!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok
segítséget szeretnék kérni mert vettem egy gigabyte geforce 8500 gt 512 mb os videokártyát amikor el hoztam a szervizbõl jó vólt de mikor újra raktam az xp-ét akkor nem volt jó nem tudok videót nézni se játszani és az egész számítógép lassú lett . olvastam múltkor hogy másnak s volt ilyen problémája és a BIOS-ba kellet frissíteni a kártyát de nem tudom hogy kell léci segítsetek ksözi sziasztok
Lacee86
Sztem nagyobb torrent oldalakon fennvan a Win 98. Esetleg próbáld meg onnan, ha tudod. Átalakító meg biztos van, csak valszeg azt is ugyanolyan nehéz beszerezni. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

SrAta
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha én skint(témát, kinézetet) akarok rajzolni az XPnek tehát megrajzolom a menüt a hátteret meg a grafikus felületet, tehát mindent.
Abból hogy lehet témát csinálni?
Mert van fenn a neten egy raklap téma de én egyedit, sajátot akarok, amit teljesen én csináltam és olyan ami nekem tetszik...
Ezt hogy lehetne megcsinálni???
Kössz
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Azt gondoltam,hogy nagyon nehéz lesz beszerezni.De egyenlõre még abban se vagyok biztos,hogy az XP elmegy rajta.Sõt szerintem nem fog menni rajta.Win98-at meg sehonnan nem tudok szerezni.
Esetleg olyan átalakító nincs,aminek az egyik vége soros,a másik meg ps2-es?
Bandi 18
Soros csatija volt(RS-232). Nézz körül mondjuk vaterán mert újonnan ilyet nagyon nehéz beszerezni.

Hi!

Az lenne a kérdésem,hogy a ps2-es csatlakoztató elõtt milyen csatlakoztatója volt az egérnek?Sógórnõm a cégétõl elhozott egy õsrégi gépet és ahhoz kellene egy egér.Billentyûzet van,annak valami überbrutál nagy a csatlakozója.LEhetne még valahol ilyen egeret venni?köszi szépen.
Üdv!
Lehet abból valami probléma, ha leállítás helyett mindig hibernálom a gépet? Pl. lassulhat?

Bandi 18
Az rengeteg. 60 fokos lap <#wow1> arra sürgõsen szerezz egy normális hûtõt.

kifli
biosba állítsd be 😊
No hát érdekes, hiába állítom EasyTune5-t 70 fokra, 60 foknál mégis bésípol jááj. Na majd megszokom, had sípoljon a genya...

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

balint1111
Most Windows 7 van, de ez csak béta. Egy darabig akarok csak feltenni valamit még nem lesz teljes windows 7. A 64bit az csak a 4 GB ram-kor kell igaz?

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

kifli
de leginkább egyiket sem :/
kifli
32
balint1111
Sziasztok. Melyik Vistát érdemes nekem feltenni? 64bit vagy 32bit?

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

kiki888
hali
lenne egy sürgõs kérdésem
meg tudná nekem valaki mondani, hogy mennyi fesz kell egy AMD Sempron 2200+-nak?? (nincs huzva, 1,5 ghz)
elõre is köszi

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Lacee86
Oks, köszi.

AZ AVG 8.5 magát frissíti nem kell neked frissíteni 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

kifli
ne nodot tegyél fel, kaspersky, avira, bitdefender, a többi sem rosz , de ezek nem zabálják annyira az erõforrásokat. nod pedig mostanra elég szar lett, most a régi hírnevükbõl élnek meg.
kifli
super anti spware az egyik legjobb, az ingyenes és a fizetõs verzió között az a külömbség, hogy az ingyenesbe nincs real-time protection, és nem frissít magátol hanem neked kell megnyomnod a frissítés gombot.
Lacee86
Aha. Hát nekem régebben Nod volt fenn huzamosabb ideig, de ilyen spy szarokat bekaptam attól még. Mondjuk akkor még nem tudtam, h az nem is arra való. 😊 Mind1, valszeg felteszem akkor azt.

MR ME
igen, mert ezek csak spyware írtók...
hát itt sok embernek sok a véleménye, ki mit használ
én pl nodot, de a kaspersky, az avast vagy akár a panda is végzi a dolgát megfelelõen, ezek közül sztem bármelyiket felrakhatod

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lacee86
Úgy tûnik, sikerült megpucolnom a gépet, a Spyware Terminatort és a Super Anti Spyware-t is lefuttattam, elég sok mindent találtak, amikhez Nortonnak köze nem volt. Nortont le is szedtem. Na most az a kérdésem, h az említett 2 progi mellé még mit tegyek? Mert ugye a Windows azt jelzi, h nincs fenn vírusirtó, szóval vmi komolyabb progi is kéne még ezek mellé.

Lacee86
thx

MR ME
norton partition magic

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lacee86
Vki tudna nekem egy olyan progit mondani, amivel partíciót lehet formázni windowsból? A Windows vmiért nem akarja leformázni. Tudom, bootoláskor ha windows lemez benn van, ott is tudok formázni, de vmi progival talán egyszerûbb lenne. Elõre is köszi.

Lacee86
Igen, hát a te procid nem melegszik nagyon, enyém sajnos elég fûtõberendezés.

Jaja azt vágom azt a progit, majd kipróbálom thx 😊 BIOS-ban csak a CPU-ét tudom megemelni, de az meg érdekes mód még az 50et se szokta elérni (E8400)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Lacee86
Nekem is Gigabyte lapom van, de ilyen alapból nincs nekem. Van a telepítõ CD-n egy progi, Easy Tune, ezzel lehet procit tuningolni, és ebben lehet beállítani ilyen hõfok elérési figyelmeztetéseket. De lehet h neked Bios-ban van vmi beállítva, ott is körül kéne nézni.

Csibusz
õõ másik néha mikor bekapcsolom a gépet, éás ugye a wincsi mûködésének a színe piros villogás és a gépemnek meg kék a fénye.. és valamiért csak a piros világít a kék nem és nem kapcsol be a monitor sem és nem indul el a gép de ha kikapcsolom és ujra be akkor jó lesz .. ez mitõl lehet?
Hali! Tudnátok segíteni hogy az alaplap (Gigabyte) túlmelegedési riasztását hol lehet kikapcsolni? Van pár játék aminél besípol, mert elérte a 60 fokot, de nem tudok vele mit csinálni, így is van benn +1 hûtõ, meg gyári se szar, meg amúgy fél perc alatt visszahûl 50-re ilyenkor.

Csibusz
rendben van köszönöm
MR ME
szal érthetõbben, amit a vezrõbõl rear kábelt húzol azt a gépbe is a rear-re állítsd és így tovább

MR ME
teljesen mind1 h melyiket mire állítod, lényeg h megegyezzen azzal ami a vezérlõn van, merthát ügye ami hang elöl jön, azt célszerû elõlrõl is hallani 😄

Csibusz
hát h az tök mindegy h szóval ugye a vezérlõõõ dobozkán ot van a lyukaknál h mi mi.. de az tök mindegy hova dugom be a gépbe is? csak állítsam rá h mindegyik egy funkciót viseljen?
MR ME
mármint hogy érted? 😄

Csibusz
jaa és még az h honnn tudom melyiknek melyik kell a vezérlõ dobozon leírtak alapján?:$ még ez és hagylak😛
Csibusz
igenigen- direkt meg is próbáltam, be dugom a kávelt😊 és akkor máár kérdezi is hogy akkor mit csináljon az adott dugesszal😊
MR ME
igen ott fogsz találni vmit ahol be tudod állítani, onnantól meg már egyértelmû lesz 😊
nincs mit

MR ME
teljesen nem igaz amit mondott, nem feltétlenûl tudja az 5.1et
a 3 aljzat az alapból ügye a mikrofon, a line in/out, ez eddig csak sima stereot ad, viszont ha tudja a hangkari akkor be lehet állítani h a mikrofon bemenet pl legyen a front, a line in a rear, az out meg a c/sub, ezt a karihoz kapott progival meg tudod tenni ezt a beállítást, és akkor ha veszel még 2 ilyen kábelt (elvileg kapnod is kellett a hagcucchoz) akkor már menni fog ténylegesen 5.1ben

Csibusz
igen.. 5 hangszórón szólt sztereoba.. mert nem voltak meg a kábelek, csak most szeretném már az 5.1 hatást.. csak nemtudom h kell beállítani a hangkarimon.. mikor bedugom, akkor kijön ugye a soundmaxnak a hülyesége h mit képvisel a dugasz, akkor ott kell beállítanom majd? és akkor vegyek még 2 ilyen kábelt? am köszi h segítesz😊
MR ME
most lehet hülyeséget mondok, de ha ilyen ajzatok vannak az 5.1en is hátul, akkor nem még 2 ilyen kábelre lenne szükséged? a hangkarin meg be kell állítani h melyik mit csinál, rear stereo, front stereo és c/sub
csakmert nekem is van egy ilyen okosságom, csak nem használom géphez, de ott is így van, 3 aljazat és a fent leírt módon kell bekötni õket

szvsz azt még mindig nem tudom h ezt hogy használtad eddig 5.1el, sztem sehogy, sima sztereó volt, csak szólt mind az 5 hangszóró 😊

Csibusz
tudom h sterezo kábel.. de azt írta ez a vacak kézikönyv, hogyha nekem2.1 hangkártyám van akkor így meg lehet oldani.. de tök mindegy.. aztán bátyám mondta h olyan a hangkártyám azért hárm színû a bemeneti lyukak mert 5.1 .. ez igaz?? mert úgy is vettem h 5.1 de nemtudom ki meg aztmondta 2.1.. szóval..erre válasz h 5.1-es ha olyan amit leírtam? A másik meg... h akkor milyen kábeleket kell vennem...
MR ME
hmm egy sima sztereó kábellel 5.1?

Csibusz
Ja és ezzel akábwellel van összekötve a többi kábel nincs meg sajnos:S
Csibusz
Olyan az 5.1-em.. hát most nem kell fikázni xD de PC-line.. nekem nem az a lényeg h huu dübörögjön csak legyen egy kisebb hatás és kész.. Szóval ugye hátul a gépben van a kék zöld pink lyuk.. a 5.1-nek a vezérlõ doboozán meg hátul ugye van három lyuk: front (stereo), surround, ce/sv.. asszem... szóval akkr nekem miylen kábelre lenne szükségem? mert ma veszek scak tudjam pontosan...
rooney8
Üdv!

Ezekrõl a partíciókról jut eszembe, hogy mondjuk 3 partícióra van osztva az egyik vinyóm, akkor ha az egyik partíciót megfertõz egy vírus, akkor a többire is "átterjedhet"? 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Lacee86
Köszönöm, kipróbálom. Remélem segít. Nagyon alattomos vírus ez sajnos ahogy olvastam, exe meg html fájlokat támad...

MR ME
spyware terminator is ingyenes, és sztem biztos h jobb, errõl a másikról nem is hallottam 😊
(ánis azt használom, tud magyarul is...)

csak simán indítsd, vagy ha nagyon nem akaródtik akkor csökkentett módban történjen a keresés

de így nem akarok nagyon belemenni a vírusírtók vitába, de nortont gyorsan felejtsd el 😊

Lacee86
Megtaláltam ezt a Super Anti Spyware-t, 4.26-os verzióját egész pontosan. De ez ingyenes 6 megás progi, ez nem gagyi? Egyébként a víruskeresést hogy kell végezni, kell vmi speciális windows beállítás, vagy csak simán indítsam a vírusirtót, és keressen?

MR ME
az meg a másik fele...