Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Blum
    Sziasztok! MSN-emmel lenne problémám! Tegnap reggel nem tudtam belépni. Felmentem ebuddy-ra,kérdeztem hozzáértő haveromat és Ő azt mondta,hogy azért mert frissíteni kéne. (már hozta is fel párszor az ablakot bejelentkezésnél,hogy frissítsek,de nem törődtem vele). Mondom OK,letöltöm a legfrissebbet,telepítem,beírom a jelszót-e-mailt,és ezt írja.

Mondom OK,hagyjuk. Leszedem azt a nevezetes MSN letörlő progit,elindítom,állítása szerint végzett. Vezérlőpultból is törlök mindent,ami ezzel kapcsolatos. letöltöm az egyel régebbit,felteszem és ugyanez a kép fogad. Ha az újat teszem fel,akkoris. Nekem nagyon fontos az MSN,szinte létszükséglet már nálam.....ha nem sikerül megoldani,akkor emiatt újrateszem Windows-t.

Valakinek ötlete?