Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Ability
    Estét!

Van kismillió router topik változó problémákkal, nem tudom melyikbe lenne érdemes írni, szóval inkább írok ide.

Érdekes jelenséget produkál a routerem. Minden teljesen korrekt, van net minden gépen, nincsenek port problémáim, tényleg tökéletesen működik. Ugyanakkor időnként olyat játszik, hogy új kapcsolatot már nem enged létesítani, viszont a jelenleg futó kapcsolatok életben maradnak. Tehát egy példa: böngészek, minden teljesen jó, aztán x idő után már nem tölti be az oldalakat, elakad a resolving host-nál, majd kiírja, hogy a távoli kiszolgáló nem található, miközben ezzel párhuzamosan gond nélkül csevegek tovább MSN-en és minden üzenetemet megkapják. Ez a jelenség mindenhol jelentkezik. Tehát csak böngészés közben is van olyan, hogy új oldalt már nem tud megnyitni, de az előzőleg megnyitott böngészőfüleken gond nélkül tudok tovább netezni "abban a tartományban". (sg.hu-n frissíteni, navigálni, de új domain-re már nem tudok lépni) Ez minden internetes programnál jelentkezik, tehát nem böngésző hiba. MSN is ledob, ha nem dumálok senkivel. A hiba jelentkezése nem szabályszerű, valamikor napokig, jobb esetben heteking nincs gondom, valamikor meg 10 percenként ilyet játszik, és egy nap minimum 20x kell ezzel foglalkoznom. Eddig úgy oldottam meg a problémát, hogy a router admin oldalán rányomtam a DHCP renew-ra, és utána gond nélkül volt net.

Valakinek van rá valami ötlete? Hibás lehet a rotuer, vagy ez valamilyen rossz beállítás?