!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Ez a házi mozi rendszer modelje.
Én a NEC-re szavazok.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
http://goo.gl/gd6Zi5
A házi mozit akarom összekötni a géppel.A hangkártya bírja.Milyen csatlakozóra van szükségem,hogy megoldjam?köszi szépen.
és eddig vírusom sincs...
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
van egy problémám, ami nekem kicsit érthetetlen. szóval: az internettel van a bajom. történt ugyanis, hogy mostanában rendben felkapcsolódom a netre, wifivel vagy kábellel, attól függõen hogy otthon vagyok vagy melóban, de nem megy se az msn, honlapokat se hoz be, viszont a hálózati diagnosztika nem mutat semmi hibát.
na most viszont feltettem a hamachit, de amikor elkezdõdött ez a hiba a nettel, akkor le is szedtem, de azóta se mûködik rendben a dolog
ha valaki tudna segíteni azt nagyra értékelném
kösz
nemtudom de szeriten 3 magra semmi nincs optimalizálva 2 vagy 4mag inkább :/
Saor Alba
Saor Alba
de én még mindig az elõzõ hsz-emben lévõket ajánlom...
És hogy jó e ez az összeállítás nincs igazán több huf rá?
Köszi a válaszokat
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
http://goo.gl/gd6Zi5
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
és kb mennyi egy 1gb-os?
de ezt te is ki tudtad volna googlezni
Szeretnék egy új írót vásárolni.Néztem ki kettõt.Szerintetek jók?NAgyon nem szeretnék többet szánni rájuk.Az egyik 6E a másik 7E forint.
Samsung SHS223F
Samsung SH222A-RSM IDE