!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt a házat szeretném amúgy, és akkor ebben van két ventilátor is?
Legegyszerûbb szerintem kipróbálni egy másik kártyával vagy a monitort egy másik gépen, így egyszerûen kiderülhet mi a ludas.
Rejtélyes hibám van, kérlek segítsetek! A gépem leállítása után a monitor 1-2 másodpercre adja csak a képet, utána azonban elsötétül. Kézi ki- és bekapcsolás után újra elveszi a képet. Valószínûsítem, hogy a videokártya teszi ezt, de tehetetlen vagyok. Kb. fél órai ki-be kapcsolgatás után helyreáll a kép és minden OK, amíg ki nem kapcsolom a gépet. Aztán újra kezdõdik minden elõlrõl.
A gépem adatai
Alaplap: Asus P5Q Pro
Cpu: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600
Memória 4096 MB DDR2-800
VGA: NVIDIA GeForce 8600 GT (512 M😎
Monitor: LG W2234
Na ennyi fiúk, segítsetek PLS!!!!
Tegnap nem pontosan írtam le. Az a gondom hogy a mikrofont nem észleli a gép a hangot hallom de nem hallja a hangom. Megkérdeztem másokat is azt mondták hogy lehet a driver a gond.
Nvidia nforce hangkártyám van és nvidia geforce driver van fenn. Lehet ez a probléma?
Optikai meghajtóik nem a legjobbak sajnos, a vinyókkal nekem még nem volt gondom.
http://goo.gl/gd6Zi5
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
A 2. gond hogy ezek a lejátszók olvasták anno az alaplapi dvd-t, majd most mikor ujrahuztam az xp-t akkor betettem még elõtte a lemezt és nem olvasták egyik lemezt sem egyik lejátszó sem a kettõ bõl, majd mikor ujra tettem az xpt akkor sem olvasták, ezért laptopon lemásoltam és akkor már olvasta mind2.
Jelzem: próbáltam fõleg Verbatim lemezt, aztán TDK, Philips, Maxwell, stb lemezeket is mindell elõállt az 1. probléma! Pedig eddig csak verbatimot használtam és sosem volt gond fél évig ezekkel a Samukkal sem! PLS help! Gari van ha tönkrementek volna
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
ezt adja ki !!!
ha valaki eltudná nekem magyarázni pontosan hogy mi ez, elõre is köszönöm. Aggódjak-e emiatt vagy már elmúlt a veszély?
Bandee s a Többiek!
mi van akkor ha letöltöttem az MSI által felkínált 2007 es évjáratú legújabb drivert, s eddig a 2006.-os volt eddig fent. telepítés közben azt írja ki hogy a célforrás file-ja frissebb mint amit telepíteni akarok! :-DDDD tök mind1 hogy felülírom vagy nem, mert a kép mindig nem javül, azaz ugyan az van mint amit írtam a #44460 as hozzászólasban.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
rájöttem béna vagyok! köv a helyzet! :-)
van egy Nvidia Geforce 7300 GT videókari! s az everest által felajánlott helyrõl (nvida.com) nem tom frissíteni a drivert! mert amit bead az ha felrakom akkor csak 640 X 480 s mindössze 4 bit színt tud!
az a bajom hogy most a Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 kékhalállal kifagy. s a can you run it oldal (http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest)is kiírja hogy frissítsem, de nem tom hogy!
tudtok nekem ebben segíteni?
Köszy szépen Srácok! ☺
A gondom a következõ:
Egy 22-es, 4-5 hónapos LG W2234S típusú monitor tulajdonosa vagyok, eddig nem volt semmi problémám vele, tegnap azonban a gép bekapcsolása után nem a szokásos, 1680*1050 natív felbontásába töltött be a Windows XP, hanem valami 1440*900 féleségbe, és nem is tudtam kiválasztani 1680*1050-et, mert helyette csak 1600*1200 volt(/van).
Elsõ körben VGA drivert raktam újra (HD 4850-em van, ahhoz tartozó legfrisebbet töltöttem le), majd szedtem monitoromhoz drivert, majd próbáltam másik vga kábellel (és másik átalakítóval), de a probléma megmaradt. Rákötöttem notira a képernyõt, és ott se tudtam kiválasztani 1680*1050-et, bár ezelõtt sose próbáltam ilyet, így ez nem bizonyít semmit. Jobb ötlet híján formáztam a vinyót, és feldobtam egy Vistát. Lefrissítettem mindent, a probléma megmaradt, szóval gondolom nem szoftveres eredetû. Elvileg Generic PnP-nek kellene felismernie, mióta megvettem mindig az is volt, de most tegnap óta Generic Non-PnP.
Az a kérdésem, hogy (amennyiben tényleg hardveres eredetû probléma) mit vigyek szervízbe? Monitor, videokari, vagy esetleg más?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ti is belenyúltatok a levesbe.
MSI GX630 ebben az esetben a hûtésél vagy a hûtés vezérlõvel + érzékelõvel lehet a gond szerintem.
Próbálj új driverekkel és a CPU hûtést ved manuálra és max-ra.
Hát ha ez segít.
Ja ha bírja a gép akkor futas egy alaplapi pogit hozzá ami jelzi a CPU hõmérsékletét. Hátha ott elõ jön a baja neked.
Ha nem segít akkor gari de ebben az esetben a boltban légy egyértelmû és határozott.
asus m3n78
Ez is jó.
Rengeteg minden okozhatja.
tesztel mindent külön külön.
VGA
CPU
Ram
Ha van alaplapi vga akkor azt kapcsold ki a vga tesztnél. Tisztán hajtsd ki a VGA-t. Aztán ezt fordítva is tedd meg.
Valószínûleg valami kibukik és mehet gariba.
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
Amikor jatszok egy ido utan a huto felporog s ilyenkor elkezd akadni a jatek, majd lelassul egy ido utan a huto es megint jol megy. Nem ertem mi lehet a baja 😞.
Kerlek segitsetek xD
ami még ciripelhet az a vga
fotográfik kolomp edisön :D
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille