Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Van egy régi samsung sata vinyóm. Egy nap fogta magát és nem forgott többé. Most így kb fél év múlva előkaptam, hogy hátha sikerül életre kelteni egy linux kedvéért. Ez nem jött össze. Mivel pénzt nem költenék rá, meg fene fog szarakodni vele, gondoltam szétszedem. De ez nem megy :) Hogy a fenébe lehet szétszedni ezeket? Kiszedtem belőle 4 csavart az aljáról, ami az elektronikát fogta és még 6ot a tetejéről. Most már lötyög a teteje, de ahol a csatlakozók voltak, azon az oldalon nem hajlandó kinyílni. Van ott valami ragacsos fekete szivacs szigetelés, de nem hiszem, hogy olyan erős az, hogy nem bírom szétfeszíteni bicskával. Egy Samsung 160JJ-ről van szó.