!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
segítséget szeretnék kérni mert vettem egy gigabyte geforce 8500 gt 512 mb os videokártyát amikor el hoztam a szervizbõl jó vólt de mikor újra raktam az xp-ét akkor nem volt jó nem tudok videót nézni se játszani és az egész számítógép lassú lett . olvastam múltkor hogy másnak s volt ilyen problémája és a BIOS-ba kellet frissíteni a kártyát de nem tudom hogy kell léci segítsetek ksözi sziasztok
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha én skint(témát, kinézetet) akarok rajzolni az XPnek tehát megrajzolom a menüt a hátteret meg a grafikus felületet, tehát mindent.
Abból hogy lehet témát csinálni?
Mert van fenn a neten egy raklap téma de én egyedit, sajátot akarok, amit teljesen én csináltam és olyan ami nekem tetszik...
Ezt hogy lehetne megcsinálni???
Kössz
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Esetleg olyan átalakító nincs,aminek az egyik vége soros,a másik meg ps2-es?
Az lenne a kérdésem,hogy a ps2-es csatlakoztató elõtt milyen csatlakoztatója volt az egérnek?Sógórnõm a cégétõl elhozott egy õsrégi gépet és ahhoz kellene egy egér.Billentyûzet van,annak valami überbrutál nagy a csatlakozója.LEhetne még valahol ilyen egeret venni?köszi szépen.
Lehet abból valami probléma, ha leállítás helyett mindig hibernálom a gépet? Pl. lassulhat?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
lenne egy sürgõs kérdésem
meg tudná nekem valaki mondani, hogy mennyi fesz kell egy AMD Sempron 2200+-nak?? (nincs huzva, 1,5 ghz)
elõre is köszi
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
hát itt sok embernek sok a véleménye, ki mit használ
én pl nodot, de a kaspersky, az avast vagy akár a panda is végzi a dolgát megfelelõen, ezek közül sztem bármelyiket felrakhatod
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
nincs mit
a 3 aljzat az alapból ügye a mikrofon, a line in/out, ez eddig csak sima stereot ad, viszont ha tudja a hangkari akkor be lehet állítani h a mikrofon bemenet pl legyen a front, a line in a rear, az out meg a c/sub, ezt a karihoz kapott progival meg tudod tenni ezt a beállítást, és akkor ha veszel még 2 ilyen kábelt (elvileg kapnod is kellett a hagcucchoz) akkor már menni fog ténylegesen 5.1ben
csakmert nekem is van egy ilyen okosságom, csak nem használom géphez, de ott is így van, 3 aljazat és a fent leírt módon kell bekötni õket
szvsz azt még mindig nem tudom h ezt hogy használtad eddig 5.1el, sztem sehogy, sima sztereó volt, csak szólt mind az 5 hangszóró 😊
Ezekrõl a partíciókról jut eszembe, hogy mondjuk 3 partícióra van osztva az egyik vinyóm, akkor ha az egyik partíciót megfertõz egy vírus, akkor a többire is "átterjedhet"? 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
(ánis azt használom, tud magyarul is...)
csak simán indítsd, vagy ha nagyon nem akaródtik akkor csökkentett módban történjen a keresés
de így nem akarok nagyon belemenni a vírusírtók vitába, de nortont gyorsan felejtsd el 😊