban, de még válaszra sem méltattak. Ha tudnátok segíteni megköszönném.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Nem jó kifogás, szépen odaülsz a géphez és kikapcsolod az automatikus frissítést és a biztonsági központban a riasztás módját, hogy ne nyavajogjon amiatt, hogy ki van kapcsolva.
Nem hinném, hogy a barátnõd tudja hol kell bekapcsolni és egyáltalán zavarja ha nincs bekapcsolva
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Tudod barátnõm gépe neki meg mondhatod...
Majd feltolok akk neki vmi olyan wint ami nem frissít
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Megpróbálojam esetleg hogy kikapcsolom a lapozófile-t?
A Windowsom elkezdte azt kiírogatni, hogy "Lehetséges, hogy szoftverhamisítás áldozatává vált"
Próbáltam régebben ment az eredetiség crack de most nem megy nem értem, hogy mit kellene csinálni, most megpróbáltam újra mind a 2 féle eredetiség hacket de nem megy a pachelésnél minegyik azt írja ki h hibás hivatkozás, vagy szimplán csak el sem indul.
De már az õrületbe kerget!
Légy szives segítsetek!
Kössz
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ha vkit erdekel. Cs. mod parancssorral, regedit.exe, es ott kell helyreallitani az elba..ott explorer.exe-t.<#email>#email>
talán csökkentettmód és úgy nézd meg h mit csinál
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
akkor én részemrõl passzolok, gondolom driverekkel is szórakoztál már, szal nemtom :S
XP SP3-am van. Elindul a gep, de az "Udvozoljuk" kepernyo utan csak a hatteret tolti be, mappak, talcat nem. Elotte regeditben neveztem at a start gombot (meg a felette levo valszeg. beviteli nyelvet is). Az ujrainditas ota nem mukszik.
Kerem segitsen, aki tud!
350-400W-os FSP, Chieftec, Corsair, stb stb. De ne ilyen HKC féle csodákat.
Amúgy lehet a régi 80-as vinyod adta fel. Nekem is csinált kékhalált a rossz vinyom.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
3dmark06 demoverzio lefuttatva.
grafikus tesztek lementek átlag 50 fps-sel
a két cpu teszt (red valey) ilyen 1 fps-sel futott le. AMD Athlon64 x2 6400+ -nál nem kevés ez???
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A gépet kiporszívóztam pár napja.
Most még futtatok egy 3dmarkot