Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Southy
    Na itt vagyok. Lemértem játék közbe a hőmérsékletet, de nem jutottam el sokáig. Kb. 3 perc játék után kép behalt, nagy nehezen ki alt+tab-oztam és megnéztem a hőmérsékletet: 74 C volt. A kari ellátja az alapvető funckiókat, mint pl a böngészést, de ami nagyobb jellegű, azt nem viszi.
    Mondtátok, hogy ha hőmérséklet jó, akkor garanciával vissza. Na igen, de kb 3 hete telt le a 2 éves garancia. Mintha ezek a szarok óra mű pontossággal szarnának be. Szal nincs mese, ki kell cserélni a VGA-t? Csak azt nem értem, hogy eddig semi jele nem volt, minden tökéletesen működött, majd ma reggel csak úgy beszart.
    Ja igen, lefuttattam egy teljes nod32 keresést, és talált vmi vírust az Acrobat reader fájljai között. Azóta kitöröltem, és utána csináltam a hőmérséklet tesztet. Attól még közre játszhat?

Nagyon remélem hogy van valami magyarázat, nem akarok pént költeni új karira. :S