Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
shrike7973 #49159 Hi solten!
Te még anno az értelmesebek közé tartoztál, azt hittem ismered az olyen modifikált "gamer" xp ket. Nekem ez az van már 2 éve (Byte XP xtreem pyro). Az hogy van benne jó pár portable apps meg csomó dolgot kivettek meg van dx10 az lófasz mert én is meg te is meg bárki hozzáértő meg tudja csinálni. Azt a mondatot meg hogy teleszemetelem a gépem mindenfélével kikérem magamnak.. Ez a gép nem ment le temp fájlokat netről szándékosan, a böngésző is töröl mindent kilépéskor. Naszal a lényeg amit mondani akartam hogy ne nézzetek hülyének hogy van windows7 meg milyen jó és szar xp, de én versenyszinten cod waw ozok és nekem az a fontos hogy ha nyomok alttabot pl játék közben, akkor nelegyen 2-3 mp ig connection interrupted, mint egy sima xp n vagy bármilyen op rendszeren, hanem azonnal menjn tovább a játék. Semmi gondolkodás nélkül. Továbbá jelentős plusz fps-t is kapok. Ugyanilyen konfiggal rendelkező emberek mindig néznek hogy én milyen fps-eket kapok, és ez nem véletlen.
Shrikee